Kıyamet yakındır ki hamaratlığım vardı iki gündür üstümde; eppek-tatlı neyim yaptık vakit geçti; ama sen bu seçeneği ilk aylarda hemen kullandığın için şimdi kesmez seni. Yeni müzikler keşfet o iyi gelir, ben çok sıkıldığımda yeni müzikler keşfederim; vaktinde buraya açtığım bi başlık vardı her telden müzik bulabilirsin; ne seversin daha çok sana garip gurup müzikler yollayabilirim? Havan değişir?
Simste iki çocuklu şöhretli bir gadınım, ünlü ve evli adamı ayarttım, boşatmayı başardım. Sonra vuhular muhular önce bi erkek, sonra da bir kız evladım oldu. Aile saadeti hastalığına yakalanıp ırıspılığa tövbe ederek kendini evde çocuk bakımına adayan Gangsta Hanım ve ailesindeki overdoz uyum, iyilik, rast giden işler, şen şakraklık ve evin her yerinden akan kalitesi sebebiyle sıkıntı geldi bana da... Ben de yeni bir ırıspı karakter yarattım.
Bu karakter kavga ettikçe, millete sövüp saydıkça rahatlıyor ve huzur kazanıyor. Kariyer olarak suçlu, hobi olarak yan kesicilik yapmasının yanı sıra başarılı bir hacker da. Geceleri yoğun çalışıyor, güneşte yanıyor... Çünkü... O ayrıca bir vampir. Bir vampir kendisini dönüştürdü, artık insanlara halisülasyonlar gördürüyor, onları emcük emcük emcüklüyor, kilitli kapıların içinden geçebiliyor ve karakterlerlerini beyinlerini okuyarak çözdüğü için konuşmalarda canı istemedikçe problem yaşamıyor... Grim Reaperla oda arkadaşı, tabutta uyuyor, kendini tutamayıp ara ara tıslıyor, durduk yere pis kahkahalar atıyor ve lesbo bir nişanlısı var... Sanırım 5 tane simi de vampire dönüştürdüm, gariplerden biri güneş altında gezip yandı. Vampir güçleri üzerine çalışmaya devam ediyorum. Bu karakterimdeki pisliğin, ırıspılığın ve şeytaniliğin dozu beni de şenlendiriyor.
Kısmen :))) Oğlanı az önce anneme bıraktım, boş kaldım yine...
Kuzenin eşi doğum yapmış, onlara özel bi boyama hazırlamayı düşünüyorum; geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım doğum yapmıştı, bir kızı oldu, ona aile resmi çizmiştim saksı üzerine, lila bir saksı çalıştım ve aloevera bitkisi koymuştum içine çok beğenmişti. Şimdi de benzer bir hediye mi yapsam kuzene diye düşünüyorum, arkadaşım bayılmıştı, herhalde kuzen de sever. :/