Ay şuan çok sinirliyim kızlar. Bizim üst komşu sürekli balkondan bir şeyler silkeliyor. Balkon dediğim de öyle geniş, ferah değil yani, bildiğin Fransız balkonu, üstten ne silkelense aynen bizim evde. Pencere açıktı, çocuklar pencere önünde oynuyordu, bir baktım üstten kocaman bir inek postu silkeliyor geri zekalı. Neyse çıktım balkona, ismiyle seslendim ama çıkmadı. O sırada site bahçesinde apartman görevlilerinden biri vardı. Acaba kadınının kendisi mi temizlikçi mi bu haltı yiyor öğrenmek için ona sormaya gittim. (5-6 metre mesafeden konuştum, çünkü delirsek de bilinçliyiz) Neyse benim ne kadar delirdiğimi görünce, ben arayıp konuşacağım şimdi, siz bana bırakın dedi. Öyle işte... Geri zekalı ya, her gün ama hergün bir şey silkeliyor. Yukarı fırlayacaktım, eşim tuttu. Haklıyken haksız duruma da düşmek var tabii. Ama çocukların kafasından aşağı silkeleyince gözüm karadı. Evine gidip o postu onun münasip bir yerine monte etme isteğime hakim olmaya çalışıyorum şuan. Buraya yazayım da azıcık hafifleyeyim.