• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Öff gerçekten çok gereksiz şeyler. Annem sırf bu yüzden en üst katta oturalım bir daha apartmana gidersek diyor :/
Sen sakin ol yine de.

O zaman sana bir soru,
Münasip yere monte edilen inek postu orucu bozar mı?
Ben de en üst kata oturmak istiyordum ama en üst kat dubleksti, ona paramız yetmedi, bunu aldık. =)) Öf çok sinirleniyorum böyle davarlara ya.

Valla monte orucu bozar mı bozmaz mı bilmiyorum ama içimdeki siniri yatıştıracağı için o vebalin altına girebilirim. :KK53:

Gümüş ve gold detayı aynı anda kullanmış oldum ama olsun, buna değer. Taş bebek oldu yalnız yaa :KK37:
afet.jpg

afet2.jpg

Ben de en üst kata oturmak istiyordum ama en üst kat dubleksti, ona paramız yetmedi, bunu aldık. =)) Öf çok sinirleniyorum böyle davarlara ya.

Valla monte orucu bozar mı bozmaz mı bilmiyorum ama içimdeki siniri yatıştıracağı için o vebalin altına girebilirim. :KK53:
Ahaha :D

Gümüş ve gold detayı aynı anda kullanmış oldum ama olsun, buna değer. Taş bebek oldu yalnız yaa :KK37:
Eki Görüntüle 2628352
Taş bebek değil şişme bebek desek daha iyi bence :D

Ay şuan çok sinirliyim kızlar. Bizim üst komşu sürekli balkondan bir şeyler silkeliyor. Balkon dediğim de öyle geniş, ferah değil yani, bildiğin Fransız balkonu, üstten ne silkelense aynen bizim evde. Pencere açıktı, çocuklar pencere önünde oynuyordu, bir baktım üstten kocaman bir inek postu silkeliyor geri zekalı. Neyse çıktım balkona, ismiyle seslendim ama çıkmadı. O sırada site bahçesinde apartman görevlilerinden biri vardı. Acaba kadınının kendisi mi temizlikçi mi bu haltı yiyor öğrenmek için ona sormaya gittim. (5-6 metre mesafeden konuştum, çünkü delirsek de bilinçliyiz) Neyse benim ne kadar delirdiğimi görünce, ben arayıp konuşacağım şimdi, siz bana bırakın dedi. Öyle işte... Geri zekalı ya, her gün ama hergün bir şey silkeliyor. Yukarı fırlayacaktım, eşim tuttu. Haklıyken haksız duruma da düşmek var tabii. Ama çocukların kafasından aşağı silkeleyince gözüm karadı. Evine gidip o postu onun münasip bir yerine monte etme isteğime hakim olmaya çalışıyorum şuan. Buraya yazayım da azıcık hafifleyeyim.

Şu an çok duygulandım.
Üst kat ve halı kelimeleri bir araya gelmiş ve ilk defa doğru fiille buluşmuşlar.
Ama konu açarsan orada "sirkeledi" yaz yine de, uyumlu ol biraz :KK53:

Her şey nasıl içinde var ya, everything little little into the middle mı yaptırdın, sen bize naap biliyor musun mu dedin nedir.

İkincisi gecelik değil, bence gayet güzel ama ilki daha bir gecelik olmuş, bence oradan yürü.
Halı gırgırlama yaptırabiliyor musun, onu da hemen dene.
Evet var. ^_^ Kırmızı gecelik bile buldum la ehehe

Bak gangsta'nınki de ortaya karışıkmış. Biz az sayıdaki şanslı insanlardanız demek ki :)

Şu an çok duygulandım.
Üst kat ve halı kelimeleri bir araya gelmiş ve ilk defa doğru fiille buluşmuşlar.
Ama konu açarsan orada "sirkeledi" yaz yine de, uyumlu ol biraz :KK53:
Ay ben de ne diyor bu kız diyorum. Sirkenlenmek mi, aman evlerden ırak. Kaşıntı yapar o, ilaçlama gerektirir.
Şimdi bilenziklerimi parlatmaya gidiyorum, grşrz cnm. :süslü:

Back