Belki seks shop sahibi sevgili yapmıştır, onun hediyesidir.Renk söylüyorum: Saks mavisi. Bence en seksili renk. Daha iyisini bulaman. :
mahallenin yollu ablasının dikenli boyunluğu olmaz bi kere
Bdsm abiler tepene çöktüğünde estra uyardı dersin.
Olm seçtiğim özelliklerden mi neden tüm mahalle üzerime üzerime geliyo la, vampir bile emcüklemeye geldi benim hatunu noluyoruz yav rahat huzur bırakmadılar:
Eki Görüntüle 2628390
Eve akın akın geliyolla olm kadınlı erkekli:
Eki Görüntüle 2628392
Mahallede adımı çıkardım galiba gelir gelmez.
Yalnız o evi hiç yakıştıramadım sana. Bir Christian Grey odası olabilirdi en azından.Olm seçtiğim özelliklerden mi neden tüm mahalle üzerime üzerime geliyo la, vampir bile emcüklemeye geldi benim hatunu noluyoruz yav rahat huzur bırakmadılar:
Eki Görüntüle 2628390
Eki Görüntüle 2628392
2. fotodaki dudaklar asdfg
Tam bir seksi şempanze
Millet gerçekten üstüne atlıyor mu ya? Bende niye hep ben yürüyorum adamlara
Yalnız o evi hiç yakıştıramadım sana. Bir Christian Grey odası olabilirdi en azından.
emcük.jpeg namımyürüsün.jpegOlm seçtiğim özelliklerden mi neden tüm mahalle üzerime üzerime geliyo la, vampir bile emcüklemeye geldi benim hatunu noluyoruz yav rahat huzur bırakmadılar:
Eki Görüntüle 2628390
Eki Görüntüle 2628392
emcük.jpeg namımyürüsün.jpeg
simin kendinden geçmiş yalnız
Red room of painYalnız o evi hiç yakıştıramadım sana. Bir Christian Grey odası olabilirdi en azından.
Akın akın geliyorlar, vampir emcüklemeye geldi büyüledi la durduk yere yatağımda uyurken.
Unutmuşum oynamayı, ilkten hazır bi eve yerleştim, önce ellerim bi alışsın, sonra yeni bir ablayla çıkageleceğim karşınıza. Şıngırdak Hanım, acemiliğimi attığım bir taş bebek.
Bi boş koymuyorlar bak bankta sızdım, gene adamın biri yanımda bitti:
Eki Görüntüle 2628414
Altına sçmasa bari adamın yanında.
Niye sim adamların sapığı yok mu. Vampir yapan sapık yapamaz mıOynadığın şeyin Sims olduğuna emin misin Estra?
Edebli bi sim yapıyorum, biraz asi takılacak. Şıngırdağın adı çıktı; bu simimiz cool girl olacak.Naporsuuuz
Leoparlı tayt yaptım ben ama halı gırgırlama seçeneği yok diye giydirmedimEdebli bi sim yapıyorum, biraz asi takılacak. Şıngırdağın adı çıktı; bu simimiz cool girl olacak.
Eki Görüntüle 2628703
Şu saatte ayağa dikilip Ted Bundy belgeseli izlemem normal bir şey değil mi?
Dün evin önündeki salıncaklara indik kısa bir süre. Hava nasıl yaz havası, güneş, sıcak; Tshirtle bile piştik. Kızım anne deniz kenarında olsaydık şimdi dedi. Gözlerimizi kapatıp hayal kurduk, dalga seslerini, ayaklarımıza değen suyu filan hayal ettik, kızımı kuma gömüp, kumdan deniz kızı kuyruğu yaptık kendisine. Müebbet hapis yemiş mahkumlar gibi hissediyorum arada.Günaydınn
İçimde yazlık elbise alışverişi yapma isteğiyle uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?