• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

:KK57::KK57:
Teyze cıkcıklaması düşün burada..
Ne var arkadaşım.
Siklamen bir çiçeğin adı olup, koyu, fuşya renki bir pembe tonu olarak geçmektedir. Pantone renk kodları arasında Cyclamen olarak yeri bulunmaktadır.
1588329768691.png

Ne var arkadaşım.
Siklamen bir çiçeğin adı olup, koyu, fuşya renki bir pembe tonu olarak geçmektedir. Pantone renk kodları arasında Cyclamen olarak yeri bulunmaktadır.
Eki Görüntüle 2628312

Ben Siklamen için demedim, yakışıklı adamlar için cık cıkladım.. Aziz mübarek günde olacak iş değil 😅

Selam kızlaaaar :KK24:
Yokuspokus Yokuspokus hoşgeldin cınımmm özledik valla:KK19: tüm enerjinle geldin yine konu kendine geldi valla. Siminin maceralarını merakla bekliyorum.:KK53:

3nity 3nity gözün aydın canım barışmışsınız çok sevdinim. Bu sizi bi 20 sene daha idare eder hadi bakalım.

Lyanna Mormont Lyanna Mormont at mı? Sebebi neydi ki?

Loreth Loreth simden daha fazla parça isteme bozuşuruz, gangsta kardeş payı yapmış işte:63:

AbsolutPromise AbsolutPromise ağlama anneem kurur o, kalk ama pişik yapmasın.

Selam kızlaaaar :KK24:
Yokuspokus Yokuspokus hoşgeldin cınımmm özledik valla:KK19: tüm enerjinle geldin yine konu kendine geldi valla. Siminin maceralarını merakla bekliyorum.:KK53:

3nity 3nity gözün aydın canım barışmışsınız çok sevdinim. Bu sizi bi 20 sene daha idare eder hadi bakalım.

Lyanna Mormont Lyanna Mormont at mı? Sebebi neydi ki?

Loreth Loreth simden daha fazla parça isteme bozuşuruz, gangsta kardeş payı yapmış işte:63:

AbsolutPromise AbsolutPromise ağlama anneem kurur o, kalk ama pişik yapmasın.
Çünkü petste at da yapabiliyorsun, dedim ki neden olmasın.
Buckbeak (Şahgaga) isimli bir at yapıverdim hemen, buradan bütün HP sevenlere kıps, Potterhead elit beyler eqlesin.

Günaydın :KK36:

Günaydınlarımız gittikçe sağa çekiyor kaptan Abso. Şanzımanları bir yağlasak iyi olur. :KK17:

Bende uzaylı yok yav, acaba o ayrı bir paket mi, bakacağım şimdi. Milyon tane ek paket yapmış bunlar da.
Ahahah adamın hamile olması çok iyiymiş. :KK70: Sanırım karakter ve ev tasarımına gömülünce bazı şeyleri kaçırmış olabilirim.
4'te tamir kısıtlı değil mi önceki simslere göre. Eskiden klozeti bile biz pompalıyorduk. Bunda yok mesela. Oysa eşimin kirlettiği tuvaletleri müzik dinleyerek, ellerime de eldiven takıp temizlemek gibi minnoş hayallerim vardı. :temizlik::KK53:

Her şey kirleniyor aslında yine. Tuvalet, banyo, tv falan da bozuluyor. Hatta her şey sık sık bozuluyor sinir oluyorum. Yenileme seçeneğini seçiyorum. Çünkü zenginlique :KK53:

Uzaylı bebeler böyle:

1588307798176.png

Sims 2'de direkt oyundalardı. Sims 3'te ek paket gerekiyor mu bilmiyorum.
Gece teleskopla yılmadan gökyüzüne bakınca geliyor şrfszler :KK70:

Gördüğünüz üzere meme ve kalçada asla malzemeden çalmadım :KK53: Eki Görüntüle 2628323

Ve elbette karın kaslarını da unutmayalım
Eki Görüntüle 2628325

Hoşgeldin gangsta.
O memeler yeterli mi sence :(

Sims 4 bu değil mi? Her şey var mı içinde bendeki gibi? Pets, vampir, üniversite vs...

Ay şuan çok sinirliyim kızlar. Bizim üst komşu sürekli balkondan bir şeyler silkeliyor. Balkon dediğim de öyle geniş, ferah değil yani, bildiğin Fransız balkonu, üstten ne silkelense aynen bizim evde. Pencere açıktı, çocuklar pencere önünde oynuyordu, bir baktım üstten kocaman bir inek postu silkeliyor geri zekalı. Neyse çıktım balkona, ismiyle seslendim ama çıkmadı. O sırada site bahçesinde apartman görevlilerinden biri vardı. Acaba kadınının kendisi mi temizlikçi mi bu haltı yiyor öğrenmek için ona sormaya gittim. (5-6 metre mesafeden konuştum, çünkü delirsek de bilinçliyiz) Neyse benim ne kadar delirdiğimi görünce, ben arayıp konuşacağım şimdi, siz bana bırakın dedi. Öyle işte... Geri zekalı ya, her gün ama hergün bir şey silkeliyor. Yukarı fırlayacaktım, eşim tuttu. Haklıyken haksız duruma da düşmek var tabii. Ama çocukların kafasından aşağı silkeleyince gözüm karadı. Evine gidip o postu onun münasip bir yerine monte etme isteğime hakim olmaya çalışıyorum şuan. Buraya yazayım da azıcık hafifleyeyim.

Sims 4 bu değil mi? Her şey var mı içinde bendeki gibi? Pets, vampir, üniversite vs...
Her şey nasıl içinde var ya, everything little little into the middle mı yaptırdın, sen bize naap biliyor musun mu dedin nedir.

İkincisi gecelik değil, bence gayet güzel ama ilki daha bir gecelik olmuş, bence oradan yürü.
Halı gırgırlama yaptırabiliyor musun, onu da hemen dene.

Günaydın :KK36:

Her şey kirleniyor aslında yine. Tuvalet, banyo, tv falan da bozuluyor. Hatta her şey sık sık bozuluyor sinir oluyorum. Yenileme seçeneğini seçiyorum. Çünkü zenginlique :KK53:

Uzaylı bebeler böyle:

Eki Görüntüle 2628339

Sims 2'de direkt oyundalardı. Sims 3'te ek paket gerekiyor mu bilmiyorum.
Gece teleskopla yılmadan gökyüzüne bakınca geliyor şrfszler :KK70:

Hoşgeldin gangsta.
O memeler yeterli mi sence :KK43:

Evet var. ^_^ Kırmızı gecelik bile buldum la ehehe

Ay şuan çok sinirliyim kızlar. Bizim üst komşu sürekli balkondan bir şeyler silkeliyor. Balkon dediğim de öyle geniş, ferah değil yani, bildiğin Fransız balkonu, üstten ne silkelense aynen bizim evde. Pencere açıktı, çocuklar pencere önünde oynuyordu, bir baktım üstten kocaman bir inek postu silkeliyor geri zekalı. Neyse çıktım balkona, ismiyle seslendim ama çıkmadı. O sırada site bahçesinde apartman görevlilerinden biri vardı. Acaba kadınının kendisi mi temizlikçi mi bu haltı yiyor öğrenmek için ona sormaya gittim. (5-6 metre mesafeden konuştum, çünkü delirsek de bilinçliyiz) Neyse benim ne kadar delirdiğimi görünce, ben arayıp konuşacağım şimdi, siz bana bırakın dedi. Öyle işte... Geri zekalı ya, her gün ama hergün bir şey silkeliyor. Yukarı fırlayacaktım, eşim tuttu. Haklıyken haksız duruma da düşmek var tabii. Ama çocukların kafasından aşağı silkeleyince gözüm karadı. Evine gidip o posru onun münasip bir yerine monte etme isteğime hakim olmaya çalışıyorum şuan. Buraya yazayım da azıcık hafifleyeyim.
Öff gerçekten çok gereksiz şeyler. Annem sırf bu yüzden en üst katta oturalım bir daha apartmana gidersek diyor :/
Sen sakin ol yine de.

O zaman sana bir soru,
Münasip yere monte edilen inek postu orucu bozar mı?

Back