Diyecekler bence djjdkd baskı yapıyorlarrr şuan çoğu bakan sen yine bir al bir şekildePanik yaptırmak gibi olmasın, ufaktan tırstım gece bunlar sokağa çıkma yasağı falan der mi, der.(keşke deseler)
Getir e bir bakayım dedim. Çikolata yığacaktım
Getir kilit
Niye nisana kadar? Arada çıkarız yineYetecek mi bunlar nisana kadar
Panik yaptırmak gibi olmasın, ufaktan tırstım gece bunlar sokağa çıkma yasağı falan der mi, der.(keşke deseler)
Getir kilit
Şehir karantinası gelmez bence ya. Sen hangi şehirdesin ki?Ay şehir karantinası gelirse yandık evde hiçbir şey yoookk. Yarın alışveriş yapıcaktım güya. Yarın derse de yandık gerçi herkes marketleri talan eder.
Şehirleri kapatacaklar giriş çıkışları Wuhan gibi, mantıklı aslında.Panik yaptırmak gibi olmasın, ufaktan tırstım gece bunlar sokağa çıkma yasağı falan der mi, der.(keşke deseler)
Getir kilit
Babam da hazır toz pancake bıraktı, sütle karıştırıp yapıyorsun.
Ayda 1 yeterNiye nisana kadar? Arada çıkarız yine
Efsane sufle tarifim var ve pratik.Babam da hazır toz pancake bıraktı, sütle karıştırıp yapıyorsun.
Yarın artık Nutellalı pancake yemek zorundayım, mecbur.
Kulağımı atarım bana yollaEfsane sufle tarifim var ve pratik.
Seversen bir el kol fotosu karşılığında tarif atarım
Kadhjsşsksak
Şehirleri kapatacaklar giriş çıkışları Wuhan gibi, mantıklı aslında.
Hiç bulaş olmayan bölgeler varmış, en azından onlar korunur.
Biz virüslüler ne halimiz varsa görürüz
Ya ben çok korkuyorum zombiye falan dönüşürüm de mabadım sonsuza kadar yer görmez diyeŞehirleri kapatacaklar giriş çıkışları Wuhan gibi, mantıklı aslında.
Hiç bulaş olmayan bölgeler varmış, en azından onlar korunur.
Biz virüslüler ne halimiz varsa görürüz
Ayda 1 de az ya. Markete iner gelirim hemen.Ayda 1 yeterçok sık çıkmayın. Şu an çok yakınımızda bir sitede pozitif vaka varmış adamı da çevremde tanımayan yok. Bir şekilde birine geçmiştir diye kafayı yiyorum
HaayııırEfsane sufle tarifim var ve pratik.
Kadhjsşsksak
Bir kulağımız kalmıştı atılmadıkKulağımı atarım bana yolla
Diğer evimde olsaydım sepet sallardım benAyda 1 de az ya. Markete iner gelirim hemen.
Basit mi? Kaç malzemeli? Ben yapabilir miyim ne dersin?Efsane sufle tarifim var ve pratik.
Kadhjsşsksak
Hiç anlamamİrmik mi yapsam un mu?Ama un lazım olur ilerde.
Benim de artık arkadaşların çevresinden falan pozitif haberleri geliyor.Evime 500 metre yakın bir sitede ilk vaka dedikodusu çıkmıştı
Bir de karısında pozitif çıktı sonra
Komşularından duyduğumuz
Yetmedi, semtin girişindeki yurda yurtdışından gelenleri yerleştirdiler. Orasida 1.2 km falan.
2 alt katımızda da pilot oturuyor bence apartmana çoktan corona geldi zaten kendisiyle birlikte
Cember benim için dar zaten
O zaman bilinçsiz olacağın için sorun yok bence ya :Ya ben çok korkuyorum zombiye falan dönüşürüm de mabadım sonsuza kadar yer görmez diye
Annemden dolayı her gun duyuyorum fkdkdk dibim korona hastanesiEvime 500 metre yakın bir sitede ilk vaka dedikodusu çıkmıştı
Bir de karısında pozitif çıktı sonra
Komşularından duyduğumuz
Yetmedi, semtin girişindeki yurda yurtdışından gelenleri yerleştirdiler. Orasida 1.2 km falan.
2 alt katımızda da pilot oturuyor bence apartmana çoktan corona geldi zaten kendisiyle birlikte
Cember benim için dar zaten
Şehir karantinası gelmez bence ya. Sen hangi şehirdesin ki?
Bu hdjdj hastanlerdeki obezite bölümü gibi bir şey var umarım kdkdkd onları kapatmazlar
Coronadan sonra obez çok olacak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?