- 18 Ekim 2018
- 7.901
- 32.721
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsını yedin miBugünkü açıklama ilk günlerden bile yetersiz değil miydi ya
Neyse ben bugün bunu yaptım. Nohutlu brownie Eki Görüntüle 2609984
bibi nerelerde gören var mı?Ve @Arya_Stark01 burada değil mi ya? Neden değil? BDV'nin karanlık dehlizlerinden sıyrılıp sesime gel bacım.
Neden öyle bir potansiyel mi gördün bendeHepsını yedin mi
Sevişiyodur
Karantina bahane gün rekorları şahaneSevişiyodur
Yoooooooo kendımde gordum öyle bir potansiyeli eline sağlıkNeden öyle bir potansiyel mi gördün bende
Soğumadı daha. Soğuyunca bakacağım tadına
Bir seni gonderemedik dkdkd yatak odasınaKarantina bahane gün rekorları şahane
Normal brownie olsaydı yerdim herhalde ama nohuttan yaptım. Bir iki dilim tıkar hemen benceYoooooooo kendımde gordum öyle bir potansiyeli eline sağlık
Vegan mısın fkdkd yoksa benim paçalarımdan cehalet mi akıyorNormal brownie olsaydı yerdim herhalde ama nohuttan yaptım. Bir iki dilim tıkar hemen bence
Evet ama bunu nohuttan anlayamazsınVegan mısın fkdkd yoksa benim paçalarımdan cehalet mi akıyor
Anaa ben şimdi anladım tavuk eşek meselesiniEvet ama bunu nohuttan anlayamazsın
Tarif normalde yumurtalıydı ben yumurtasını çıkarttım.
Bu arada teşekkür etmemişim eline sağlık demişsin. Teşekkür ederim. Genelde unutuyorum ben
Ahaha vegan değilken de aynı geliyordu onlar banaAnaa ben şimdi anladım tavuk eşek meselesini
Veganım diye baştan deseydin ya...
Onlar hep b12 den tüm unutkanlık
Yetecek mi bunlar nisana kadarKıymetlimissssssEki Görüntüle 2610009
Öyle gelmese başarılı ilerleyemez zaten, daimlik olmaz süreçte.Ahaha vegan değilken de aynı geliyordu onlar bana
Alışveriş sepetinde gormuştum sen foto attığımda ama az almıssın fkdkdkKıymetlimissssssEki Görüntüle 2610009
Orasının hikaye olduğunu vegan olduktan sonra anladımÖyle gelmese başarılı ilerleyemez zaten, daimlik olmaz süreçte.
Böyle radikal şeyleri hayatına entegre edebilenlere çok saygı duyuyorum.
Sigarayı bırakamadım ben ne veganlığı
Hatta tüm yaşam döndüm hayvansal gıda üzerine kurulu, bir aslanlar tehlikeli bir ben
KıymetlimissssssEki Görüntüle 2610009