- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.118
- 548
Ben de. Ondan dedim zaten.Tahta kurusu deme o konuda hassasım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de. Ondan dedim zaten.Tahta kurusu deme o konuda hassasım
Benedükçüler size bir haberim var
30 nisanda youtubeda Frankenstein oyununun yayını var
@Vander gelmişti benim aklıma da
5 yıldır kesintisiz gece uykum yok desem bazen eşim uyandığı zaman "hadi sıra bende" diyip uyuyorum Bende geçen hafta bakkala gitmiştim. Ne gündü beeeBenden iki saat fazla ve kesintisiz uyuması kızmak için çok yerinde bir sebep bence. Gece üç kere uyandım ben bir de ya. Neyse eşim delirmiş bu yine deyip, ciddiye almıyor zaten. Ben de asosyal bir insanım ama hiç bu kadar olmamıştım. Sabah market gittim, iki aydır gitmiyorum. Ay hava nasıl sıcak, kuşlar cıvıldıyor filan. Bir posta da kurslara kızdım.
Yabanelma kendi isteğiyle gitmiş diğerleri de bdv mağduruEneeeem herkes banlanmış.
Ne karıştırdınız gene kız?
Oo sen yaşıyor musunEneeeem herkes banlanmış.
Ne karıştırdınız gene kız?
duyghusal_kız just entered the chat room.Kiriq_kalpliiiqusel çevrimiçi
Bulma ben Kiriq_kalpliiiquselimduyghusal_kız just entered the chat room.
Başka nickle de bulabilirim sana, bulam mı
isyakhar_never1 odaya girdi.Selağğm
Oyun yükleyeceğim şimdi bilgisayarıma. Bir süre ihmal edebilirim sizi.isyakhar_never1 odaya girdi.
Sen de mi simse gideceksin yaaaaOyun yükleyeceğim şimdi bilgisayarıma. Bir süre ihmal edebilirim sizi.
Sims mi?Oyun yükleyeceğim şimdi bilgisayarıma. Bir süre ihmal edebilirim sizi.
Sen de mi simse gideceksin yaaaa
Yep. Alternatif bulursam ona da bakıcamSims mi?
Simlerimizi tanıştırıp eversek ne güzel olurdu.Yep. Alternatif bulursam ona da bakıcam
Aman sen kendini vampirlere bulaştırmaYep. Alternatif bulursam ona da bakıcam
İlerde gelecekmiş o özellike sanırım.Simlerimizi tanıştırıp eversek ne güzel olurdu.