- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
A yok benim vampirlerle işim olmaz Uzaylı daha çokAman sen kendini vampirlere bulaştırma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A yok benim vampirlerle işim olmaz Uzaylı daha çokAman sen kendini vampirlere bulaştırma
Bdvde konu açarız never'ın oğlu benim kızımı aldattı falan diyeİlerde gelecekmiş o özellike sanırım.
Adam gibi arkadaşlar bul kendine.Hayaletle ev arkadaşı olabiliyor muyuz? Bi hayaletim var ona azıcık arkadaş oldum kanka olcam ona göre
Adamı sevgilisi ve karısıyla aynı eve çıkardım sevgilisi hamile. Karısı hayaletle arkadaş oluyor sevgiliye musallat edicez.Adam gibi arkadaşlar bul kendine.
Sims diye BDV oynuyorsunuz siz benceAdamı sevgilisi ve karısıyla aynı eve çıkardım sevgilisi hamile. Karısı hayaletle arkadaş oluyor sevgiliye musallat edicez.
Pis zihnim sim adamlarıma geçti napayımSims diye BDV oynuyorsunuz siz bence
Benim Sims'imde hiç böyle şeyler olmuyor.
Siz telden mi oynuyorsunuz yoksa pc mi?Pis zihnim sim adamlarıma geçti napayım
Ben PC.
Oo sen yaşıyor musun
Gangsta, arya ve estra bdv, film gebelik bölümlerinden uçtular.
Yaban da üyelik iptali yaptırdı.
Biz de öyle etliye sütlüye bulaşmadan, kenardan kenardan idare ediyoruz
Noldu hayırdır, bir terslik yok umarım.Ay ben bitkisel hayatta gibiyim sorma bi fotosentez yapmadığım kaldı
Bende 3 kurulu şu an, heveslendirdiniz.Ben PC.
Ben dört oynuyorum aynı anda bir sürü şey yapabiliyorlar güzel bence.Bende 3 kurulu şu an, heveslendirdiniz.
Benim laptop kaldırmaz artık, olanı ellemiyorum ama yenisini yükleyemem.Ben dört oynuyorum aynı anda bir sürü şey yapabiliyorlar güzel bence.
O ne ola ki bilmiyom.Benim laptop kaldırmaz artık, olanı ellemiyorum ama yenisini yükleyemem.
Asıl Pets'i yine yüklemek istiyorum ben, o çok eğlenceliydi yaaaa
Kedi, köpek gibi hayvanlar alıyorsun eve, onlar da evin bir ferdi oluyor. Büyüyorlar, eğitiliyorlar, ürüyorlar, yarışmaya giriyorsun falan.O ne ola ki bilmiyom.
Noldu hayırdır, bir terslik yok umarım.
Kedi, köpek gibi hayvanlar alıyorsun eve, onlar da evin bir ferdi oluyor. Büyüyorlar, eğitiliyorlar, ürüyorlar, yarışmaya giriyorsun falan.
Eki Görüntüle 2627499
Abovv bir tane daha Simsçi geldiAy bayılıyorum Sims'e. Ama 4, 2 ve 3ten aldığım tadı veremedi bana bilmiyorum.
4ten sıkılayım bunu da denerim. Şimdi ek paketlerini indiriyorum beynim pelte olana kadar oynamak niyetindeyimKedi, köpek gibi hayvanlar alıyorsun eve, onlar da evin bir ferdi oluyor. Büyüyorlar, eğitiliyorlar, ürüyorlar, yarışmaya giriyorsun falan.
Eki Görüntüle 2627499