• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Aslında banlansam hayrıma olur diye düşünmeye başladım. Mayısta işlerim yoğun olacakmış, biraz çalışmam gerekecek ama siz buradayken çalışasım gelmiyor. :KK12: Şimdi gidip BDV'de birilerine sataşıp, sizi de peşimden sürükleyip, toplu bir kıyım yapmayı planlıyorum. Hepimiz banlanırsak, gönül rahatlığıyla çalışabilirim. :KK53:
Seçtiğin talihli bir başlıkta içinden geçen gerçek yorumları yap da banlanmaya değsin bari :D

Hepimiz banlanırsak başlık sahipsiz kalır olmaz. Geride bir iki kişi bırakmak lazım en az.

Seçtiğin talihli bir başlıkta içinden geçen gerçek yorumları yap da banlanmaya değsin bari :KK70:

Hepimiz banlanırsak başlık sahipsiz kalır olmaz. Geride bir iki kişi bırakmak lazım en az.
Ahahah, aslında gerçek fikirlerimi yazıyorum da, salon kadını ağzıyla yazıyorum. İçimdeki Yıldız Tilbe'yi salmanın zamanı geldi gibi hissediyorum ben de. :confused:

Ahahah, aslında gerçek fikirlerimi yazıyorum da, salon kadını ağzıyla yazıyorum. İçimdeki Yıldız Tilbe'yi salmanın zamanı geldi gibi hissediyorum ben de. :confused:
Gerçek fikir derken onu kastediyorum zaten. İçinden geçtiği gibi yani. Sansürsüz, filtresiz :D

Aslında banlansam hayrıma olur diye düşünmeye başladım. Mayısta işlerim yoğun olacakmış, biraz çalışmam gerekecek ama siz buradayken çalışasım gelmiyor. :KK12: Şimdi gidip BDV'de birilerine sataşıp, sizi de peşimden sürükleyip, toplu bir kıyım yapmayı planlıyorum. Hepimiz banlanırsak, gönül rahatlığıyla çalışabilirim. :KK53:
Konularda birilerini etiketleyip çağırmakta yasak (geyik için) bilgin olsun 😄

Bugün market ve eczane için dışarı çıktım. Giyidim saçımı yaptım, hava çok güzeldi, güneşi iliklerimde hissettim bir enerjim yükseldi. Raporumu tamamladım. Sorumluluklarımdan biri azaldı. Az önce de uzun zamandır yapmadığım şekilde şarkı dinleyip dans edebildim 😌😌

Screenshot_20200428-195953.png

Günaydın Limonsuzzz. Tam olarak 6:25'te yataktan kalktım, uyanmam daha da erken, çünkü küçük veledimi gece yanımıza almıştım, sabah dekmeleyerek uyandırdı sıpa. Çok uykum var çok. :KK34:
O kadar iyi anlıyorum ki 🙁 normalde oğlum öğlen uyuduğu zaman biraz uyurdum. Hamur yoğurasım geldi nedense🙄🤦‍♀️

O kadar iyi anlıyorum ki 🙁 normalde oğlum öğlen uyuduğu zaman biraz uyurdum. Hamur yoğurasım geldi nedense🙄🤦‍♀️
Ben de uykusuzluğa rağmen sabah mutfağa giriştim, yemek, kek, kurabiye yaptım. Eşim uyanınca bu kadar şeyi ne zaman yaptın dedi, kendisi 8 buçukta uyandığı için... Bir de ona kızdım tabi. 😬 Ya normalde erken kalkarım Limonsuzz ama evde kapalı kalmaktan mıdır nedir kalkasım gelmiyor artık. 😔

Ben de uykusuzluğa rağmen sabah mutfağa giriştim, yemek, kek, kurabiye yaptım. Eşim uyanınca bu kadar şeyi ne zaman yaptın dedi, kendisi 8 buçukta uyandığı için... Bir de ona kızdım tabi. 😬 Ya normalde erken kalkarım Limonsuzz ama evde kapalı kalmaktan mıdır nedir kalkasım gelmiyor artık. 😔
Hamarat kadın:KK48: o değilde eşine neden kızdın ki😄yine iyi erken uyanmış. 2 de de uyanabilirdi😄
Herkesin dengesi bozuldu tabi. Bi bana bişey olmadı galiba ya🤭ben tam bir ev kuşuyum o yüzden galiba🙈😄

Hamarat kadın:KK48: o değilde eşine neden kızdın ki😄yine iyi erken uyanmış. 2 de de uyanabilirdi😄
Herkesin dengesi bozuldu tabi. Bi bana bişey olmadı galiba ya🤭ben tam bir ev kuşuyum o yüzden galiba🙈😄
Benden iki saat fazla ve kesintisiz uyuması kızmak için çok yerinde bir sebep bence. Gece üç kere uyandım ben bir de ya. 🥴 Neyse eşim delirmiş bu yine deyip, ciddiye almıyor zaten. 😆 Ben de asosyal bir insanım ama hiç bu kadar olmamıştım. Sabah market gittim, iki aydır gitmiyorum. Ay hava nasıl sıcak, kuşlar cıvıldıyor filan. Bir posta da kurslara kızdım. 🤪

Back