• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Günaydın 😌

Ahaha ben simste bile doğurtmuyorum genelde, illa çocuk yapacaksam aileyi yaratırken child ekliyorum :KK70:
Doğurtsam bile hemen nanny.

Reelde ise doğurmam, doğurmayacam.

Ben neslim devam etsin diye doğuruyorum. Sıfırdan başlamak hoşuma gitmiyor.
Erkekleri evden gönderip kızla devam ediyorum yoluma.
Şimdi bunlar üçüz, biri kız diye uğraştım. Sadece erkek olunca evin dışına bırakıyorum, kendi kendine kokuşunca sosyal hizmetler gelip alıyor 😁
Evet psikopatım 😁
Kadın ruhunu teslim etmiş yav, farkında değil.

Kendi evlerine çıkana kadar büyümüş sayılmazlar.
Senin emcükleyiciyi naptın? Çaktın mı kalbine kazığı? Yoksa pipetlenmeye devam mı? 😒

Yaşlanıp öldüm ben. Kariyerimde ilerleyemeden, bir gün yüzü göremeden :(
Çok haklıymışsınız keşke sizi dinleseymişim.
Emcükleyici hayatına devam ediyor, gencecik hala :(
Çocuklardan da ikisi vampir biri cadı. Çocukları da kendine benzetmiş kötü örnek ola ola.

Günaydın canımlar,
Bize yasak sokaklara bahar gelmiş. Her yer çiçek, böcek kaynıyor. Dün evin arkasındaki boş arazide turladık biraz büyük kızımla. Uğur böceği saydık, tam 12 tane bulduk. Bu da size... Havalar güzelleştikçe izolasyon daha acı verici olacak di mi? 😔

Eki Görüntüle 2626066
Günaydın 😌 valla ben salyangoz görmeye razıyım

Şimdi bunlar üçüz, biri kız diye uğraştım. Sadece erkek olunca evin dışına bırakıyorum, kendi kendine kokuşunca sosyal hizmetler gelip alıyor 😁
Evet psikopatım 😁
Erkekleri kurban veriyorsun gibi😄😄

Günaydın 😌 valla ben salyangoz görmeye razıyım

Bizim ofisin camına yapışıyor bazen onlar. İçeriden izliyordum yürürken. Ay ne tatlı falan diyordum.
Bir gün ofise bir girdim. Boydan boya duvarlarda yürümüş, her yere salgısını bırakmış.
Nelerle silinmedi ki o duvarlar off, yine de geçmedi.
İki koyu renk duvar boydan boya salgı izi hala. Bir de dolaşa dolaşa gitmiş şekil yapmış şrfsz.
Gördüğüm yerde sövüyorum artık bunlara.
Erkekleri kurban veriyorsun gibi😄😄

Evet, çünkü erkeklerle oynamak çok sıkıcı 😁
Oynamak derken oyunda sıkıcı tabii ehehe 😋

Bizim ofisin camına yapışıyor bazen onlar. İçeriden izliyordum yürürken. Ay ne tatlı falan diyordum.
Bir gün ofise bir girdim. Boydan boya duvarlarda yürümüş, her yere salgısını bırakmış.
İki koyu renk duvar boydan boya salgı izi hala. Bir de dolaşa dolaşa gitmiş şekil yapmış şrfsz.
😂😂😂 Sanatsal çalışmış
Ben o yüzden çiftlerimi lezbiyen yapıyordum 😄 erkek giydirip oynamayı bende sevmiyorum

😂😂😂 Sanatsal çalışmış

Ben o yüzden çiftlerimi lezbiyen yapıyordum 😄 erkek giydirip oynamayı bende sevmiyorum

Çok sıkıcı oluyor erkekler.
Ay dün bi tanesi beni aşkla ilgili bir festivale davet etti. "Dedi ki orada öbüşmek başka 10 yerde öbüşmeye bedelmiş. Gidip deneyelim mi" dedi. Olur dedim.
Gittik, tam adama yürüyorum flörtleşmeye başlamışız. Sevgilisi olup olmadığını sordum. Evliymiş şrfsz.
Tam bir dram yaşadım. Bdv'ye konu açıp ağlasam mı :KK70:

Günaydın 😌

Evet psikopatım 😁

Yaşlanıp öldüm ben. Kariyerimde ilerleyemeden, bir gün yüzü göremeden :KK43:
Çok haklıymışsınız keşke sizi dinleseymişim.
Emcükleyici hayatına devam ediyor, gencecik hala :KK43:
Çocuklardan da ikisi vampir biri cadı. Çocukları da kendine benzetmiş kötü örnek ola ola.
İşte anacım her zaman önce kendin, sonra etrafındakiler. Oyundan ibret al ibret!!11!

Ben yağmurlu havalarda yola çıkanları alıp kenara bırakıyorum devamlı. İnsanlat çotanak diye eziyor gariplerimi :(

Ahafhha

Ay dün bi tanesi beni aşkla ilgili bir festivale davet etti. "Dedi ki orada öbüşmek başka 10 yerde öbüşmeye bedelmiş. Gidip deneyelim mi" dedi. Olur dedim.
Gittik, tam adama yürüyorum flörtleşmeye başlamışız. Sevgilisi olup olmadığını sordum. Evliymiş şrfsz.
KORONO VAR KORONOOO ne festivali dışarı çıkması ahfha olm bunu ciddiye alıp linçlerler seni.

Coronada festivale gitmek var.
Yeni tanıştığın adamla öbüşme muhabbetine girmek var.
Sevgilisi olup olmadığını bilmeden adama yürümek var.
Adamın evli çıkması var.

Yerler seni annem burada, yerler.

Günaydın canımlar,
Bize yasak sokaklara bahar gelmiş. Her yer çiçek, böcek kaynıyor. Dün evin arkasındaki boş arazide turladık biraz büyük kızımla. Uğur böceği saydık, tam 12 tane bulduk. Bu da size... Havalar güzelleştikçe izolasyon daha acı verici olacak di mi? 😔

Eki Görüntüle 2626066
Sıkıldı tabii kız da :(

Şerefsiz ya senin masum sim duygularınla oynamış

Gerçi bir ara da don juan yapmaya takmıştım ben. Bir erkek yapıp bütün kasabadaki kadınları hamile bırakıyordum 😄

Ben yağmurlu havalarda yola çıkanları alıp kenara bırakıyorum devamlı. İnsanlat çotanak diye eziyor gariplerimi :KK43:

Ahafhha

Bizim burada çıkıyorlar minik minik. Ancak üzerine basarsam fark ediyorum o kadar küçük oluyorlar. Sonra zıplaya zıplaya geçiyorum bahçeden.
KORONO VAR KORONOOO ne festivali dışarı çıkması ahfha olm bunu ciddiye alıp linçlerler seni.

Coronada festivale gitmek var.
Yeni tanıştığın adamla öbüşme muhabbetine girmek var.
Sevgilisi olup olmadığını bilmeden adama yürümek var.
Adamın evli çıkması var.

Yerler seni annem burada, yerler.

:KK70: Yesinler, onlara hesap mı vereceğim? Herkesin hayatına kimse karışamaz!! :p

Adam evli çıkınca da öpmeye çalıştım. Çünkü öpüşme görevi vardı, sürem dolmak üzereydi. Bütün zamanımı buna yürüyerek harcadım, bari görevi tamamlayayım dedim.
Öptürmedi adam. Hem kendisi öbüşelim diyerek çağırdı hem de yok ben karımı aldatamam tripleri. Dedim senin ağzını yırtarım.
Elim boş gittim eve :(
Şerefsiz ya senin masum sim duygularınla oynamış

Gerçi bir ara da don juan yapmaya takmıştım ben. Bir erkek yapıp bütün kasabadaki kadınları hamile bırakıyordum 😄

Yaa benim kardeşim de öyle oynuyor :KK70:
Açıp soyağacını gösteriyordu bana. Bir sürü çocuk asdfgh

Adam evli çıkınca da öpmeye çalıştım. Çünkü öpüşme görevi vardı, sürem dolmak üzereydi. Bütün zamanımı buna yürüyerek harcadım, bari görevi tamamlayayım dedim.
Öptürmedi adam. Hem kendisi öbüşelim diyerek çağırdı hem de yok ben karımı aldatamam tripleri. Dedim senin ağzını yırtarım.
Elim boş gittim eve :KK43:
Senin gibiler yüzünden bizim sim kocişlerimiz güvende değil. Kocişim yapmaz ama siz baştan çıkarıyorsunuz onları. Evli adamı öbmeye çalışmak ne demek.

Evlenmeden olmaz böyle şeyler. Gerçi adam evliymiş. Kafam karıştı kim kiminle evlenmeden olmuyordu :D

evrimagaci.org_public_content_media_ef4e752fb0cc43a881e1e5786037d0c0.jpg

Back