- 20 Mart 2008
- 141.540
- 213.022
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha ben simste bile doğurtmuyorum genelde, illa çocuk yapacaksam aileyi yaratırken child ekliyorum
Doğurtsam bile hemen nanny.
Reelde ise doğurmam, doğurmayacam.
Kadın ruhunu teslim etmiş yav, farkında değil.
Kendi evlerine çıkana kadar büyümüş sayılmazlar.
Senin emcükleyiciyi naptın? Çaktın mı kalbine kazığı? Yoksa pipetlenmeye devam mı?
Günaydın valla ben salyangoz görmeye razıyımGünaydın canımlar,
Bize yasak sokaklara bahar gelmiş. Her yer çiçek, böcek kaynıyor. Dün evin arkasındaki boş arazide turladık biraz büyük kızımla. Uğur böceği saydık, tam 12 tane bulduk. Bu da size... Havalar güzelleştikçe izolasyon daha acı verici olacak di mi?
Eki Görüntüle 2626066
Erkekleri kurban veriyorsun gibiBen neslim devam etsin diye doğuruyorum. Sıfırdan başlamak hoşuma gitmiyor.
Erkekleri evden gönderip kızla devam ediyorum yoluma.
Şimdi bunlar üçüz, biri kız diye uğraştım. Sadece erkek olunca evin dışına bırakıyorum, kendi kendine kokuşunca sosyal hizmetler gelip alıyor
Evet psikopatım
Günaydın valla ben salyangoz görmeye razıyım
Erkekleri kurban veriyorsun gibi
Sanatsal çalışmışBizim ofisin camına yapışıyor bazen onlar. İçeriden izliyordum yürürken. Ay ne tatlı falan diyordum.
Bir gün ofise bir girdim. Boydan boya duvarlarda yürümüş, her yere salgısını bırakmış.
Nelerle silinmedi ki o duvarlar off, yine de geçmedi.
İki koyu renk duvar boydan boya salgı izi hala. Bir de dolaşa dolaşa gitmiş şekil yapmış şrfsz.
Gördüğüm yerde sövüyorum artık bunlara.
Ben o yüzden çiftlerimi lezbiyen yapıyordum erkek giydirip oynamayı bende sevmiyorumEvet, çünkü erkeklerle oynamak çok sıkıcı
Oynamak derken oyunda sıkıcı tabii ehehe
Sanatsal çalışmış
Ben o yüzden çiftlerimi lezbiyen yapıyordum erkek giydirip oynamayı bende sevmiyorum
İşte anacım her zaman önce kendin, sonra etrafındakiler. Oyundan ibret al ibret!!11!Günaydın
Ben neslim devam etsin diye doğuruyorum. Sıfırdan başlamak hoşuma gitmiyor.
Erkekleri evden gönderip kızla devam ediyorum yoluma.
Şimdi bunlar üçüz, biri kız diye uğraştım. Sadece erkek olunca evin dışına bırakıyorum, kendi kendine kokuşunca sosyal hizmetler gelip alıyor
Evet psikopatım
Yaşlanıp öldüm ben. Kariyerimde ilerleyemeden, bir gün yüzü göremeden
Çok haklıymışsınız keşke sizi dinleseymişim.
Emcükleyici hayatına devam ediyor, gencecik hala
Çocuklardan da ikisi vampir biri cadı. Çocukları da kendine benzetmiş kötü örnek ola ola.
Ben yağmurlu havalarda yola çıkanları alıp kenara bırakıyorum devamlı. İnsanlat çotanak diye eziyor gariplerimiBizim ofisin camına yapışıyor bazen onlar. İçeriden izliyordum yürürken. Ay ne tatlı falan diyordum.
Bir gün ofise bir girdim. Boydan boya duvarlarda yürümüş, her yere salgısını bırakmış.
Nelerle silinmedi ki o duvarlar off, yine de geçmedi.
İki koyu renk duvar boydan boya salgı izi hala. Bir de dolaşa dolaşa gitmiş şekil yapmış şrfsz.
Gördüğüm yerde sövüyorum artık bunlara.
AhafhhaEvet, çünkü erkeklerle oynamak çok sıkıcı
Oynamak derken oyunda sıkıcı tabii ehehe
KORONO VAR KORONOOO ne festivali dışarı çıkması ahfha olm bunu ciddiye alıp linçlerler seni.Çok sıkıcı oluyor erkekler.
Ay dün bi tanesi beni aşkla ilgili bir festivale davet etti. "Dedi ki orada öbüşmek başka 10 yerde öbüşmeye bedelmiş. Gidip deneyelim mi" dedi. Olur dedim.
Gittik, tam adama yürüyorum flörtleşmeye başlamışız. Sevgilisi olup olmadığını sordum. Evliymiş şrfsz.
Tam bir dram yaşadım. Bdv'ye konu açıp ağlasam mı
Sıkıldı tabii kız daGünaydın canımlar,
Bize yasak sokaklara bahar gelmiş. Her yer çiçek, böcek kaynıyor. Dün evin arkasındaki boş arazide turladık biraz büyük kızımla. Uğur böceği saydık, tam 12 tane bulduk. Bu da size... Havalar güzelleştikçe izolasyon daha acı verici olacak di mi?
Eki Görüntüle 2626066
Şerefsiz ya senin masum sim duygularınla oynamışÇok sıkıcı oluyor erkekler.
Ay dün bi tanesi beni aşkla ilgili bir festivale davet etti. "Dedi ki orada öbüşmek başka 10 yerde öbüşmeye bedelmiş. Gidip deneyelim mi" dedi. Olur dedim.
Gittik, tam adama yürüyorum flörtleşmeye başlamışız. Sevgilisi olup olmadığını sordum. Evliymiş şrfsz.
Tam bir dram yaşadım. Bdv'ye konu açıp ağlasam mı
Ya yastıkları bile konuşturuyor artık. Evimizde birer adet anne, baba, abla, bebek, babaanne ve dede yastık var. Ve muhabbetleri gerçekten çok sıkıcı.Sıkıldı tabii kız da
En azından kendini oyalıyor bir şekilde, kıyamam ya.Ya yastıkları bile konuşturuyor artık. Evimizde birer adet anne, baba, abla, bebek, babaanne ve dede yastık var. Ve muhabbetleri gerçekten çok sıkıcı.
Ben yağmurlu havalarda yola çıkanları alıp kenara bırakıyorum devamlı. İnsanlat çotanak diye eziyor gariplerimi
Ahafhha
KORONO VAR KORONOOO ne festivali dışarı çıkması ahfha olm bunu ciddiye alıp linçlerler seni.
Coronada festivale gitmek var.
Yeni tanıştığın adamla öbüşme muhabbetine girmek var.
Sevgilisi olup olmadığını bilmeden adama yürümek var.
Adamın evli çıkması var.
Yerler seni annem burada, yerler.
Şerefsiz ya senin masum sim duygularınla oynamış
Gerçi bir ara da don juan yapmaya takmıştım ben. Bir erkek yapıp bütün kasabadaki kadınları hamile bırakıyordum
Erkeğin genetiği bu. Hem hepsi aldatır hemde sürekli üremek isterlerYaa benim kardeşim de öyle oynuyor
Açıp soyağacını gösteriyordu bana. Bir sürü çocuk asdfgh
Senin gibiler yüzünden bizim sim kocişlerimiz güvende değil. Kocişim yapmaz ama siz baştan çıkarıyorsunuz onları. Evli adamı öbmeye çalışmak ne demek.Adam evli çıkınca da öpmeye çalıştım. Çünkü öpüşme görevi vardı, sürem dolmak üzereydi. Bütün zamanımı buna yürüyerek harcadım, bari görevi tamamlayayım dedim.
Öptürmedi adam. Hem kendisi öbüşelim diyerek çağırdı hem de yok ben karımı aldatamam tripleri. Dedim senin ağzını yırtarım.
Elim boş gittim eve
Yoo benimkiler hep benimle beraber geliyor hahfha
Yeterince hızlı kalkamıyorsun demek. Pes etme.Yoo benimkiler hep benimle beraber geliyor hahfha
Niye bende işe yaramıyor buuuu
Ağlıycam.