Coronasavar

Günaydın

Ahaha ben simste bile doğurtmuyorum genelde, illa çocuk yapacaksam aileyi yaratırken child ekliyorum
Doğurtsam bile hemen nanny.

Reelde ise doğurmam, doğurmayacam.

Ben neslim devam etsin diye doğuruyorum. Sıfırdan başlamak hoşuma gitmiyor.
Erkekleri evden gönderip kızla devam ediyorum yoluma.
Şimdi bunlar üçüz, biri kız diye uğraştım. Sadece erkek olunca evin dışına bırakıyorum, kendi kendine kokuşunca sosyal hizmetler gelip alıyor
Evet psikopatım
Kadın ruhunu teslim etmiş yav, farkında değil.

Kendi evlerine çıkana kadar büyümüş sayılmazlar.
Senin emcükleyiciyi naptın? Çaktın mı kalbine kazığı? Yoksa pipetlenmeye devam mı?

Yaşlanıp öldüm ben. Kariyerimde ilerleyemeden, bir gün yüzü göremeden
Çok haklıymışsınız keşke sizi dinleseymişim.
Emcükleyici hayatına devam ediyor, gencecik hala
Çocuklardan da ikisi vampir biri cadı. Çocukları da kendine benzetmiş kötü örnek ola ola.

Günaydın valla ben salyangoz görmeye razıyım

Erkekleri kurban veriyorsun gibi

Günaydın valla ben salyangoz görmeye razıyım

Bizim ofisin camına yapışıyor bazen onlar. İçeriden izliyordum yürürken. Ay ne tatlı falan diyordum.
Bir gün ofise bir girdim. Boydan boya duvarlarda yürümüş, her yere salgısını bırakmış.
Nelerle silinmedi ki o duvarlar off, yine de geçmedi.
İki koyu renk duvar boydan boya salgı izi hala. Bir de dolaşa dolaşa gitmiş şekil yapmış şrfsz.
Gördüğüm yerde sövüyorum artık bunlara.
Erkekleri kurban veriyorsun gibi

Evet, çünkü erkeklerle oynamak çok sıkıcı
Oynamak derken oyunda sıkıcı tabii ehehe

Sanatsal çalışmış
Ben o yüzden çiftlerimi lezbiyen yapıyordum erkek giydirip oynamayı bende sevmiyorum

Sanatsal çalışmış

Ben o yüzden çiftlerimi lezbiyen yapıyordum erkek giydirip oynamayı bende sevmiyorum

Çok sıkıcı oluyor erkekler.
Ay dün bi tanesi beni aşkla ilgili bir festivale davet etti. "Dedi ki orada öbüşmek başka 10 yerde öbüşmeye bedelmiş. Gidip deneyelim mi" dedi. Olur dedim.
Gittik, tam adama yürüyorum flörtleşmeye başlamışız. Sevgilisi olup olmadığını sordum. Evliymiş şrfsz.
Tam bir dram yaşadım. Bdv'ye konu açıp ağlasam mı

İşte anacım her zaman önce kendin, sonra etrafındakiler. Oyundan ibret al ibret!!11!

Ben yağmurlu havalarda yola çıkanları alıp kenara bırakıyorum devamlı. İnsanlat çotanak diye eziyor gariplerimi

Ahafhha

KORONO VAR KORONOOO ne festivali dışarı çıkması ahfha olm bunu ciddiye alıp linçlerler seni.

Coronada festivale gitmek var.
Yeni tanıştığın adamla öbüşme muhabbetine girmek var.
Sevgilisi olup olmadığını bilmeden adama yürümek var.
Adamın evli çıkması var.

Yerler seni annem burada, yerler.

Sıkıldı tabii kız da

Şerefsiz ya senin masum sim duygularınla oynamış

Gerçi bir ara da don juan yapmaya takmıştım ben. Bir erkek yapıp bütün kasabadaki kadınları hamile bırakıyordum

Ben yağmurlu havalarda yola çıkanları alıp kenara bırakıyorum devamlı. İnsanlat çotanak diye eziyor gariplerimi

Ahafhha

Bizim burada çıkıyorlar minik minik. Ancak üzerine basarsam fark ediyorum o kadar küçük oluyorlar. Sonra zıplaya zıplaya geçiyorum bahçeden.

Yesinler, onlara hesap mı vereceğim? Herkesin hayatına kimse karışamaz!!

Adam evli çıkınca da öpmeye çalıştım. Çünkü öpüşme görevi vardı, sürem dolmak üzereydi. Bütün zamanımı buna yürüyerek harcadım, bari görevi tamamlayayım dedim.
Öptürmedi adam. Hem kendisi öbüşelim diyerek çağırdı hem de yok ben karımı aldatamam tripleri. Dedim senin ağzını yırtarım.
Elim boş gittim eve
Şerefsiz ya senin masum sim duygularınla oynamış

Gerçi bir ara da don juan yapmaya takmıştım ben. Bir erkek yapıp bütün kasabadaki kadınları hamile bırakıyordum

Yaa benim kardeşim de öyle oynuyor
Açıp soyağacını gösteriyordu bana. Bir sürü çocuk asdfgh

Senin gibiler yüzünden bizim sim kocişlerimiz güvende değil. Kocişim yapmaz ama siz baştan çıkarıyorsunuz onları. Evli adamı öbmeye çalışmak ne demek.

Evlenmeden olmaz böyle şeyler. Gerçi adam evliymiş. Kafam karıştı kim kiminle evlenmeden olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…