Ölü gibi uyanıyorum işte anlabugün resmen yataktan kazıdım kendimi. Uyku çok tatlı bişi ya
Erken kalkan sen değilsindir.Ben de öyle uyanıyorum 2 gündür.
Bir ara hep erken kalkıyordum ama bir süre sonra "hoff kalkıp ne yapacağım" hissi oldu.
Bıraksalar karantina bitene kadar uyurum.
Tövbe deeeee
Erken kalkan sen değilsindir.
Sabah er..ken kalkmasıdır
Ahaha ben simste bile doğurtmuyorum genelde, illa çocuk yapacaksam aileyi yaratırken child ekliyorumNiye ya ne anladın acaba
3 çocuğum vardı ya, lise çağına geldiler. Ergen ergen hareketler yapıyorlar sürekli.
Üniversiteye gitseler de kurtulsam.
Ana gibi anayım gerçekten
"Aç"sın biliyoruzAçken ben ben değilim, ondan olabilir mi acaba? asdfgh
Kadın ruhunu teslim etmiş yav, farkında değil.Ahahah böyle uyanıyorsa sıkıntı var
Kendi evlerine çıkana kadar büyümüş sayılmazlar.Merhaba.
Ben çocukları büyüttüm arkadaşlar.
Darısı sizlerin başına
Ben de bamya yiyorum.Oh iftardan sonra beynim açıldı resmen
Allah kabul etsin
Ben de bamya yiyorum.
Sever misin bamya?
Aa benim de sevdiğim az sayıda sebzeden biridir.Hiç yemem lya, yemediğim çok az şey vardır biri bamya.
Ben bamyayı sevemedim bir türlü, o da eksik kalsın dedim. Kabak, ıspanak, pırasa, brokoli, karnabahar, patlıcan hepsini yerimAa benim de sevdiğim az sayıda sebzeden biridir.
Patlıcanın neredeyse her türlüsünü severim, bamya, ıspanak, kabak dolması diye gider liste.
Pırasayı sadece pırasa böreğinde seviyorum. Sebzeyle pek aram yok, et candır.Ben bamyayı sevemedim bir türlü, o da eksik kalsın dedim. Kabak, ıspanak, pırasa, brokoli, karnabahar, patlıcan hepsini yerim
Naber?Pırasayı sadece pırasa böreğinde seviyorum. Sebzeyle pek aram yok, et candır.
Patlıcanı musakka dışında herhalde her türlü yiyorumdur.
Ciddiye alamıyorumAa benim de sevdiğim az sayıda sebzeden biridir.
Patlıcanın neredeyse her türlüsünü severim, bamya, ıspanak, kabak dolması diye gider liste.
Sen vegansın kimbilir neler yiyorsunCiddiye alamıyorum
Nimetlen şaka olmazSen vegansın kimbilir neler yiyorsun
Öyle demiyordunuz ahhfahNimetlen şaka olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?