- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ay bana o da işlemiyor, bu sefer dondurmaya falan sarıyorum.1 haftada 3 kilo vermişim kilo vermek isteyen formülü biliyor
Vücudum tepkisini kilo vererek gösteremiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bana o da işlemiyor, bu sefer dondurmaya falan sarıyorum.1 haftada 3 kilo vermişim kilo vermek isteyen formülü biliyor
Öküz gibi yediğimi düşünüyordum, 1 haftadır da spor yapmıyorum ama 1 kilo vermişim ben de. 56 kiloyum şimcik. Ama sen verme Abso, zaten kürdan gibi insansın. Eriyerek buharlaşmayı mı düşünüyorsun?
İştah yok ne yapayımAy bana o da işlemiyor, bu sefer dondurmaya falan sarıyorum.
Vücudum tepkisini kilo vererek gösteremiyor.
Sorduk mu kaç kilo verdin diye? ÜÇ tane çocuk doğurmuş bir de 56 kiloyum diyor, valla gözüm seyiriyor şu an. Cidden sağ gözüm seyiriyor çok sinir bozucu pıt pıt alttan seyiriyor.Öküz gibi yediğimi düşünüyordum, 1 haftadır da spor yapmıyorum ama 1 kilo vermişim ben de. 56 kiloyum şimcik. Ama sen verme Abso, zaten kürdan gibi insansın. Eriyerek buharlaşmayı mı düşünüyorsun?
En son iştahım yok dediğimde sene 2006ydıİştah yok ne yapayım
Ya keşke yan yana olsaydık Lyanna. Çok pis dayak yiyesim var. Gerçeklik algımı yitiriyor gibiyim ev hayatından ötürü. Şöyle biri ağzımı burnumu kırsa mutluluktan sırıtacağım yeni kırılmış dişlerimle.Sorduk mu kaç kilo verdin diye? ÜÇ tane çocuk doğurmuş bir de 56 kiloyum diyor, valla gözüm seyiriyor şu an. Cidden sağ gözüm seyiriyor çok sinir bozucu pıt pıt alttan seyiriyor.
Kalorisi çok, kütlesel olarak az şeyleri tık ağzına. Vegan mutfağına hakim değilim, bir şey öneremeyeceğim (hurma olabilir bak). Ama iştahım yok diye vitaminsiz kalma, 3 kilo çok çünkü senin kilondaki bir insana göre. Zaten 6 kilo insansın. Yarın gitmiş işte.İştah yok ne yapayım
Bence NeverOne da yardım eder banaYa keşke yan yana olsaydık Lyanna. Çok pis dayak yiyesim var. Gerçeklik algımı yitiriyor gibiyim ev hayatından ötürü. Şöyle biri ağzımı burnumu kırsa mutluluktan sırıtacağım yeni kırılmış dişlerimle.
HazırımBence NeverOne da yardım eder bana
Adil bir dayak istiyorum dedim. Kum torbası yapın demedim. Vicdansızlar.Bence NeverOne da yardım eder bana
Kraker yiyorum arada tuzlu tuzlu balgamlarımla iyi gidiyorKalorisi çok, kütlesel olarak az şeyleri tık ağzına. Vegan mutfağına hakim değilim, bir şey öneremeyeceğim (hurma olabilir bak). Ama iştahım yok diye vitaminsiz kalma, 3 kilo çok çünkü senin kilondaki bir insana göre. Zaten 6 kilo insansın. Yarın gitmiş işte.
Kum torbası olmak için fazla zayıfsın Elimiz acır.Adil bir dayak istiyorum dedim. Kum torbası yapın demedim. Vicdansızlar.
Bir de kasları var o bizi döverKum torbası olmak için fazla zayıfsın Elimiz acır.
Benim de yağlarım var, ezerimBir de kasları var o bizi döver
Bir dirhem et bin ayıp örtermiş bundan dolayı mı var en arlı ayıpsız mı olmak istiyorsunBenim de yağlarım var, ezerim
En hakiki öz bakire benim, o yüzden en arlı ahlaklı edepli de ben olacağım.Bir dirhem et bin ayıp örtermiş bundan dolayı mı var en arlı ayıpsız mı olmak istiyorsun
Sabahları beyle uyanıyorum
Ölü gibi uyanıyorum işte anla bugün resmen yataktan kazıdım kendimi. Uyku çok tatlı bişi yaYalnız bu uyanmak değil ölmek Absocum. Lütfen aramızda kalmaya devam et.
Ahahah böyle uyanıyorsa sıkıntı varYalnız bu uyanmak değil ölmek Absocum. Lütfen aramızda kalmaya devam et.
Tövbe deeeeeMerhaba.
Ben çocukları büyüttüm arkadaşlar.
Darısı sizlerin başına