Coronasavar

Dış mihraklar hepimize banlamalik konu ile geliyor turuncu. Kendimize hakim olmamiz lazim.
Hassas konulardan vuruyorlar.
Hepimizi öğrenmişler.
Lyanna dikkat et bacım, meme konusu gelebilir her an.
Gerci o senin hassas değil kuvvetli yanın.
Olsun..dikkat et yine de.

Hassas konulardan vuruyorlar.
Hepimizi öğrenmişler.
Lyanna dikkat et bacım, meme konusu gelebilir her an.
Gerci o senin hassas değil kuvvetli yanın.
Olsun..dikkat et yine de.
Meme konusundan banlanmam herhalde, buyuk konusmak gibi olmasin. Buyuk konusmak derken ajshs kutumda büyük hissediyorum o ayri.

Bu konuda kk da bişey yazmadığıma göre ya bi tanıdığımsın çaktırmıyorsun yada hislerin çok güçlü
Temiz kalpliyim demek ve ben bile farkında değilim. Ya ben burada boy boy çarşaf çarşaf fotoğraflarımı paylaştım Limonsuzzz, hiçbirine denk gelmedin demek tanıdık olup olmadığımızı kesiteremediğine göre. Ama için rahatlasın, etrafımda üçüncü çocuk düşünen kimse yok. Ekseriyetle var olan 1 ya da 2 çocuklarından yaka silken tipler var.

Ya ben birinizi gordum ruyamda dun. Ya sen ya neverdi ama tek cocuk vardi.

Aa yok ben kaçırmışım büyük kayıptayım bence de temiz kalplisin

Ah yabanım elmam istiyordu 3. Yu.
Gitmeyeydi de beni de tek bırakmamış olurdu.

Ya ben buna her seferinde guluyorum ve artik magazanin sarkisi çaldığı an aklima bu geliyor
Eki Görüntüle 2625601
Ahshdjjsfjsjs
Çok iyiymiş.
Benim de bir arkadaşım cagnim sana sarı laleler aldım şarkısını,
Sana sarı tangalar aldim, sali pazarindaann diye söylüyormuş
Uzun hali aklımda kalmadi

1 haftada 3 kilo vermişim kilo vermek isteyen formülü biliyor
Öküz gibi yediğimi düşünüyordum, 1 haftadır da spor yapmıyorum ama 1 kilo vermişim ben de. 56 kiloyum şimcik. Ama sen verme Abso, zaten kürdan gibi insansın. Eriyerek buharlaşmayı mı düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…