Hassas konulardan vuruyorlar.Dış mihraklar hepimize banlamalik konu ile geliyor turuncu. Kendimize hakim olmamiz lazim.
Allah olanları hayırlı evlat eylesin.Yok benim acelem yok zaten
Meme konusundan banlanmam herhalde, buyuk konusmak gibi olmasin. Buyuk konusmak derken ajshs kutumda büyük hissediyorum o ayri.Hassas konulardan vuruyorlar.
Hepimizi öğrenmişler.
Lyanna dikkat et bacım, meme konusu gelebilir her an.
Gerci o senin hassas değil kuvvetli yanın.
Olsun..dikkat et yine de.
Temiz kalpliyim demek ve ben bile farkında değilim.Bu konuda kk da bişey yazmadığıma göre ya bi tanıdığımsın çaktırmıyorsunyada hislerin çok güçlü
Ya ben birinizi gordum ruyamda dun. Ya sen ya neverdi ama tek cocuk vardi.Temiz kalpliyim demek ve ben bile farkında değilim.Ya ben burada boy boy çarşaf çarşaf fotoğraflarımı paylaştım Limonsuzzz, hiçbirine denk gelmedin demek tanıdık olup olmadığımızı kesiteremediğine göre. Ama için rahatlasın, etrafımda üçüncü çocuk düşünen kimse yok. Ekseriyetle var olan 1 ya da 2 çocuklarından yaka silken tipler var.
Aminn inşAllahAllah olanları hayırlı evlat eylesin.
Olacakları da gönlüne göre versin :)
Aa yok ben kaçırmışım büyük kayıptayımTemiz kalpliyim demek ve ben bile farkında değilim.Ya ben burada boy boy çarşaf çarşaf fotoğraflarımı paylaştım Limonsuzzz, hiçbirine denk gelmedin demek tanıdık olup olmadığımızı kesiteremediğine göre. Ama için rahatlasın, etrafımda üçüncü çocuk düşünen kimse yok. Ekseriyetle var olan 1 ya da 2 çocuklarından yaka silken tipler var.
Temiz kalpliyim demek ve ben bile farkında değilim.Ya ben burada boy boy çarşaf çarşaf fotoğraflarımı paylaştım Limonsuzzz, hiçbirine denk gelmedin demek tanıdık olup olmadığımızı kesiteremediğine göre. Ama için rahatlasın, etrafımda üçüncü çocuk düşünen kimse yok. Ekseriyetle var olan 1 ya da 2 çocuklarından yaka silken tipler var.
Ha tabii senin iddia yaban'in uzerineydiAh yabanım elmam istiyordu 3. Yu.
Gitmeyeydi de beni de tek bırakmamış olurdu.
Neden gittiğine dair bi fikrin var mı? Ben çok şaşkınım. Habersiz gitmezdi en azındanAh yabanım elmam istiyordu 3. Yu.
Gitmeyeydi de beni de tek bırakmamış olurdu.
AhshdjjsfjsjsYa ben buna her seferinde guluyorum ve artik magazanin sarkisi çaldığı an aklima bu geliyor
Eki Görüntüle 2625601
Bir ımyeah değilYa ben buna her seferinde guluyorum ve artik magazanin sarkisi çaldığı an aklima bu geliyor
Eki Görüntüle 2625601
Ahahah don sarkisiysa oAhshdjjsfjsjs
Çok iyiymiş.
Benim de bir arkadaşım cagnim sana sarı laleler aldım şarkısını,
Sana sarı tangalar aldim, sali pazarindaann diye söylüyormuş
Uzun hali aklımda kalmadi
Sen de onu koysana ahash tum ihale bana kalmasin.Bir ımyeah değil
Günaydınlar
Sen de onu koysana ahash tum ihale bana kalmasin.
Bazen arada imm yeah yaziyorum fark etmeden, zihnime isledi o da.
Yemek yaparken ne yapmam lazım mı? Tuzunu, yağını çok koyma, sağlığa zararlı demiştir umarım birileri. Vah vah...
Öküz gibi yediğimi düşünüyordum, 1 haftadır da spor yapmıyorum ama 1 kilo vermişim ben de. 56 kiloyum şimcik. Ama sen verme Abso, zaten kürdan gibi insansın. Eriyerek buharlaşmayı mı düşünüyorsun?1 haftada 3 kilo vermişimkilo vermek isteyen formülü biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?