• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Allah yar ve yardımcınız olsun bizler için bir çok şeyden fedakarlık yapıyorsunuz. Temmuza daha var umarım herşey biran önce çözülür izinler konusunda sıkıntı kalmaz sende düğününü yaparsın canım 🙏🙏
Merhaba. Burada zaman kavramından bağımsız yaşıyoruz biz. :KK53:
Hemen her saat burda olabiliyoruz, geç diye bir şey yok :KK45:
Evet öyle oldu hepimizin 😂 evde durmaktan mayali hamura döndüm

Dengeleri neden bozuyorsun 😄😄😄
Burası hem çocuklu hem çocuksuz kadınların dengede olduğu bir safe space 😅
Ay niye, hamilelik sürecinde eğlenirdik işte ne güzel.

Her sınıfı temsilen kadın var aramızda.

4 çocuklu 3nity 3nity , 3 çocuklu Loreth Loreth , 2 çocuklu filmdelisi filmdelisi ve Yabanelma Yabanelma , 1 çocuklu Yokuspokus Yokuspokus , Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi , A Arya_Stark01 ve Alicja Alicja , çocuksuz evli KudrAlobar KudrAlobar , Estraven Estraven ve NeverOne NeverOne , sevgilili cilek.yagmuru cilek.yagmuru ve @Vander , taze bekar sen, kadrolu bekar ben.

Bir tek nişanlı yok.

Ay niye, hamilelik sürecinde eğlenirdik işte ne güzel.

Her sınıfı temsilen kadın var aramızda.

4 çocuklu 3nity 3nity , 3 çocuklu Loreth Loreth , 2 çocuklu filmdelisi filmdelisi ve Yabanelma Yabanelma , 1 çocuklu Yokuspokus Yokuspokus , Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi , A Arya_Stark01 ve Alicja Alicja , çocuksuz evli KudrAlobar KudrAlobar , Estraven Estraven ve NeverOne NeverOne , sevgilili cilek.yagmuru cilek.yagmuru ve @Vander , taze bekar sen, kadrolu bekar ben.

Bir tek nişanlı yok.

Turuncu'yla Loreth'in yüreklerine mi indireceksin? Ne 4'ü ne 3'ü? :KK70:

Back