- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Şişesine dikkat etsinMaden suyu iç. Asitli şeyler genelde bende o hissi giderir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şişesine dikkat etsinMaden suyu iç. Asitli şeyler genelde bende o hissi giderir.
Avokado suyu içmiyorsun, eppeğe sürüp yiyorsun. Alışmadık fakirde avokado durmuyor işte.
Avokado yoksa muskat ye.
Bir haber vardı şişeye oturup ölmeyi bekledi diye ölmeyi beklemem ben hahah sakin olunŞişesine dikkat etsin
Bize vakit ayırmazsan böyle şaşırırsın işteOha alicja da banlanmış gangsta da. Az uzak kaldık forumdan kıyım olmuş. Kınıyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun bizler için bir çok şeyden fedakarlık yapıyorsunuz. Temmuza daha var umarım herşey biran önce çözülür izinler konusunda sıkıntı kalmaz sende düğününü yaparsın canım
Merhaba. Burada zaman kavramından bağımsız yaşıyoruz biz.
Evet öyle oldu hepimizin evde durmaktan mayali hamura döndümHemen her saat burda olabiliyoruz, geç diye bir şey yok
İzledim :') gözyaşım pıt oldu sonundaNe yapalım, böyle bir güzelliği kaçır sen de.
NeverOne kızzz seni seviyoruzzz
Bak bütün kk huzurunda diyorum
Bu duygu yogunlugu karşısında ağlama sakın dayanamam
Ben de sizi seviyorum da napıyosunuz?
Bende sevimm mi noluyor?Ben de sizi seviyorum da napıyosunuz?
Aa inanmam.İzledim :') gözyaşım pıt oldu sonunda
Ben de sizi seviyorum da napıyosunuz?
Never bugün pek uğramadı buralara, o yüzden sevildiğini hissedip yuvasına dönsün.Bende sevimm mi noluyor?
Dalga geçmeAa inanmam
NeverOne bizi bırakmaaaaNever bugün pek uğramadı buralara, o yüzden sevildiğini hissedip yuvasına dönsün.
Sev bebişim ben de anlamadımBende sevimm mi noluyor?
Sıkıldım iyice evde, bana bi şeyler önerinAa inanmam.
Never bugün pek uğramadı buralara, o yüzden sevildiğini hissedip yuvasına dönsün.
Dil öğren, film maratonu yap, beyini darla, enstrüman çalmayı dene.Sıkıldım iyice evde, bana bi şeyler önerin
En önemlisi ÇOCUK YAP.Sıkıldım iyice evde, bana bi şeyler önerin
Dengeleri neden bozuyorsunEn önemlisi ÇOCUK YAP.
Ay niye, hamilelik sürecinde eğlenirdik işte ne güzel.Dengeleri neden bozuyorsun
Burası hem çocuklu hem çocuksuz kadınların dengede olduğu bir safe space
Ay niye, hamilelik sürecinde eğlenirdik işte ne güzel.
Her sınıfı temsilen kadın var aramızda.
4 çocuklu 3nity , 3 çocuklu Loreth , 2 çocuklu filmdelisi ve Yabanelma , 1 çocuklu Yokuspokus , Idrakyollariiltihabi , A Arya_Stark01 ve Alicja , çocuksuz evli KudrAlobar , Estraven ve NeverOne , sevgilili cilek.yagmuru ve @Vander , taze bekar sen, kadrolu bekar ben.
Bir tek nişanlı yok.