- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Anaam kafam öyle gitmiş, hayır yazarken de bir terslik var diyorumTuruncu'yla Loreth'in yüreklerine mi indireceksin? Ne 4'ü ne 3'ü?
Anaam kafam öyle gitmiş, hayır yazarken de bir terslik var diyorum
O kadar çok demişiz ki demek ki ahahah
Ay niye, hamilelik sürecinde eğlenirdik işte ne güzel.
Her sınıfı temsilen kadın var aramızda.
4 çocuklu3nity , 3 çocuklu Loreth , 2 çocuklu filmdelisi ve @Yabanelma , 1 çocuklu @GangstaWalk , @Idrakyollariiltihabi , @Arya_Stark01 ve @Alicja , çocuksuz evli @KudrAlobar , Estraven ve NeverOne , sevgilili cilek.yagmuru ve @Vander , taze bekar sen, kadrolu bekar ben.
Bir tek nişanlı yok.
3 ne la, aklımı peynir ekmekler mi yedim ben?Anaam kafam öyle gitmiş, hayır yazarken de bir terslik var diyorum
O kadar çok demişiz ki demek ki ahahah
İçine doğdu ise de bana düşen 2 paydan çok memnunum.Ay niye, hamilelik sürecinde eğlenirdik işte ne güzel.
4 çocuklu3nity , 3 çocuklu Loreth , 2 çocuklu filmdelisi ve @Yabanelma , 1 çocuklu @GangstaWalk , @Idrakyollariiltihabi , @Arya_Stark01 ve @Alicja , çocuksuz evli @KudrAlobar , Estraven ve NeverOne , sevgilili cilek.yagmuru ve @Vander , taze bekar sen, kadrolu bekar ben.
Bir tek nişanlı yok.
Bu eksiği kapatmaya geldim nişanlı olarakAy niye, hamilelik sürecinde eğlenirdik işte ne güzel.
Bir tek nişanlı yok.
Whiplash değil mi bu asdfgahsdhdj
Hoaydaa aryaya noldu? Nazar degdi poncik klanimizaGünaydın canımlar, Arya banlanmış ya. Onu ne zaman astılar? Yönetim kiralık katil tuttu da hepimizi teker teker imha ediyormuş gibi hissettim şuan. Yürürken arkanızı kontrol etmeyi unutmayın, açık alanlardan uzak durun, kalabalığa karışın.
İçine doğmuştur belki diyeceğim ama verecekleri tepkilerden korkuyorum
4 3 2 1 0 diye giderken kafan gitmiş iyice kuzum Estraven yakında hamilelik kategorisi doldurur bence.
İçine doğdu ise de bana düşen 2 paydan çok memnunum.
Demek daimi 2 kalacak nigahsgsga
Ahahah ya valla niyeyse elim oyle gitmis.Lyanna Mormont bugün bir arkadaşım aradı, rüyasında beni hamile görmüş. Zaten adamla barışmaya niyetim yoktu, şu 4. Çocuk korkusundan hic barismamaya karar verdim.
Yok 4
Unutun 4 u
Arada BDV'ye gidip bir iki laf edip sonra topuklarım totoma çarpa çarpa geri koşuyorum ama umarım bir yerde enselemezler.Hoaydaa aryaya noldu? Nazar degdi poncik klanimiza
Kuytuya cekip indiriyorlar valla. Burdan cikmamak lazim lorethim.
Ama sen üçüncüye yeşil ışık yakıyor muydun sanki biraz?Benim de 2
Hoaydaa aryaya noldu? Nazar degdi poncik klanimiza
Kuytuya cekip indiriyorlar valla. Burdan cikmamak lazim lorethim.
Ayni ayni. Gidip biraz bisi yazip kaciyorum. Guvenli limanimiza donuyorum.Arada BDV'ye gidip bir iki laf edip sonra topuklarım totoma çarpa çarpa geri koşuyorum ama umarım bir yerde enselemezler.
Kapatın ışıkları.Ama sen üçüncüye yeşil ışık yakıyor muydun sanki biraz?
Bu konuda kk da bişey yazmadığıma göre ya bi tanıdığımsın çaktırmıyorsunAma sen üçüncüye yeşil ışık yakıyor muydun sanki biraz?
Dış mihraklar hepimize banlamalik konu ile geliyor turuncu. Kendimize hakim olmamiz lazim.Resmen dış mihraklarin oyununa geldik.
Cekemeyenler tuzağa düşürdü
Gazozumuza ilaç attılar, intikam planları kurdular, kiskancliklarinin kurbanı olduk
Yok benim acelem yok zatenKapatın ışıkları.
Bu başlıkta nüfus planlamasına karar verdim.
Çocuk kotamız doldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?