• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ay niye, hamilelik sürecinde eğlenirdik işte ne güzel.

Her sınıfı temsilen kadın var aramızda.

4 çocuklu 3nity 3nity , 3 çocuklu Loreth Loreth , 2 çocuklu filmdelisi filmdelisi ve @Yabanelma , 1 çocuklu @GangstaWalk , @Idrakyollariiltihabi , @Arya_Stark01 ve @Alicja , çocuksuz evli @KudrAlobar , Estraven Estraven ve NeverOne NeverOne , sevgilili cilek.yagmuru cilek.yagmuru ve @Vander , taze bekar sen, kadrolu bekar ben.

Bir tek nişanlı yok.
:KK70: 4 3 2 1 0 diye giderken kafan gitmiş iyice kuzum :KK53: Estraven Estraven yakında hamilelik kategorisi doldurur bence.

4 çocuklu 3nity 3nity , 3 çocuklu Loreth Loreth , 2 çocuklu filmdelisi filmdelisi ve @Yabanelma , 1 çocuklu @GangstaWalk , @Idrakyollariiltihabi , @Arya_Stark01 ve @Alicja , çocuksuz evli @KudrAlobar , Estraven Estraven ve NeverOne NeverOne , sevgilili cilek.yagmuru cilek.yagmuru ve @Vander , taze bekar sen, kadrolu bekar ben.

Bir tek nişanlı yok.
İçine doğdu ise de bana düşen 2 paydan çok memnunum.
Demek daimi 2 kalacak nigahsgsga😂

3 ne la, aklımı peynir ekmekler mi yedim ben? 3nity 3nity sen üstüne alınması cınım. 🤪

Lyanna Mormont Lyanna Mormont bugün bir arkadaşım aradı, rüyasında beni hamile görmüş. Zaten adamla barışmaya niyetim yoktu, şu 4. Çocuk korkusundan hic barismamaya karar verdim.
Yok 4
Unutun 4 u

Bir tek nişanlı yok.
Bu eksiği kapatmaya geldim nişanlı olarak 😂💃

Günaydın canımlar, Arya banlanmış ya. Onu ne zaman astılar? Yönetim kiralık katil tuttu da hepimizi teker teker imha ediyormuş gibi hissettim şuan. Yürürken arkanızı kontrol etmeyi unutmayın, açık alanlardan uzak durun, kalabalığa karışın.:KK17:
Hoaydaa aryaya noldu? Nazar degdi poncik klanimiza :(
Kuytuya cekip indiriyorlar valla. Burdan cikmamak lazim lorethim.

İçine doğmuştur belki diyeceğim ama verecekleri tepkilerden korkuyorum :KK53:
:KK70: 4 3 2 1 0 diye giderken kafan gitmiş iyice kuzum :KK53: Estraven Estraven yakında hamilelik kategorisi doldurur bence.
3 ne la, aklımı peynir ekmekler mi yedim ben? 3nity 3nity sen üstüne alınması cınım. 🤪
İçine doğdu ise de bana düşen 2 paydan çok memnunum.
Demek daimi 2 kalacak nigahsgsga😂
Lyanna Mormont Lyanna Mormont bugün bir arkadaşım aradı, rüyasında beni hamile görmüş. Zaten adamla barışmaya niyetim yoktu, şu 4. Çocuk korkusundan hic barismamaya karar verdim.
Yok 4
Unutun 4 u
Ahahah ya valla niyeyse elim oyle gitmis.
Umarim icime dogmamistir yoksa kendime de kadrolu bekar demisim :D

Back