Coronasavar

Ağız sarımsağı gibi mi hojam nasıl?

Dadı yok cınım, üzgünüm. Hırsız da yok. =( (dadı yoktu di mi ya, bir tanesinde yoktu ama hangisiydi)

Ben bulmuştum ama kaybettim sonra İnternette baktım yine bulamadım.
Hırsız yok.
Vampirler, uzaylılar, denizkızları falan var :)
Neyse en azından sims karakterin için tutmuş. Ya reelde tutsaydı?

Buna da şükür
Oyunda bile sabah kalkıp işe gitme eziyetini kendine çektiren insanlarız. Ben para şifresi yapsam bile işe gönderiyordum ahaha
Ben de giderdim. Yine gideceğim
İş yerine de gidebiliyorsun zaten. Görevleri tamamlıyorsun.
Cilek sana siminin bütün ihtiyaçlarını full yapmanın hilesini öğretebilirim

Nedir nedir? Duacın olurum

Telefonda hire a service diye bir seçenek yok mu? Orada vardır varsa.

Ctrl + Shift + C yaptıktan sonra çıkan satıra testingCheats true komutunu yazacaksın. Sonra siminin üzerine tıklayınca cheat need çıkması lazım ona tıklayıp make happy e bas.

Canım dövmesi sövmesi yok ama emmesi de normal değil. Tamam beyindir sonuçta, gerektiğinde kanını da verirsin ama bunu alışkanlık haline getirmiş senin eşin. Bu kadar yüz vermeyin bu adamlara, pardon, boyun vermeyin.
Boyun emcükleyecekse bile doğru yolu bu değil.

Bir de görümcenle mi yaşıyorsun? Bence ilk iş görümcene ayrı ev bul veya evlendir gitsin.

Önceki sayfalarda arkadaşımız güzel bir para hilesi önermiş, onu da yaparsan aile ekonomisine katkın olur. Bakıcıyı daha rahat karşılarsın.

Biliyordum ama düzelir diye düşündüm.
Evlenmeden önce, boynuma yanaşmıyordu hiç. 1-2 defa başkasının boynuna yapıştığını görüm ama bana yapmaz demiştim. Özünde çok iyi çünkü.

Görümcem de çok iyi göstermişti kendini. Sürekli arayıp "takılalım mı" derdi. Ama düğün zamanı her şeyi ben yaptım, misafir gibi gelip gitti. Ev iki katlı ama kapıyı çalmadan yatak odama girip spor yapıyor sürekli.
Ağzına sarımsak da tıkayamıyorum, eşim kardeşini tutar.
Üniversiteye döneyim dedim ama çocuklarımı bu kan emicilerin eline bırakmak istemiyorum

Kocan seni neden dönüştürmüyor? Onu düşündün mü? Bence başka vampirlerle ilişkisi var, seni de kan deposu olarak kullanıyor. Oh ne güzel; ütüsünü, temizliğini yap, çocuklarına bak, yemeği ol, hepsi de bedava... Evde hizmetçi var çünkü. Bak arkadaş sana boşamanın yolunu göstermiş. Ctrl + Shift + C'ye basmak bu kadar zor olmamalı. Ha basamam diyorsan, sana destek olacak birileri yok mu çevrende? En azından bir tuşa onlar basabilirler. Sonra gir kodu gitsin. Böyle bir parazitin seni yemesine daha fazla izin vermemelisin.

Evet ben hiç bu açıdan bakmamıştım.

Eşi sonsuza da beraber olmak istese konu sahibini de dönüştürürdü. Kendisi her daim genç ve sağlıklı kalırken konu sahibi niye yaşlanıyor ki? Bence eşi konu sahibini sevmiyor.

Eşinle nasıl tanıştın konu sahibi?

Ben sormuştum daha önce, Wuhandaki açık canlı hayvan pazarında tanışmışlar. Eşi ters asılı şekilde dururken bunu öbmüş, aşık olmuşlar

Boşandırma timi gelmiş yine. Ne kadar kolay dışarıdan konuşmak!!!1!!1
Ben bu ilişkiye yıllarımı ve kanımı verdim. Nasıl düzeltebilirim diye soruyorum ben. Mücadele etmeden gitmek istemiyorum. Bir şato kolay kurulmuyor!!!11!
Eşyalarım görümceye, kocam o...lara mı yar olsun?
Çocuklarım vampirsiz mi büyüsünler?

Bunları düşünmeden dolamışsınız bir dilinize boşan lafını. Hem kocam özünde çok iyi diyorum. Boynuma yapışıyor ama beni dönüştürmüyor. Çünkü beni düşünüyor.
Beni sevdiğine eminim. Sizin lafınızla boşanacak değilim.
Bayan bayanın düşmanıymış gerçekten. Daha da yazmam buraya!!!

Arkadaşım kaç yılını vermiş olabilirsin, zaten oyun 2014 yapımı. Yani 6 seneni verdin desek, bundan sonraki ömrünü de vermeyi mi gerektiriyor bu? Sana mantıklı geliyorsa, emdirmeye devam o zaman vampirsevici seni. Banlanacağım belki ama içimde tutamadım. Yine de daha fazla senin seviyene inemeyeceğim. Şuan en çok çocuklarına üzüldüm, bir vampir onlara nasıl kötü bir örnek oluyordur, kim bilir... Of içim şişti.

Bu soruya cevap vermiştim. Aşağıda yazmış arkadaş. Orada tanıştık, sonra beraber partiye gittik.
Ben daha önce hiç partiye gitmemiştim. Benim ilkimdi. Bizim buralar küçük yer, 4 ev, bir de boş arsa var. Laf olur, başkasıyla partiye gitmiş kızı kimse almaz diye ve sevdiğim için evlendim.

Şatolarını görünce de "ohh iyi yere kapak attım" dedim. Ama umduğum gibi çıkmadı.
Kocamın bana olan sevgisini sorgulamak da senin haddin değil.

Ben sormuştum daha önce, Wuhandaki açık canlı hayvan pazarında tanışmışlar. Eşi ters asılı şekilde dururken bunu öbmüş, aşık olmuşlar

Sen kime vampirsevici diyorsun ya ağzını topla.
6 senemi verdim ama daha kaç yıllık ömrüm kaldı ki? Hiç sims oynamadığınız nasıl da belli.
Sims oynayınca anlarsın. Seninle daha fazla huhatam olamak istemiyorum. Konumu terk et lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…