Ağız sarımsağı gibi mi hojam nasıl?Görümcenin ağzına sarımsak tıkamayı denedin mi? Kendini bu kadar ezdirme. Görümce kim ya boynunu emiyor? Hadi kocan neyse de... Sonuçta evlenmeden vampir olduğunu biliyordun değil mi? Eee bile bile lades.Neyse... Sinirim bozuluyor böyle konularda. Şimdi ya bu vampirin seni emcüklemeye devam etmesine izin vereceksin, ya da boşanıp yoluna gideceksin. Görümceye sarımsak tıka ama. Yooo dostum yoo kadar da değil.
Dadı yok cınım, üzgünüm. Hırsız da yok. =( (dadı yoktu di mi ya, bir tanesinde yoktu ama hangisiydi)
Neyse en azından sims karakterin için tutmuş. Ya reelde tutsaydı?
Ben de giderdim. Yine gideceğimOyunda bile sabah kalkıp işe gitme eziyetini kendine çektiren insanlarız. Ben para şifresi yapsam bile işe gönderiyordum ahaha
Cilek sana siminin bütün ihtiyaçlarını full yapmanın hilesini öğretebilirim
Bence görümceni boşa tatlım bi işe yaramıyor zaten
Telefonda hire a service diye bir seçenek yok mu? Orada vardır varsa.Ben bulmuştum ama kaybettim sonraİnternette baktım yine bulamadım.
Hırsız yok.
Vampirler, uzaylılar, denizkızları falan var :)
Buna da şükür
Ben de giderdim. Yine gideceğim
İş yerine de gidebiliyorsun zaten. Görevleri tamamlıyorsun.
Nedir nedir? Duacın olurum
En sevmediğim şirret kıskanç görümce yediğin lokmaya bile karışıyor pis vampirÇocuklara bakıyor bazen, hakkını yiyemem. Yeğenlerini çok sever.
Ama yaptığım yemekleri daha ben yiyemeden çöpe döküyor bazen. Beni sevmiyor galiba
Dalga mı geçiyorsun arkadaşım. Ağız sarımsağı tabi ki. Başka bir yere tıkamayacağız, ağza tıkayacağız sonuçta. Töğbest...Ağız sarımsağı gibi mi hojam nasıl?
Ctrl + Shift + C yaptıktan sonra çıkan satıra testingCheats true komutunu yazacaksın. Sonra siminin üzerine tıklayınca cheat need çıkması lazım ona tıklayıp make happy e bas.Ben bulmuştum ama kaybettim sonraİnternette baktım yine bulamadım.
Hırsız yok.
Vampirler, uzaylılar, denizkızları falan var :)
Buna da şükür
Ben de giderdim. Yine gideceğim
İş yerine de gidebiliyorsun zaten. Görevleri tamamlıyorsun.
Nedir nedir? Duacın olurum
Çocuklara bakıyor bazen, hakkını yiyemem. Yeğenlerini çok sever.
Ama yaptığım yemekleri daha ben yiyemeden çöpe döküyor bazen. Beni sevmiyor galiba
Canım dövmesi sövmesi yok ama emmesi de normal değil. Tamam beyindir sonuçta, gerektiğinde kanını da verirsin ama bunu alışkanlık haline getirmiş senin eşin. Bu kadar yüz vermeyin bu adamlara, pardon, boyun vermeyin.Bunları ben de düşünüyorum. Kariyer yapmayı çok istemiştim.
Ama kader işte. Karşıma eşim çıkınca evlendim. Çok mutluyduk başlarda.
Onun işleri bozulunca kan ihtiyacını karşılayamaz hale geldik. Arada boynuma yabışıp kanımı emiyor ama dövmesi sövmesi yok diye katlanıyorum.
3 çocuklu eve bakıcı bulmak zor. Çok para istiyorlar. Yoksa ben de bilirdim bakıcı tutmayı.
Bilmeden etmeden yargılıyorsunuz insanları. Ben de görümcemle yaşamaya meraklı değildim herhalde.
O da vampir zaten. Boynuma gelen yabışıyor, giden yabışıyor.
Görümcem beyimi doldurmasa eşim yabışmazdı, özünde çok iyidir aslında.
Çocuklar büyüyene kadar sabrediyorum
Görümcenin ağzına sarımsak tıkamayı denedin mi? Kendini bu kadar ezdirme. Görümce kim ya boynunu emiyor? Hadi kocan neyse de... Sonuçta evlenmeden vampir olduğunu biliyordun değil mi? Eee bile bile lades.Neyse... Sinirim bozuluyor böyle konularda. Şimdi ya bu vampirin seni emcüklemeye devam etmesine izin vereceksin, ya da boşanıp yoluna gideceksin. Görümceye sarımsak tıka ama. Yooo dostum yoo kadar da değil.
Kocan seni neden dönüştürmüyor? Onu düşündün mü? Bence başka vampirlerle ilişkisi var, seni de kan deposu olarak kullanıyor. Oh ne güzel; ütüsünü, temizliğini yap, çocuklarına bak, yemeği ol, hepsi de bedava... Evde hizmetçi var çünkü. Bak arkadaş sana boşamanın yolunu göstermiş. Ctrl + Shift + C'ye basmak bu kadar zor olmamalı. Ha basamam diyorsan, sana destek olacak birileri yok mu çevrende? En azından bir tuşa onlar basabilirler. Sonra gir kodu gitsin. Böyle bir parazitin seni yemesine daha fazla izin vermemelisin.Biliyordum ama düzelir diye düşündüm.
Evlenmeden önce, boynuma yanaşmıyordu hiç. 1-2 defa başkasının boynuna yapıştığını görüm ama bana yapmaz demiştim. Özünde çok iyi çünkü.
Görümcem de çok iyi göstermişti kendini. Sürekli arayıp "takılalım mı" derdi. Ama düğün zamanı her şeyi ben yaptım, misafir gibi gelip gitti. Ev iki katlı ama kapıyı çalmadan yatak odama girip spor yapıyor sürekli.
Ağzına sarımsak da tıkayamıyorum, eşim kardeşini tutar.
Üniversiteye döneyim dedim ama çocuklarımı bu kan emicilerin eline bırakmak istemiyorum
Evet ben hiç bu açıdan bakmamıştım.Kocan seni neden dönüştürmüyor? Onu düşündün mü? Bence başka vampirlerle ilişkisi var, seni de kan deposu olarak kullanıyor. Oh ne güzel; ütüsünü, temizliğini yap, çocuklarına bak, yemeği ol, hepsi de bedava... Evde hizmetçi var çünkü. Bak arkadaş sana boşamanın yolunu göstermiş. Ctrl + Shift + C'ye basmak bu kadar zor olmamalı. Ha basamam diyorsan, sana destek olacak birileri yok mu çevrende? En azından bir tuşa onlar basabilirler. Sonra gir kodu gitsin. Böyle bir parazitin seni yemesine daha fazla izin vermemelisin.
Ben sormuştum daha önce, Wuhandaki açık canlı hayvan pazarında tanışmışlar. Eşi ters asılı şekilde dururken bunu öbmüş, aşık olmuşlarEvet ben hiç bu açıdan bakmamıştım.
Eşi sonsuza da beraber olmak istese konu sahibini de dönüştürürdü. Kendisi her daim genç ve sağlıklı kalırken konu sahibi niye yaşlanıyor ki? Bence eşi konu sahibini sevmiyor.
Eşinle nasıl tanıştın konu sahibi?
Eki Görüntüle 2625308
Canım bence boşan
Canım dövmesi sövmesi yok ama emmesi de normal değil. Tamam beyindir sonuçta, gerektiğinde kanını da verirsin ama bunu alışkanlık haline getirmiş senin eşin. Bu kadar yüz vermeyin bu adamlara, pardon, boyun vermeyin.
Boyun emcükleyecekse bile doğru yolu bu değil.
Bir de görümcenle mi yaşıyorsun? Bence ilk iş görümcene ayrı ev bul veya evlendir gitsin.
Önceki sayfalarda arkadaşımız güzel bir para hilesi önermiş, onu da yaparsan aile ekonomisine katkın olur. Bakıcıyı daha rahat karşılarsın.
Kocan seni neden dönüştürmüyor? Onu düşündün mü? Bence başka vampirlerle ilişkisi var, seni de kan deposu olarak kullanıyor. Oh ne güzel; ütüsünü, temizliğini yap, çocuklarına bak, yemeği ol, hepsi de bedava... Evde hizmetçi var çünkü. Bak arkadaş sana boşamanın yolunu göstermiş. Ctrl + Shift + C'ye basmak bu kadar zor olmamalı. Ha basamam diyorsan, sana destek olacak birileri yok mu çevrende? En azından bir tuşa onlar basabilirler. Sonra gir kodu gitsin. Böyle bir parazitin seni yemesine daha fazla izin vermemelisin.
Arkadaşım kaç yılını vermiş olabilirsin, zaten oyun 2014 yapımı. Yani 6 seneni verdin desek, bundan sonraki ömrünü de vermeyi mi gerektiriyor bu? Sana mantıklı geliyorsa, emdirmeye devam o zaman vampirsevici seni. Banlanacağım belki ama içimde tutamadım. Yine de daha fazla senin seviyene inemeyeceğim. Şuan en çok çocuklarına üzüldüm, bir vampir onlara nasıl kötü bir örnek oluyordur, kim bilir... Of içim şişti.Boşandırma timi gelmiş yine. Ne kadar kolay dışarıdan konuşmak!!!1!!1
Ben bu ilişkiye yıllarımı ve kanımı verdim. Nasıl düzeltebilirim diye soruyorum ben. Mücadele etmeden gitmek istemiyorum. Bir şato kolay kurulmuyor!!!11!
Eşyalarım görümceye, kocam o...lara mı yar olsun?
Çocuklarım vampirsiz mi büyüsünler?
Bunları düşünmeden dolamışsınız bir dilinize boşan lafını. Hem kocam özünde çok iyi diyorum. Boynuma yapışıyor ama beni dönüştürmüyor. Çünkü beni düşünüyor.
Beni sevdiğine eminim. Sizin lafınızla boşanacak değilim.
Bayan bayanın düşmanıymış gerçekten. Daha da yazmam buraya!!!
Evet ben hiç bu açıdan bakmamıştım.
Eşi sonsuza da beraber olmak istese konu sahibini de dönüştürürdü. Kendisi her daim genç ve sağlıklı kalırken konu sahibi niye yaşlanıyor ki? Bence eşi konu sahibini sevmiyor.
Eşinle nasıl tanıştın konu sahibi?
Ben sormuştum daha önce, Wuhandaki açık canlı hayvan pazarında tanışmışlar. Eşi ters asılı şekilde dururken bunu öbmüş, aşık olmuşlar
Arkadaşım kaç yılını vermiş olabilirsin, zaten oyun 2014 yapımı. Yani 6 seneni verdin desek, bundan sonraki ömrünü de vermeyi mi gerektiriyor bu? Sana mantıklı geliyorsa, emdirmeye devam o zaman vampirsevici seni. Banlanacağım belki ama içimde tutamadım. Yine de daha fazla senin seviyene inemeyeceğim. Şuan en çok çocuklarına üzüldüm, bir vampir onlara nasıl kötü bir örnek oluyordur, kim bilir... Of içim şişti.
Bizim köyden geçerdi duyardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?