- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Telefonda, call services'ın altında.O ne şifresiydi? Para mı?
Uzun zamandır oynamıyordum, unutmuşum hep.
Sims 4'ü de ilk defa oynuyorum. Dadı nereden tutuluyor bulamadım bir türlü
Benim neden 3 çocuğum var sanıyorsun?
Beyim vampir.
Çocukları everip sonsuza kadar 18 yaşımızda yaşayacağız.
Dadı yok cınım, üzgünüm. Hırsız da yok. =( (dadı yoktu di mi ya, bir tanesinde yoktu ama hangisiydi)O ne şifresiydi? Para mı?
Uzun zamandır oynamıyordum, unutmuşum hep.
Sims 4'ü de ilk defa oynuyorum. Dadı nereden tutuluyor bulamadım bir türlü
Acaba50.000 ekliyor her seferinde
İşe gitmene gerek yok, zenginliğin tadını çıkar bebeğim.
Neyse en azından sims karakterin için tutmuş. Ya reelde tutsaydı?"Beni kınayan benim köyneğimi giysin" mi dedin ne dedin
Üçüzler bir de, kafayı yedim. Aburcubur yemekten nasıl kilo aldım anlatamam
Ben vampir olduğuna inanırım apla. Başka türlü o kadar ufak duramazsın.Benim neden 3 çocuğum var sanıyorsun?
Beyim vampir.
Çocukları everip sonsuza kadar 18 yaşımızda yaşayacağız.
Ters evler var ya, acaba karantina sonrası ona götüreceğini söyleyip fotoğrafları göstersen işe yarar mı?Yemin ederim hayata küstüm.
Vampir olsam kalan ömrümü de alin beni salın gideyim derim, O derece.
Oğlum tavanda yürüyeceğim diye ağlıyor.
Iyi yürü diyorum olmuyor diye ağlıyor
Yürüyemezsin diyorum, izin vermiyorsun diye ağlıyor
Kızınca da, ben insan değil miyim, insanlara kızgın bakılmaz diyor.
Oyunda bile sabah kalkıp işe gitme eziyetini kendine çektiren insanlarız. Ben para şifresi yapsam bile işe gönderiyordum ahaha50.000 ekliyor her seferinde
Gercek hayatta ona zengin koca diyorlar.Acaba3nity gerçek hayatta da motherlode bugı buldu ondan mı üç tane yaptı? Düşünmek lazım. Büyük resmi görelim.
Cilek sana siminin bütün ihtiyaçlarını full yapmanın hilesini öğretebilirim"Beni kınayan benim köyneğimi giysin" mi dedin ne dedin
Üçüzler bir de, kafayı yedim. Aburcubur yemekten nasıl kilo aldım anlatamam
"Bütün ihtiyaçlarını" full yapmayı öğretirsen ağlar sevincinden.Cilek sana siminin bütün ihtiyaçlarını full yapmanın hilesini öğretebilirim
Gittik daha önce. De mesele evin tersi düzü değil.Ters evler var ya, acaba karantina sonrası ona götüreceğini söyleyip fotoğrafları göstersen işe yarar mı?
Duygu yoğunluğundan dimi"Bütün ihtiyaçlarını" full yapmayı öğretirsen ağlar sevincinden.
Bırak kafasını gözünü kırsın diyeceğim de anasın sonuçta, denmezGittik daha önce. De mesele evin tersi düzü değil.
Su an yapamayacağı ve aglayacagi bir şey bulması.
Buldu. Kotasını dolduruyor.
Tabii. Çilek hassas bir kız, simini mutlu etmenin bu kadar kolay olduğunu görünce hislenir, dayanamazDuygu yoğunluğundan dimi
Canım keşke vaktinde okuluna devam edip bitirseymişsin. Bunu yapmadan evlenmek yanlış olmuş.
Bir de hemen bebek yapmışsın. Evliliğin oturmadan acelen neydi?
Şansına beyin vampir çıkmış da çocuklarla ilgileniyor. Bu fırsatı değerlendirip kendini geliştir. Çalışıyormuşsun da, bir bakıcı tut çocuklarla o ilgilensin, sen de hayatına bak.
Bence görümceni boşa tatlım bi işe yaramıyor zatenBunları ben de düşünüyorum. Kariyer yapmayı çok istemiştim.
Ama kader işte. Karşıma eşim çıkınca evlendim. Çok mutluyduk başlarda.
Onun işleri bozulunca kan ihtiyacını karşılayamaz hale geldik. Arada boynuma yabışıp kanımı emiyor ama dövmesi sövmesi yok diye katlanıyorum.
3 çocuklu eve bakıcı bulmak zor. Çok para istiyorlar. Yoksa ben de bilirdim bakıcı tutmayı.
Bilmeden etmeden yargılıyorsunuz insanları. Ben de görümcemle yaşamaya meraklı değildim herhalde.
O da vampir zaten. Boynuma gelen yabışıyor, giden yabışıyor.
Görümcem beyimi doldurmasa eşim yabışmazdı, özünde çok iyidir aslında.
Çocuklar büyüyene kadar sabrediyorum
50.000 ekliyor her seferinde
Telefonda, call services'ın altında.
Motherlode da para şifresi, candır
Lifegoal'un kariyer değilse kariyeri bırak. Odak noktası skill.
Görümcenin ağzına sarımsak tıkamayı denedin mi? Kendini bu kadar ezdirme. Görümce kim ya boynunu emiyor? Hadi kocan neyse de... Sonuçta evlenmeden vampir olduğunu biliyordun değil mi? Eee bile bile lades.Neyse... Sinirim bozuluyor böyle konularda. Şimdi ya bu vampirin seni emcüklemeye devam etmesine izin vereceksin, ya da boşanıp yoluna gideceksin. Görümceye sarımsak tıka ama. Yooo dostum yoo kadar da değil.Bunları ben de düşünüyorum. Kariyer yapmayı çok istemiştim.
Ama kader işte. Karşıma eşim çıkınca evlendim. Çok mutluyduk başlarda.
Onun işleri bozulunca kan ihtiyacını karşılayamaz hale geldik. Arada boynuma yabışıp kanımı emiyor ama dövmesi sövmesi yok diye katlanıyorum.
3 çocuklu eve bakıcı bulmak zor. Çok para istiyorlar. Yoksa ben de bilirdim bakıcı tutmayı.
Bilmeden etmeden yargılıyorsunuz insanları. Ben de görümcemle yaşamaya meraklı değildim herhalde.
O da vampir zaten. Boynuma gelen yabışıyor, giden yabışıyor.
Görümcem beyimi doldurmasa eşim yabışmazdı, özünde çok iyidir aslında.
Çocuklar büyüyene kadar sabrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?