Buradan geçiyor. Geçen gün de ramazan öncesi bahşişi topladılar. Balkondan attı millet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şehir değiştirdim, hepsinde de geçiyordu. Şimdi İstanbul'un ücra bir köşesindeyiz, buradan da geçiyor. Ve büyük kızım inanılmaz korkuyor. Davul sesini duyar duymaz yanına fırlıyorum sakinleştirmek için. Pencereden davulcuyu gösterin, korkuları azalır derler ama bizde işe yaramadı.
Bahşiş alamayacaklarmış ya bende iban versinler diye düşünmüştümBuradan geçiyor. Geçen gün de ramazan öncesi bahşişi topladılar. Balkondan attı millet.
Bahşiş alamayacaklarmış ya bende iban versinler diye düşünmüştüm
Kapı kapı toplanması yasak deniyor tv lerNasıl alamayacaklarmış? Öyle mi söylendi?
Buradakiler davul çalarak yürüyüş yaptı, "abla bü bahşüş" diye bağırıyorlardı apartmanlara.
Balkondan attı vermek isteyenler.
Kapı kapı toplanması yasak deniyor tv ler
Bir de ramazan bitince toplanıyor galiba. Yine bağırırlarAa ben onu bilmiyordum. O yüzden aşağıdan bağırıp mahalleyi inletmişler demek :)
Vasiyetim:
Ahdhjsdjsms
Vıcık vıcık değil ama romantik komedi: Leap Year. Çok severim.Vıcık vıcık romantik komedi filmi önermek isteyen var mı?
İzlemiştim bunu. Ben bildiğin Hollywood tarzı klişeler ötesi bir şey arıyorum
Sliding Doors izlemediysen öneririm. Tam bir vıcık vıcık romcom değil ama güzel bir filmdir.Vıcık vıcık romantik komedi filmi önermek isteyen var mı?
Netflixte yokmuşVıcık vıcık değil ama romantik komedi: Leap Year. Çok severim.
Bende eski romcomları hatmetmiş olabilirim. Nasıl bir şey varmış içimdeSliding Doors izlemediysen öneririm. Tam bir vıcık vıcık romcom değil ama güzel bir filmdir.
Onun dışında hep aklıma eski filmler geldi ya.
Ay evet how to lose a guy in 10 days komiktiEki Görüntüle 2625420
Yada bir erkek.10 günde nasıl kaybedilir
mi ne vardı o da olur.
Bir de aynısının tersi kadınlar ne ister giBi bir sey :))
Evet ya film soylicem, tarihine bakıyorum, hepsi 2005 öncesi.Sliding Doors izlemediysen öneririm. Tam bir vıcık vıcık romcom değil ama güzel bir filmdir.
Onun dışında hep aklıma eski filmler geldi ya.