Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevişme sesi konusu yoldan çıkardı ponçik alicjamızı.Alicja nasıl banlanmayı başardı ya? Kız siteye bile günde bir kere uğruyor? Ay başlığımız ıssız Teksas kasabalarına, hayalet şehirlere döndü, ortalıkta kuru çalı topları uçuşuyor adeta.
Haaaa o konu. Çok az kişiyi çıkarmadı sanırım.Sevişme sesi konusu yoldan çıkardı ponçik alicjamızı.
Ben yine hanımefendi kimliğimle yorum yabtımHaaaa o konu. Çok az kişiyi çıkarmadı sanırım.
Su çocuğu da evlatlık alsam ya ha 3 ha 4
Hayır ya öğretmenli konuda gitti o, iftira atma kıza o bilmez öyle sebiişme sesi falanSevişme sesi konusu yoldan çıkardı ponçik alicjamızı.
Aa orda mı gitti o? Gangsta'yla beraber gitti o zaman.Hayır ya öğretmenli konuda gitti o, iftira atma kıza o bilmez öyle sebiişme sesi falan
Aa orda mı gitti o? Gangsta'yla beraber gitti o zaman.
Sevişmeye dayanamayan tek kişi yeni gelin estra oldu desene
Sesi tartışmaktan ziyade uygulamalı da deneyebilirler, bakalım komşulara gidiyor muIyi olmuş, yeni gelinin ne işi var burada. Gitsin kocasıyla sevişme sesleri konusunu tartışsın.
O konudaki komşu bizzat estranın kendisi olabilir. Çocuk gelin olduğu için konu sahibi evli olduklarını dokunduramamıştır.Sesi tartışmaktan ziyade uygulamalı da deneyebilirler, bakalım komşulara gidiyor mu
Ama niye beni almıyorsun diye kavga ediyorlarmış, estra'yı alan aldı artıkO konudaki komşu bizzat estranın kendisi olabilir. Çocuk gelin olduğu için konu sahibi evli olduklarını dokunduramamıştır.
Sesi tartışmaktan ziyade uygulamalı da deneyebilirler, bakalım komşulara gidiyor mu
En yakın arkadaşım olunca raad oluyorum benO kadarini yazmaya ar ettiydim, ama iyi oldu yazdigin, anlamayanlar olabilir.
En yakın turuncu mu? Duydunuz diğer arkadaşlar.En yakın arkadaşım olunca raad oluyorum ben
Arkadaşım, sana söyleyeceğim tek şey:Merhaba
Ben simse sardım. Erkek peşinde koşacağım, parti parti sürteceğim diye üni.yi bitiremedim.
Ben de evlendim. Kariyer mi çocuk mu derken "off bir bebek sesine ihtiyacı var bu evin" dedim ve çocuk yaptım.
Şansıma üçüz oldu.
Çocuk peşinde koşmaktan hayatımı yaşayamıyorum resmen. İşe geç kalıyorum, skillerimi geliştiremiyorum, partilere akamıyorum...
Çocuklardan biri aç acına geziyor bütün gün. Diğerlerinden yeşil kokular çıkıyor sürekli. Sosyal hizmetler gelip alsa da kurtulsam dedim en son. Bakalım bekliyorum.
Bu arada beyim vampir. Uyuma, yemek, tuvalet gibi ihtiyaçları olmadığı için çocukları ona iteliyorum daha çok. Buna rağmen hiçbir şeye vaktim kalmıyor.
Beyi vampir olmadan çocuk yapan da ne bileyim...
Gerçek hayatta allah yardımcınız olsun kardeşlerim.
Merhaba
Ben simse sardım. Erkek peşinde koşacağım, parti parti sürteceğim diye üni.yi bitiremedim.
Ben de evlendim. Kariyer mi çocuk mu derken "off bir bebek sesine ihtiyacı var bu evin" dedim ve çocuk yaptım.
Şansıma üçüz oldu.
Çocuk peşinde koşmaktan hayatımı yaşayamıyorum resmen. İşe geç kalıyorum, skillerimi geliştiremiyorum, partilere akamıyorum...
Çocuklardan biri aç acına geziyor bütün gün. Diğerlerinden yeşil kokular çıkıyor sürekli. Sosyal hizmetler gelip alsa da kurtulsam dedim en son. Bakalım bekliyorum.
Bu arada beyim vampir. Uyuma, yemek, tuvalet gibi ihtiyaçları olmadığı için çocukları ona iteliyorum daha çok. Buna rağmen hiçbir şeye vaktim kalmıyor.
Arkadaşım, sana söyleyeceğim tek şey:
Ctrl + Shift + C
motherlode
Canım keşke vaktinde okuluna devam edip bitirseymişsin. Bunu yapmadan evlenmek yanlış olmuş.Merhaba
Şansıma üçüz oldu.
50.000 ekliyor her seferindeO ne şifresiydi? Para mı?
Uzun zamandır oynamıyordum, unutmuşum hep.
Sims 4'ü de ilk defa oynuyorum. Dadı nereden tutuluyor bulamadım bir türlü