Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bir şeyi sahiplensen hahha cansız olsa bile daha iyidirNasıl sahiplendim hemen
Bartu küçükçağlauan yaz kız google aBartu kim?
He bildim tamam.Bartu küçükçağlauan yaz kız google a
Never yapıp afiyetle yemişsindir ama sana muhteşem ipuçları vereyim kısırla alakalı, bir dahakine öyle yaparsın.AbsolutPromise soğanı da pişir demişsin, kuru soğan mı katıyorsun içine? Yoksa taze soğanı mı pişiriyorsun?
Denicem bunu da muhakkak teşekkür ederim.Never yapıp afiyetle yemişsindir ama sana muhteşem ipuçları vereyim kısırla alakalı, bir dahakine öyle yaparsın.
1 kuru soğanı bol zeytinyağı 1 yk domates salçası ya da sosu, 1 yk biber salça, nane, pulbiberle kavur.
Bu karışımın üzerine 2 su bardağı sıcak su dök ve bulguru bununla ıslat, 10 dk bekle yoğurarak yedir.
Gerektikçe tekrar ılık su dök ve tamemen şişene kadar işlemi tekrarla.
İçine yeniden taze soğan koy mutlaka ama.
Geri kalan malzemeleri sevdiğin şekilde yap ama böyle ıslatırsan bulguru efsane oluyor.
Benim yazdığımın aynısı işte. Ben nane dememişimNever yapıp afiyetle yemişsindir ama sana muhteşem ipuçları vereyim kısırla alakalı, bir dahakine öyle yaparsın.
1 kuru soğanı bol zeytinyağı 1 yk domates salçası ya da sosu, 1 yk biber salça, nane, pulbiberle kavur.
Bu karışımın üzerine 2 su bardağı sıcak su dök ve bulguru bununla ıslat, 10 dk bekle yoğurarak yedir.
Gerektikçe tekrar ılık su dök ve tamemen şişene kadar işlemi tekrarla.
İçine yeniden taze soğan koy mutlaka ama.
Geri kalan malzemeleri sevdiğin şekilde yap ama böyle ıslatırsan bulguru efsane oluyor.
Ben istiklal marşı için sistem kuracağım kapının önüne birazdan anca marş okunduktan sonra gelirim tekrarÇocukları uyuttum geldim, nirdesiniz, bdv'de mi kayboldunuz? Sesime gelin, yoksa polisi arayacağım.
Mantı yidim.Çocukları uyuttum geldim, nirdesiniz, bdv'de mi kayboldunuz? Sesime gelin, yoksa polisi arayacağım.
Gangsta gitti, hareket bitti gibi oldu. Döndüğünde kabileyi çorak arazi gibi bulmasın sonra. Azıcık hareket, azıcık devinim.Mantı yidim.
Aaah ah ben ne devinimler yapmak istiyorum da işte...Gangsta gitti, hareket bitti gibi oldu. Döndüğünde kabileyi çorak arazi gibi bulmasın sonra. Azıcık hareket, azıcık devinim.
Annen seni halka yaklaştırıp gerçek hayata hazırlıyor.annem yine portakal soyuyor bana.
aranızdan biri annemle falan mı konuştu
En azından bunu ekmek arası yeme, bu saatten sonra kilo yapar.annem yine portakal soyuyor bana.
aranızdan biri annemle falan mı konuştu
evet depolamışlar her gece c vitamini partisi veriyorlarEn azından bunu ekmek arası yeme, bu saatten sonra kilo yapar.
Bir yerlerden ucuz portakal buldular da fazla mı aldılar acaba?
Yaaa perhizi bozdun, aferin.Görüyorum ki uzun zamandır dük dememişsiniz. Bu beni üzer.