• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bu arada -sormadınız ama anlatayım :63:- dün vete gittim ilacı almaya.
Yanımda 2 tane buz aküsü ve dondurulmuş jellerden götürdüm (Jeller normalde ağrıyan yere mi konuluyor ne oluyor bilmiyorum.)
Yani tam takım hazırlıklı gittim.
Peki adam ne yaptı?
Bir tane buz dolabı poşetinin içine 2 tane buz küpü attı ve "bu yeter" dedi. Elimde devasa poşetimle kalakaldım.
Sonra adama poşeti uzattım, içindekileri görünce şok oldu.
Sorun kimde acaba :63:
Ay unuttuk senin yavruyu ya. Öpüyom patilerinden.
Eee demek ki çok çabuk bozulabilen bir ilaç değilmiş. Ama bunu sen nereden bilebilirdin? Tedarikli gitmen iyi olmuş yine de.

Bu arada -sormadınız ama anlatayım :63:- dün vete gittim ilacı almaya.
Yanımda 2 tane buz aküsü ve dondurulmuş jellerden götürdüm (Jeller normalde ağrıyan yere mi konuluyor ne oluyor bilmiyorum.)
Yani tam takım hazırlıklı gittim.
Peki adam ne yaptı?
Bir tane buzdolabı poşetinin içine 2 tane buz küpü attı ve "bu yeter" dedi. Elimde devasa poşetimle kalakaldım.
Sonra adama poşeti uzattım, içindekileri görünce şok oldu.
Sorun kimde acaba :63:
Cnm bence boşan.

Ay unuttuk senin yavruyu ya. Öpüyom patilerinden.
Eee demek ki çok çabuk bozulabilen bir ilaç değilmiş. Ama bunu sen nereden bilebilirdin? Tedarikli gitmen iyi olmuş yine de.

Teşekkürler teyzesi :KK36:
Hırsımdan buzdolabını ayırıp yazmışım çok üzgünüm şu an asdgh

Ben yine de akülerin arasına koydum ilacı. Çünkü tedbirlilik :KK48:
Babam da dalga geçti "kaç tane şey götürdün öyle" diye.
Ya sen koronasız günlerde bile tuvalet kağıdı stoklayan adamsın. Dedim kime çektim acaba.

Çocuğu da bunca zaman boşuna vete götürüp travma yaşatmışım. Evde sakin sakin oldu aşısını.

Ne için perhiz yapıyorsunuz ki? Bana böyle bir bilgi verilmedi :KK43:
"Gangsta gitmişken seviyeyi yükseltelim, tekrar düştüğünde sorumluluk ona kalsın" mı dediniz?
Gangstayı harcayacak mısınız :KK43:
Gangsta düksüz günlerde geri dönecek ama. Malum bugün kutsal bir ay başlıyor. Adını düklü cümleyle aynı paragrafta anamayacağım, çarpılma korkum var. :KK53:

Dün bir sitede eski magazin dergilerinin kapaktaki manşetlerini gördüm, bazıları tam bizlik dedim :D

3nity 3nity @Vander Yokuspokus Yokuspokus Alicja Alicja
PhotoGrid_1587667710635.jpg

Back