Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok yaparım. Bizim evde baklagiller genelde salata gibi yeniyor. Nohutu, dereotu, mısır, közlenmiş kırmızı biber, salatalık turşusu, nar ekşisi, zeytinyağıyla birleştir, oh mis. Daha çok salataya benzesin istiyorsan marul da ekleyebilirsin biraz ama ben daha kaşık salatası modunu seviyorum.Ya size şey sorucam nohut salatası diye bir şey var mı
Piyazı yapılabilirYa size şey sorucam nohut salatası diye bir şey var mı
Ben bunun aynısını börülceyle yapıyorum.Ben çok yaparım. Bizim evde baklagiller genelde salata gibi yeniyor. Nohutu, dereotu, mısır, közlenmiş kırmızı biber, salatalık turşusu, nar ekşisi, zeytinyağıyla birleştir, oh mis. Daha çok salataya benzesin istiyorsan marul da ekleyebilirsin biraz ama ben daha kaşık salatası modunu seviyorum.
Ben de börülce, maş fasülyesi, meksika fasülyesiyle de yapıyorum. Ekşi baklagil seviyoruz sanırım.Ben bunun aynısını börülceyle yapıyorum.
Nar ekşisini seviyoruz bence de. Bayılırım, yakıştırdığım her şeye dökerim nar ekşisini.Ben de börülce, maş fasülyesi, meksika fasülyesiyle de yapıyorum. Ekşi baklagil seviyoruz sanırım.
Açılın evet varYa size şey sorucam nohut salatası diye bir şey var mı
Soğanı çok yakıstırıyorum turşu da varAçılın evet var
Haşlanmış nohut, turşu,mısır, maydanoz vs canın ne isterse koyarsın adı nohut salatası olur
Öyle bir yeteneğin var mı? Saçların gür di mi senin? Kakül yakışır bence. Ama kesme konusunda ilk deneyimin olacaksa, olmasın daha iyi. =))Ya sizce saçlarımın önünü kesmeye cesaret edeyim mi? Bir değişikliğe ihtiyacım var
Yok kakül hiç yakışmıyor bana. Sürekli düştüğüm bir hatadır kendisi sadece saçlarımı topladığımda önden iki tel sallandırmak istiyorum. O şekilde bir kesim.Öyle bir yeteneğin var mı? Saçların gür di mi senin? Kakül yakışır bence. Ama kesme konusunda ilk deneyimin olacaksa, olmasın daha iyi. =))
Kessen, zaten muhtemelen dışarıda özgürce dolaşacağımız günlere kadar tekrar uzar. Denenebilir ama yine de çok kısa kesmemeye çalış keseceksen. Ya da en garantisi oje rengini değiştir ya. Daha risksiz.Yok kakül hiç yakışmıyor bana. Sürekli düştüğüm bir hatadır kendisi sadece saçlarımı topladığımda önden iki tel sallandırmak istiyorum. O şekilde bir kesim.
ya tipini yerim kafasına tabak koyup saçı kesilmiş gibi
Taam hadi gel yamacıma.Gitme, özür dilerim. Al sana ❤. Ya bebeğim uyumuyor, odasında esir aldı beni. Sıkıldım, sana sardım. Affetin mi?
AbsolutPromise
Kız bunun için normal tipinin de korkunç olması lazım bu genetik olarak baştan kaybetmii
fotoğraftaki erkekKız bunun için normal tipinin de korkunç olması lazım bu genetik olarak baştan kaybetmii
Biliyorum hahaha yine de genetiği kötü bir erkek dkdkdfotoğraftaki erkek
Nasıl sahiplendim hemenBartudsn daha kötü allah affetsin