• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ya size şey sorucam nohut salatası diye bir şey var mı
Ben çok yaparım. Bizim evde baklagiller genelde salata gibi yeniyor. Nohutu, dereotu, mısır, közlenmiş kırmızı biber, salatalık turşusu, nar ekşisi, zeytinyağıyla birleştir, oh mis. Daha çok salataya benzesin istiyorsan marul da ekleyebilirsin biraz ama ben daha kaşık salatası modunu seviyorum.

Ben çok yaparım. Bizim evde baklagiller genelde salata gibi yeniyor. Nohutu, dereotu, mısır, közlenmiş kırmızı biber, salatalık turşusu, nar ekşisi, zeytinyağıyla birleştir, oh mis. Daha çok salataya benzesin istiyorsan marul da ekleyebilirsin biraz ama ben daha kaşık salatası modunu seviyorum.
Ben bunun aynısını börülceyle yapıyorum.

Öyle bir yeteneğin var mı? Saçların gür di mi senin? Kakül yakışır bence. Ama kesme konusunda ilk deneyimin olacaksa, olmasın daha iyi. =))
Yok kakül hiç yakışmıyor bana. Sürekli düştüğüm bir hatadır kendisi 😄 sadece saçlarımı topladığımda önden iki tel sallandırmak istiyorum. O şekilde bir kesim.

Yok kakül hiç yakışmıyor bana. Sürekli düştüğüm bir hatadır kendisi 😄 sadece saçlarımı topladığımda önden iki tel sallandırmak istiyorum. O şekilde bir kesim.
Kessen, zaten muhtemelen dışarıda özgürce dolaşacağımız günlere kadar tekrar uzar. :confused: Denenebilir ama yine de çok kısa kesmemeye çalış keseceksen. Ya da en garantisi oje rengini değiştir ya. Daha risksiz.

AbsolutPromise AbsolutPromise böyle olma sonra asdfgh

1587625814411.png

Back