• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Konserve domates sosu koyacaktım. Salçayı niye pişirelim?
A Arya_Stark01 söylemedi mi salça çiğ yenmez :D
tostta falan çiğ yerim de kısırda en iyi böyle oluyor ya. yıllardır profesyonel olarak kısır yerim
en beğendiklerim pişirilmiş olanlar diğerleri sası oluyor

Konserve domates sosu koyacaktım. Salçayı niye pişirelim?

Konserve domates sosuyla hiç denemedim, pişirmeden yapacaksan sana tarif vereyim

Ben bunu yapıyorum güzel oluyor, yalnız ölçüyü yarı yarıya azalt
Ben 3 çay bardağı bulgurla yapıyorum, suyunu da 2 su bardağı kadar koyuyorum

Konserve domates sosuyla hiç denemedim, pişirmeden yapacaksan sana tarif vereyim

Güzel diyorsan ben de yapayım bunu. Canım çekti. 😐

Güzel diyorsan ben de yapayım bunu. Canım çekti. 😐

Ben çok sevdim Loreth, bakınca benim de canım çekti valla yeşillik yok. Yarın market açıksa alayım da ben de yapayım. Ama dediğim gibi çiğ olduğu için biraz salça kokuyor, yeşil soğan bastırıyor

Tamam deniyorum. Ben salçanın çiğ tadından rahatsız olmuyorum. Domates yerine konservesini koyacağım. Salça da katıyorum.

annelerin verdiği tarifler gibi :KK70: sonra olmadı diyince e şunu şunu kat diye özellikle mi söylemem gerekiyordu der hep

Ayyii annem de böyle :KK70:
Bir de tarifleri kafasına göre değiştirir. Cevizli havuçlu kek yapacağım der, gün sonunda kakaolu kek çatallarken bulursun kendini.

Ben çok sevdim Loreth, bakınca benim de canım çekti valla yeşillik yok. Yarın market açıksa alayım da ben de yapayım. Ama dediğim gibi çiğ olduğu için biraz salça kokuyor, yeşil soğan bastırıyor
Sokağa çıkma yasağı boyunca açık mı marketler? Bugüne özel açık sanmıştım.

Sokağa çıkma yasağı boyunca açık mı marketler? Bugünü özel açık sanmıştım.

Ben de bugün ve yarın öğlene kadar açık diye duydum ama, emin değilim bakmak lazım. Gerçi marketlere fil yavrusu girmiş gibi buralarda, hiçbir şey kalmamış 😑

Edit:fil yavrusu değil, fil sürüsü
Fillerle ilgili belgesel izlerken böyle oluyor demek 😅

AbsolutPromise AbsolutPromise soğanı da pişir demişsin, kuru soğan mı katıyorsun içine? Yoksa taze soğanı mı pişiriyorsun?
bol zeytinyağında kuru soğanı pişirip, salça katıyorsun. sonra bu karışımı şişmiş bulgura koyuyorsun. sonra da yeşillik ne istersen artı nar ekşisi ve limon

Ben biliyorum mu dedim bayan işine geldiği gibi anlayan. 😑 Ama absoluttan daha çok kısır bilgim var. O bir kere yapmış, ben beş. Peeh.
Aboo sen niye bana döndün?
Absolut açılın diye girmiş lafa, sen de diye diye bunu mu dedin demişsin.
Ben de seni destekleyerek "bir de açılın demiş" dedim.
Gidiyom ben ya:KK12:

Aboo sen niye bana döndün?
Absolut açılın diye girmiş lafa, sen de diye diye bunu mu dedin demişsin.
Ben de seni destekleyerek "bir de açılın demiş" dedim.
Gidiyom ben ya:KK12:
Gitme, özür dilerim. Al sana ❤. Ya bebeğim uyumuyor, odasında esir aldı beni. Sıkıldım, sana sardım. Affetin mi? 🥺

Son düzenleme:
Back