- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.232
- 598
99 notuna itiraz eden pelin kız2 mi vay be ben banlanınca isyan edip mesaj yolluyordum bir de sonra duruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
99 notuna itiraz eden pelin kız2 mi vay be ben banlanınca isyan edip mesaj yolluyordum bir de sonra duruldum
onu da yapmışlığım var ve haklı çıkmıştım hoca bilmiyormuş99 notuna itiraz eden pelin kız
Yaban arkaşımız o kadar naif ve uyumlu bir insan ki, sizi kırmamak için arada çizgisinden çıkmış olabilir. Ben çizgide bile değilim, o yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum.Sana da sıra gelecek yafrım bekle
Arlıyaban a bile karantinada 2 ban aldıracak kadar bozduk, senin direkt şut ve gol olabilitesi mevcut
bizi kendinden üstte mi görüyorsun yanisi :O23 Nisan diyemi böyle oldum
Yaban arkaşımız o kadar naif ve uyumlu bir insan ki, sizi kırmamak için arada çizgisinden çıkmış olabilir. Ben çizgide bile değilim, o yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum.
Naptın lan ekmek mi çiğnedin, 14 gün nedir Yaşın kadar banlanmışsın nerdeyse ahfhaOnu nasıl goruyorsun ben en son 14 gun gittiydim
Kızım seni kovmuşlar direkt sen anlamamışsınOnu nasıl goruyorsun ben en son 14 gun gittiydim
Yok la, çizgide olamayacak kadar kafam bin dünya diyorum. Deli olduğum için ciddiye alıp da banlamazlar bence. Nasıl üstünlük çıkardın, aşk olsun.bizi kendinden üstte mi görüyorsun yanisi :O
bizi kendinden üstte mi görüyorsun yanisi :O
Loreth zaten absolut cümleyi ters kurmuş, biz senden üstünüz olmuşYok la, çizgide olamayacak kadar kafam bin dünya diyorum. Deli olduğum için ciddiye alıp da banlamazlar bence. Nasıl üstünlük çıkardın, aşk olsun.
ben devrik yazarım da şu an ben bile anlamadım ne demek istediğimiLoreth zaten absolut cümleyi ters kurmuş, biz senden üstünüz olmuş
İşte onu anlayacak kadar bile aklım kalmamış. İki çocuk idare ediyorum ben bunları yazarken hanıııım. Dalga mı geçiyorsun bir de?Loreth zaten absolut cümleyi ters kurmuş, biz senden üstünüz olmuş
9 gün derken?
Ben 4 günde kafayı yedim mune, sert attın en son beni, düşüşüm fena oldu.
@GangstaWalk bol bol oğlunla hasret gider, analık rütbeni geri al.
Çekik gözünden öperim
İsteyene özelden ceza puan tablosunu gönderiyorum, talepte bulunmak isteyenler sıraya girsin:)))o ceza puanlarını görebiliyor muyuz? kendiminkini merak ediyorum da ben
Ben dalga geçmiyorum aşkolsun. Absolut birine laf değdirmiş ama sana mı bize mi emin olamadımİşte onu anlayacak kadar bile aklım kalmamış. İki çocuk idare ediyorum ben bunları yazarken hanıııım. Dalga mı geçiyorsun bir de?
Neyse o da tam bilmiyormuş, üstüne gitmeyelim. Arada kısa devre yapıyor hepimiz gibi.Ben dalga geçmiyorum aşkolsun. Absolut birine laf değdirmiş ama sana mı bize mi emin olamadım
İsteyene özelden ceza puan tablosunu gönderiyorum, talepte bulunmak isteyenler sıraya girsin:)))
Valla Gangsta sınıfın yaramaz çocuğu olduğundan ceza puanları birikmiş ama şimdi Gangsta'yı banlayıp hakkını yemeyeyim arada kendini şikayet ediyor müdür beni banla diye:))))
Yaban dediğiniz Yabanelma mı ? O banlanmadı gitti.
Yaban tamamen gitmiş la, ikisine de aynı şekilde bakıyorsan, ben buna kötü oyunculuk derim Ali Rıza Turuncu!Yaban ve gangsta nin arkasından bakan ben
Eki Görüntüle 2624285
Yaban ellere mi gitmiş?Kendi isteğiyle mı gitti?
Ehh aşk olsun Yaban, okuyorsan buraları yediğin zeytinler burnundan gelsin. İnsan haber etmez mi??