• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Sana da sıra gelecek yafrım bekle:işsiz:
Arlıyaban a bile karantinada 2 ban aldıracak kadar bozduk, senin direkt şut ve gol olabilitesi mevcut:KK70:
Yaban arkaşımız o kadar naif ve uyumlu bir insan ki, sizi kırmamak için arada çizgisinden çıkmış olabilir. Ben çizgide bile değilim, o yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum. :confused:

9 gün derken?
Ben 4 günde kafayı yedim mune, sert attın en son beni, düşüşüm fena oldu.

@GangstaWalk bol bol oğlunla hasret gider, analık rütbeni geri al.
Çekik gözünden öperim :KK53:
o ceza puanlarını görebiliyor muyuz? kendiminkini merak ediyorum da ben
İsteyene özelden ceza puan tablosunu gönderiyorum, talepte bulunmak isteyenler sıraya girsin:)))
Valla Gangsta sınıfın yaramaz çocuğu olduğundan ceza puanları birikmiş ama şimdi Gangsta'yı banlayıp hakkını yemeyeyim arada kendini şikayet ediyor müdür beni banla diye:))))
Yaban dediğiniz Yabanelma mı ? O banlanmadı gitti.

Yaban ve gangsta nin arkasından bakan ben
images (14).jpeg

İsteyene özelden ceza puan tablosunu gönderiyorum, talepte bulunmak isteyenler sıraya girsin:)))
Valla Gangsta sınıfın yaramaz çocuğu olduğundan ceza puanları birikmiş ama şimdi Gangsta'yı banlayıp hakkını yemeyeyim arada kendini şikayet ediyor müdür beni banla diye:))))
Yaban dediğiniz Yabanelma mı ? O banlanmadı gitti.

Kendi isteğiyle mı gitti?
Ehh aşk olsun Yaban, okuyorsan buraları yediğin zeytinler burnundan gelsin. İnsan haber etmez mi??

Back