- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Oh ağzın bal yesin. Yalnız hırkamı değiştim, kokmuşu çıkardım. Hiç takip etmiyorsun gülüm aynı hırkadan iki tane var abdestimi alıp bunu giydim şimdi, 5 gün bu gider.
Sirkeyle yıkayıp alaydın çiçekleri
Şu an hayalimde bizimle böyle yazışıyorsunBen de çorapları değiştim. Yeni çoraplarım çok seksi dizime kadar çekebiliyorum.
Şu an hayalimde bizimle böyle yazışıyorsunEki Görüntüle 2609965
Gençken ben de böyleydimAaa kolum kadar baldır.
Ahahahaha
Sanılanın aksine hiç o akımcılardan değilim, bebelere öyle yediriyordum küçükken o kadarİyi fikir gız, turşu yapılır mı ki bunlardan?
filmdelisi 3nity kız çiçek turşusu olur mu bacılar siz anlarsınız organikçisiniz?
"10 tane doğurmuş ve taş gibi" dedikten sonra tıklamadım bileAyy bu kadını biliyor musunuz? Avustralyalı, Finlandiyalı bir adamla evlenmiş. 10 çocuk doğurmuş evet tamı tamına 10 tane ve vücudu taş gibi. Bir çocuğunu evlendirmiş hatta.
Yok yok ‘E.T’dir o, insan olsa duramazdı.Ayy bu kadını biliyor musunuz? Avustralyalı, Finlandiyalı bir adamla evlenmiş. 10 çocuk doğurmuş evet tamı tamına 10 tane ve vücudu taş gibi. Bir çocuğunu evlendirmiş hatta.
"10 tane doğurmuş ve taş gibi" dedikten sonra tıklamadım bile
Psikolog olarak psikolojimi niye bozuyorsun
Yok yok ‘IT’ dir o, insan olsa duramazdı.
Uzaylılar istilası, eğer insan olma ihtimali varsa beni hayvanlar alemine alsınlar.
Kadına bir şey olsa dünyanın sonu gelecek20 yaştan 6 aylığa boy boy çocuk var kadında. 4'ü emme yaşında öyle söyleyeyim.
Idrakyollariiltihabi ile Lyanna Mormont yazarlarken, kendisine pas atılmasını bekleyen Night:
Eki Görüntüle 2609968
Noldu kıskandın mıYok yok ‘E.T’dir o, insan olsa duramazdı.
Uzaylılar istilası, eğer insan olma ihtimali varsa beni hayvanlar alemine alsınlar.
it diye klavye düzeltmiş
3 ay senelik izni varmış kadınınYa çocuklar boy boy bir de kadın her sene hamile. Ben anlamadım nasıl bir bünye yarabbi?
3 ay senelik izni varmış kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?