Coronasavar

Yokuspokus çiçeğin sırrı hırkada yelekte mı diyorsun?
Ben yaz kış incecik tek kat kıyafet giyiyorum, hiç zorlayıcı olmadığım için demek eve çiçek gelmeyeli epeyy zaman oluyor.
Gideyim de kendime dolaptan bir hırka seçeyim, çıkarmak içinde yüz görümlüğü şartı kosayım, bakalım artık çiçek mi gelir başka birşey mi

Ay bana üni yıllarımda ilanı aşk yapılmıştı öyle.
Kocaman bir peluş ayının kucağında iki buket gül, tülle sarılmış. Kucağında da not

Sen işi uyku tulumu ile garantiye al yaban, daha cazip görünür

Benim yaz kış süren ve üzerimden bir türlü gitmeyen bir depresyonuk halim var. Kocamı da alıştırdım buna. Hırkalarım var, yeleklerim, jilelerim bazen "Bugün formumdayım" tişörtüm. Bizim karı koca konuşmamız dörti tolktan başkası olabilemez. O şimdi meşazı verdi "Hırkanı çıkarsan diyorum" diye çiçekle. Ben çiçekleri elime aldım omzumdan çıkarır gibi yapıp affedersiniz bir hareket yaptım elimlen burada söylenmez ama tahmin ediyorsunuz işte o.

Yüzü düştü. Sonra "Şaka len" dedim.

Bence bu iletişimi asla istemez sen gibi kibar bir gadın, Yabanım gülüm kaç kurtar kendini bize benzemeden. Astoria'yı kaybediyoruz bak, sen daha dirençli çıktın ama sorular sorar oldun, sonra garışmam.

Tabisi, hayal kurmak daha caziptir.
Lahana gibi giyinirsen soyma fantezisi bile uzun sürer
Tabiysi olm bu altın kural. Kat kat giyineceksiniz. Don üstüne don.
Mantık hep aynı, fare, labirent, peynir.
Labirenti kaldırırsan noolur hea? Fare gelişemez. Bitti.
Pii çok yanlış yapmışım ya la.
Bir dahakine öyle yapayım diyeceğim de onu bir es geçelim, ondan sonrakinde öyle yapam

Hayır o değil de adımı çıkardınız bi doktorculuk bi hırka bir sirkteki tramplenci bir peynir, bi "Karanlıktan korkan kukulu" anaağ. Ne çilem varmış Night Night olalı böyle eziyet görmedi a dostlar. Size ne benim seksimden size neeğğ?!111!! Anlatıyorum diye niye yağni. Yalnız özelden talebe göre nude atımlarım devam ediyor haberinize.

Kocam çiçek getirmiş ya la, çiçek. Paylaşsam ayıp mı olur bilemedim paylaşamadım. Paylaş derseniz paylaşırım. "Döveriz" derseniz elleşmiycim.

Valla ilk aklıma gelen
Kaç kişi koklamıştır,
Kaç mukus teması
Corona geliyor corona
Oldu.

Ay yok artık hatun harcandin sen.
Diyorum sana instamom ol.

Kadına bir şey olsa dünyanın sonu gelecek
Gerçi bana ve 3nity ya el versin, hallederiz evellallah

Go girl

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. müdürüm, sizin bana bi gömme sözünüz vardı. O nooldu? Bol toprak istedimdi hani, üzerine yasemin çalısı. Bence tam zamanı; çok da istemem gari ben baya gömüldüm burada, artık iki kürek de siz atın gelin, yaseminimi ben diktim, sizden de bi can suyu tamamdıır.

Aklımda da anacım korona salgın malgın derken akıl firar etti, zaten yetersiz bakiyeydi tüm beyin hücrelerimi geri çağırıp yazayım hahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…