- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.233
- 598
Rekorlarına bakmak lazım, çocuklarının arası 14 aydan daha az ise kıskanırım.Noldu kıskandın mıD
Sen işi uyku tulumu ile garantiye al yaban, daha cazip görünürYokuspokus çiçeğin sırrı hırkada yelekte mı diyorsun?
Ben yaz kış incecik tek kat kıyafet giyiyorum, hiç zorlayıcı olmadığım için demek eve çiçek gelmeyeli epeyy zaman oluyor.
Gideyim de kendime dolaptan bir hırka seçeyim, çıkarmak içinde yüz görümlüğü şartı kosayım, bakalım artık çiçek mi gelir başka birşey mi
Aaa ben hep tam tersini yapıyordum, ondan kaybettim demek hepSen işi uyku tulumu ile garantiye al yaban, daha cazip görünür
Yokuspokus çiçeğin sırrı hırkada yelekte mı diyorsun?
Ben yaz kış incecik tek kat kıyafet giyerumu, hiç zorlayıcı olmadığım için demek eve çiçek gelmeyeli epeyy zaman oluyor.
Gideyim de kendime dolaptan bir hırka seçeyim, çıkarmak içinde yüz görümlüğü şartı kosayım, bakalım artık çiçek mi gelir başka birşey mi
Tabisi, hayal kurmak daha caziptir.Aaa ben hep tam tersini yapıyordum, ondan kaybettim demek hep
Aaa ben hep tam tersini yapıyordum, ondan kaybettim demek hep
Tabisi, hayal kurmak daha caziptir.
Lahana gibi giyinirsen soyma fantezisi bile uzun sürer
Tabisi, hayal kurmak daha caziptir.
Lahana gibi giyinirsen soyma fantezisi bile uzun sürer
Pii çok yanlış yapmışım ya la.Tabiysi olm bu altın kural. Kat kat giyineceksiniz. Don üstüne don.
Mantık hep aynı, fare, labirent, peynir.
Labirenti kaldırırsan noolur hea? Fare gelişemez. Bitti.
Pii çok yanlış yapmışım ya la.
Bir dahakine öyle yapayım diyeceğim de onu bir es geçelim, ondan sonrakinde öyle yapam
Sen de peynir oluyorsun bu durumdaBenim adam şu yazdıklarımı okusa, "Labirent mi? Fare mi? Püh koynumdaki yılan" diye çiçekleri yedirir. Tıssss... Oh tıss...
Sen de peynir oluyorsun bu durumda
Kocam çiçek getirmiş ya la, çiçek. Paylaşsam ayıp mı olur bilemedim paylaşamadım. Paylaş derseniz paylaşırım. "Döveriz" derseniz elleşmiycim.
Akşama sevişelim diyememiş de çiçek almış
Çiçek dükkanı batmış da çiçekleri dağıtmış
Yer miyim ben bunları ulan camış
Neyse ki bacılar var da gözüm açılmış
Üstümde kokmuş hırka ne anlarım seksten
Cenabet giremem foruma bacılar bekler
Kıçın başın ayrı oynuyor medet mi umdun çiçekten
Git ötede oyna vazgeçtim romantizmden
Yokuspokus izin vermem sevişemezsiniz
Valla ilk aklıma gelen
Kaç kişi koklamıştır,
Kaç mukus teması
Corona geliyor corona
Oldu.
Ay yok artıkhatun harcandin sen.
Diyorum sana instamom ol.
Go girl
Aklımda da anacım korona salgın malgın derken akıl firar etti, zaten yetersiz bakiyeydiMune müdürüm, sizin bana bi gömme sözünüz vardı. O nooldu? Bol toprak istedimdi hani, üzerine yasemin çalısı. Bence tam zamanı; çok da istemem gari ben baya gömüldüm burada, artık iki kürek de siz atın gelin, yaseminimi ben diktim, sizden de bi can suyu tamamdıır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?