Buz aküleri epey gidiyor ya, kaç saatte gidip döneceksin zaten? 2-3 saat rahat işini görür. Benim de tüp bebek tedavim esnasında evde yapacağım iğneleri hep öyle verirlerdi.
Besmerello
Ben bunu neden ilk defa gördüm ki acaba
Yok bozulmuyor, ben öyle alıyorum hep. Buz aküsüne bantlıyor bizim vet, sonra poşete.Kardeşim yapacak.
Bizim vet fakir zahir, vermiyor öyle şeyler
Ben götürsem gidene kadar eriyip dönene kadar dayanır mı bilmiyorum.
Ya şeyi hoşuma gidiyor bunun "Haah zorla zorla günah yazmıyo diye çoş".. Akıl baliğ aranır ya hani
Çok gülüyorum buna, mani zamanı çoşmalarım geliyor aklıma.
İnsanın hunili olası geliyor
Aşıyı yapabilen biri varsa etrafında denilen gibi buz kalıbı (plastik olanlardan) ile gidebilirsin veya kediyi kucağında tutarak aşısınız yaptıramaz mısın?Araçla gideceğim ama kediyi götürünce orada üstüne ne bulaşacak belli değil.
Benimkinin daha ilk yılı, ilk aşıları. O yüzden ihmal etmek istemiyorum.
O değil de bunları da dini değerlere sadırı gibi algılayacak parlak zekalılar var mıdır onu düşünüyorum.
Besmerello be aptallar, hiçbiri hatırlayamamış
Yok bozulmuyor, ben öyle alıyorum hep. Buz aküsüne bantlıyor bizim vet, sonra poşete.
Besmerello be aptallar, hiçbiri hatırlayamamış
O değil de bunları da dini değerlere sadırı gibi algılayacak parlak zekalılar var mıdır onu düşünüyorum.
Tamam yeter olm bu kadar şaka, çarbılırsınız. İnşallah Allah'ım da gülüyordur.
Böyle esprilerde böyle düşünüyorum. Gülüyordur bence. İnş.
Oğlum ben çok tatlı birisiyim aslındaAman dur şimdi başımıza bir iş gelmesin, hemen konuyu değiştirelim
Eki Görüntüle 2623684
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?