Arada ölümün nefesini ensende hissedeceksin ki, yaşamın kıymetini bilesin. Polyannacılık felsefesi bunu gerektirir.Geçmiş olsun loreth korkuttun dün valla. Ama bugün daha iyi gördüm
@Limonsuzzcay spor yapacaksın anca öyle
Evi kırklamak işin kolayı ya. Benim beynime ihtiyacım var şu an ama nereye gittiyse bu karantinada bulamıyorum kendisini
O nefes benim ensemden kan alır amaArada ölümün nefesini ensende hissedeceksin ki, yaşamın kıymetini bilesin. Polyannacılık felsefesi bunu gerektirir.
İstemeyince de yapıyorum ya. Robot gibi düşün kendini. Görev var, yerine getirilmeli.Benim de spor yapmam lazım, dün yapamadım. Hiç canım istemiyor
Çenemden anlamıştır.Hani nerede? Fotoğraf mı gönderdi zalım
AhahaAbsolutPromise gibi millet cami değil ama, bizim mahallenin de gideri var.
Hoşgeldin ya şehri ramazan şoplarım 2 gün sonra.
Ben gitmiyorum öyle hallediyorum.Benim bugün veterinere gitmem lazım ama tırsıyorum
Siz nasıl hallediyorsunuz ya bu işleri?
Aşı için ilacı alıp gelmek istiyorum ama hava çok sıcak, nasıl getireceğim ki?
Buz aküsü gibi bir şey yok mu evde Çilek? Ya da bir ihtimal eczanelerde bulabilirsin.Benim bugün veterinere gitmem lazım ama tırsıyorum
Yeri gelmişken bu da bulunsun tabi.
Eki Görüntüle 2623659
Vet buz aküsüne sarıp verir, biz öyle alıyoruz.Benim bugün veterinere gitmem lazım ama tırsıyorum
Ben gitmiyorum öyle hallediyorum.
Yürüyerek mi araçla mı gideceksin?
Buz aküsü gibi bir şey yok mu evde Çilek? Ya da bir ihtimal eczanelerde bulabilirsin.
Buz aküleri epey gidiyor ya, kaç saatte gidip döneceksin zaten? 2-3 saat rahat işini görür. Benim de tüp bebek tedavim esnasında evde yapacağım iğneleri hep öyle verirlerdi.Araçla gideceğim ama kediyi götürünce orada üstüne ne bulaşacak belli değil.
Benimkinin daha ilk yılı, ilk aşıları. O yüzden ihmal etmek istemiyorum.
Buz aküsü var ama işe yarar mı bilemedim. Arasına koysam dayanır mı acaba eve kadar?
Vet buz aküsüne sarıp verir, biz öyle alıyoruz.
Sen mi yapacaksın aşıyı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?