- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Buz aküsünü vet veriyor. Ama evden götürsem de dayanır, eğer vetin çokkk uzakta değilse bişi olmaz.Sen kendin mi götürüyorsun yanında? Gidiş-dönüş dayanıyor yani?
Böyle mi düşürüyorsun ağına?Oğlum ben çok tatlı birisiyim aslındainternetten tanıştığım kişilere söylediğim söz
Aşıyı yapabilen biri varsa etrafında denilen gibi buz kalıbı (plastik olanlardan) ile gidebilirsin veya kediyi kucağında tutarak aşısınız yaptıramaz mısın?
Oğlum ben çok tatlı birisiyim aslındainternetten tanıştığım kişilere söylediğim söz
Ramazanda buralarda olmayız herhalde ya. Bir süre topiği boşlayabiliriz diye düşünüyorumTam başlığa ramazan geldi dedim, özünüze dönmüşsünüz.
Iftar? Sahur? Teravih? Biliiiyniz mi?
Yerim onun minicik ağzınıBuz kalıbı dayanır diyolla, onunla gideceğim. Kucağımda durmaz, oraya gidince bir haller oluyor sakin kuzuma. Minicik ağzına bakmadan ona buna tıslıyor
Kardeşim vet hekim ama ilk defa ona yaptıracağım ondan da ayrı tırsıyorum
Ramazanda buralarda olmayız herhalde ya. Bir süre topiği boşlayabiliriz diye düşünüyorum
Teoride desen zehir gibi, pratik dersen sallanmaktaTam başlığa ramazan geldi dedim, özünüze dönmüşsünüz.
Iftar? Sahur? Teravih? Biliiiyniz mi?
Günaydın balımmKizlaaar, günaydiiin! Evet, yeni uyandim. Evet, bu saatte! Sizcede dünya bir farkli degilmi? Günes böyle daha güzel isik veriyor. Renkler daha...renkli görünüyor. Hayat ne güzel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?