• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ya siz bilirsiniz. Ben çok zayıfım. Alınca göbekten alıyorum sadece(sezaryen den sonra oldu) bikaç kilo almak istiyorum ama nasıl alırım🤔 bölgesel olarak mmm şey giydiklerim üzerime tam otursun diyim siz anlayıno_O
Kilo almaya çalışmak mı , yüreğim dayanmaz bu soruya cevap vermeye:KK12:

Ama sen ağlama, durma git buna da alışırım, olmasan da seni yaşatırım...
Metal müziğin üstüne süper gittiği için sık sık dinlediğim parçalardan biridir. Hatırlatman iyi oldu. :KK75::rolleyes:
Ben hiç bilmezdim
Sonra yurtta kaldım lise sonda.
Haydi soyle ile başladım.
Bir teselli ver, kaderimin oyunu, mutlu ol yeter derken, epey katkı sağladı müzik kültürüme 🤣

Ya siz bilirsiniz. Ben çok zayıfım. Alınca göbekten alıyorum sadece(sezaryen den sonra oldu) bikaç kilo almak istiyorum ama nasıl alırım🤔 bölgesel olarak mmm şey giydiklerim üzerime tam otursun diyim siz anlayıno_O
Valla vücutttaki birçok şeyin çözümü spor ya da estetik cerrahi. Şimdi gidip göbeğe liposuction, kalçalara dolgu yaptırmayacağını düşünerek :KK53: bel, karın çalıştıracak egzersizlere yönelmeni öneririm. Oradaki kas oranını arttırırsan, pörtlemeler azalır neticede. Ben de en çok göbekten alan bir insanım. Salsam elma şekeri gibi olurum yani, bacaklar ince filan. İşte sporla bele ağırlık veriyorum o yüzden.

Ben hiç bilmezdim
Sonra yurtta kaldım lise sonda.
Haydi soyle ile başladım.
Bir teselli ver, kaderimin oyunu, mutlu ol yeter derken, epey katkı sağladı müzik kültürüme 🤣
İtiraf ediyorum. Benim de hunharca "bu akşam ölürüüüeeem beni kimsee dutamaz" dinlediğim kısa bir dönem oldu. Ama kısa. Valla... :olamaz:

Valla vücutttaki birçok şeyin çözümü spor ya da estetik cerrahi. Şimdi gidip göbeğe liposuction, kalçalara dolgu yaptırmayacağını düşünerek :KK53: bel, karın çalıştıracak egzersizlere yönelmeni öneririm. Oradaki kas oranını arttırırsan, pörtlemeler azalır neticede. Ben de en çok göbekten alan bir insanım. Salsam elma şekeri gibi olurum yani, bacaklar ince filan. İşte sporla bele ağırlık veriyorum o yüzden.

+1
Ben de armutum. Anamdan miras, kilo alırken yağlar önce g.te basene yapışıyor.. Neyse ki baldırlarım ince de bir de onunla baş etmiyorum.
Ben de kalca basen ağırlıklı spor yapıyorum.
Once spor yapmaya başka, 1 ay kadar sonra protein ağırlıklı beslen, diyet kalorini arttır, popoya squat, karın için hafif ama cok tekrarlı egzersiz şeklinde yapmayı deneyebilirsin.
Genetik diye bir sey var, ne kadar etkili olur bilmiyorum ama yapacak olduğun bu :)
Çok tekrarlı hafif egzersizler inceltir,
Ağırlıklı yada vücut ağırlığını kullandıkların beslenme ile desteklersen kas yaptırır

İtiraf ediyorum. Benim de hunharca "bu akşam ölürüüüeeem beni kimsee dutamaz" dinlediğim kısa bir dönem oldu. Ama kısa. Valla... :olamaz:
Bana bir gülüyorsun yaaaaa
Hani murat diyorsun yaaaa
Hani bakıyorsun ya gözbebeklerimin iciiineeeeaaaahh🤣

Bana bir gülüyorsun yaaaaa
Hani murat diyorsun yaaaa
Hani bakıyorsun ya gözbebeklerimin iciiineeeeaaaahh🤣
Ay kaseti bile vardı ya... Ama bazı şarkıları cidden ileri sarıyordum.
Dünyanın en güzel gözleri eşşşeeklerdediiiirr,
Sana ettiğim onca iltifat sırf bu nedenledir... Ay duramıyorum. :rolleyes:

+1
Ben de armutum. Anamdan miras, kilo alırken yağlar önce g.te basene yapışıyor.. Neyse ki baldırlarım ince de bir de onunla baş etmiyorum.
Ben de kalca basen ağırlıklı spor yapıyorum.
Once spor yapmaya başka, 1 ay kadar sonra protein ağırlıklı beslen, diyet kalorini arttır, popoya squat, karın için hafif ama cok tekrarlı egzersiz şeklinde yapmayı deneyebilirsin.
Genetik diye bir sey var, ne kadar etkili olur bilmiyorum ama yapacak olduğun bu :)
Çok tekrarlı hafif egzersizler inceltir,
Ağırlıklı yada vücut ağırlığını kullandıkların beslenme ile desteklersen kas yaptırır
Suna bir de bir de not düşeyim,
Hiç spor yapmayıp aman kalınlasirim ben diyen oluyor, o saçmalık. Normal beslenme düzeni ile kimse kalinlasmaz.

Ay kaseti bile vardı ya... Ama bazı şarkıları cidden ileri sarıyordum.
Dünyanın en güzel gözleri eşşşeeklerdediiiirr,
Sana ettiğim onca iltifat sırf bu nedenledir... Ay duramıyorum. :rolleyes:
Ahajdjkskdjd
Ben başka bilmiyorum ondan
Bir arkadaşa bakıp çıkacak kadar öğrendim.
Ama enteresan bir şey söyleyeyim, 1 tane bile sibel can şarkısı bilmem.yada seda sayan. ebru gündeş bir kac tane var, sen allah in bir lutfusun,klibinde zenci abimiz oynadigi icin meshurdu, onu bilirim 🤣

Pmste, hava tam battaniye ile film izleme modundayken, içinden hiçbir şey gelmezken şu telefonu kenara bırakıp nasıl iş yapabilirim? Önerisi olan var mı? Evdekilerle artık sınırlamızı da koruyamıyoruz sinirlerimi bozmaya başladılar. Nefes alsalar kızıyorum

Pmste, hava tam battaniye ile film izleme modundayken, içinden hiçbir şey gelmezken şu telefonu kenara bırakıp nasıl iş yapabilirim? Önerisi olan var mı? Evdekilerle artık sınırlamızı da koruyamıyoruz sinirlerimi bozmaya başladılar. Nefes alsalar kızıyorum
Benim de spor yapmam lazım, dün yapamadım. Hiç canım istemiyor :mad:

Benim de spor yapmam lazım, dün yapamadım. Hiç canım istemiyor :mad:
Ben spor yapmasam da olur..
Çikolata yemesem yeter.
Yada insan gibi yesem, o da olur.
Poffffdd.
Size bir kaç gün öncesinin gün batımını yollayayım.
20200226_190230.jpg
AbsolutPromise AbsolutPromise gibi millet cami değil ama, bizim mahallenin de gideri var.
Hoşgeldin ya şehri ramazan şoplarım 2 gün sonra.

Sinirlenmen lazım, iyice sinirlen
Ben ne zaman birşeye kızsam evi kırklarım isim varsa yaparım 😂

Hellö kızlar

Back