Ama sen ağlama, durma git buna da alışırım, olmasan da seni yaşatırım...Bir de şey vardı
Ikimize birden yükleniyorlar..
Kilo almaya çalışmak mı , yüreğim dayanmaz bu soruya cevap vermeyeYa siz bilirsiniz. Ben çok zayıfım. Alınca göbekten alıyorum sadece(sezaryen den sonra oldu) bikaç kilo almak istiyorum ama nasıl alırımbölgesel olarak mmm şey giydiklerim üzerime tam otursun diyim siz anlayın
Ben hiç bilmezdimAma sen ağlama, durma git buna da alışırım, olmasan da seni yaşatırım...
Metal müziğin üstüne süper gittiği için sık sık dinlediğim parçalardan biridir. Hatırlatman iyi oldu.
Valla vücutttaki birçok şeyin çözümü spor ya da estetik cerrahi. Şimdi gidip göbeğe liposuction, kalçalara dolgu yaptırmayacağını düşünerekYa siz bilirsiniz. Ben çok zayıfım. Alınca göbekten alıyorum sadece(sezaryen den sonra oldu) bikaç kilo almak istiyorum ama nasıl alırımbölgesel olarak mmm şey giydiklerim üzerime tam otursun diyim siz anlayın
İtiraf ediyorum. Benim de hunharca "bu akşam ölürüüüeeem beni kimsee dutamaz" dinlediğim kısa bir dönem oldu. Ama kısa. Valla...Ben hiç bilmezdim
Sonra yurtta kaldım lise sonda.
Haydi soyle ile başladım.
Bir teselli ver, kaderimin oyunu, mutlu ol yeter derken, epey katkı sağladı müzik kültürüme
Valla vücutttaki birçok şeyin çözümü spor ya da estetik cerrahi. Şimdi gidip göbeğe liposuction, kalçalara dolgu yaptırmayacağını düşünerekbel, karın çalıştıracak egzersizlere yönelmeni öneririm. Oradaki kas oranını arttırırsan, pörtlemeler azalır neticede. Ben de en çok göbekten alan bir insanım. Salsam elma şekeri gibi olurum yani, bacaklar ince filan. İşte sporla bele ağırlık veriyorum o yüzden.
Bana bir gülüyorsun yaaaaaİtiraf ediyorum. Benim de hunharca "bu akşam ölürüüüeeem beni kimsee dutamaz" dinlediğim kısa bir dönem oldu. Ama kısa. Valla...
Ay kaseti bile vardı ya... Ama bazı şarkıları cidden ileri sarıyordum.Bana bir gülüyorsun yaaaaa
Hani murat diyorsun yaaaa
Hani bakıyorsun ya gözbebeklerimin iciiineeeeaaaahh
Suna bir de bir de not düşeyim,+1
Ben de armutum. Anamdan miras, kilo alırken yağlar önce g.te basene yapışıyor.. Neyse ki baldırlarım ince de bir de onunla baş etmiyorum.
Ben de kalca basen ağırlıklı spor yapıyorum.
Once spor yapmaya başka, 1 ay kadar sonra protein ağırlıklı beslen, diyet kalorini arttır, popoya squat, karın için hafif ama cok tekrarlı egzersiz şeklinde yapmayı deneyebilirsin.
Genetik diye bir sey var, ne kadar etkili olur bilmiyorum ama yapacak olduğun bu :)
Çok tekrarlı hafif egzersizler inceltir,
Ağırlıklı yada vücut ağırlığını kullandıkların beslenme ile desteklersen kas yaptırır
AhajdjkskdjdAy kaseti bile vardı ya... Ama bazı şarkıları cidden ileri sarıyordum.
Dünyanın en güzel gözleri eşşşeeklerdediiiirr,
Sana ettiğim onca iltifat sırf bu nedenledir... Ay duramıyorum.
Hani nerede? Fotoğraf mı gönderdi zalımGeçmiş olsun loreth korkuttun dün valla. Ama bugün daha iyi gördüm
Limonsuzzcay spor yapacaksın anca öyle
Doktora gittim demiş yaHani nerede? Fotoğraf mı gönderdi zalım
Benim de spor yapmam lazım, dün yapamadım. Hiç canım istemiyorPmste, hava tam battaniye ile film izleme modundayken, içinden hiçbir şey gelmezken şu telefonu kenara bırakıp nasıl iş yapabilirim? Önerisi olan var mı? Evdekilerle artık sınırlamızı da koruyamıyoruz sinirlerimi bozmaya başladılar. Nefes alsalar kızıyorum
Ben spor yapmasam da olur..Benim de spor yapmam lazım, dün yapamadım. Hiç canım istemiyor
Pmste, hava tam battaniye ile film izleme modundayken, içinden hiçbir şey gelmezken şu telefonu kenara bırakıp nasıl iş yapabilirim? Önerisi olan var mı? Evdekilerle artık sınırlamızı da koruyamıyoruz sinirlerimi bozmaya başladılar. Nefes alsalar kızıyorum
Pms li halimle hiç spor yapamam ben kafadan 1 hafta iptalim o konuda.Benim de spor yapmam lazım, dün yapamadım. Hiç canım istemiyor
Evi kırklamak işin kolayı ya. Benim beynime ihtiyacım var şu an ama nereye gittiyse bu karantinada bulamıyorum kendisiniSinirlenmen lazım, iyice sinirlen
Ben ne zaman birşeye kızsam evi kırklarım isim varsa yaparım
Hellö kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?