- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.118
- 548
Günaydın yoldaşlar,Günaydın kızlar
Loreth nasıl oldun gittin mi hastaneye?
@Idrakyollariiltihabi geçmiş olsun Allah sifa versin şimdi nasılsın? Migrenin yoksa eğer acaba tansiyondan mı kaynaklandı
Doktora gittim, eşim arabada çocuklarla bekledi, muayene uzun sürmedi, bir kan verdim. Neyse, ön teşhis mastit yönünde ama bugün çok iyiyim, hatta öğleden sonra durumum değişmezse spor bile yapmayı düşünüyorum. Doktora giderken utandım vallahi, böyle iyi hissedince. Durumumu anlatınca, mastiti de söyleyince, ona yordu ama kan değerlerine, enfeksiyon durumlarına bakacak önlem olarak. Bu arada mastit de geçti gibi, incecik bir sızı kaldı. Kızımı bol bol emzirdim, sağ olsun sondaj makinesi gibi iş görüyor. O kadar çok emzirmişim ki yavrucuğum bugün altın renginde mıçmaya başladı. Yenidoğan anaları anlar. Diğerleri bize buna niye anlatıyor ya diye pofflayıp küçümseyebilir.
Hastaneye girerken bandana bile taktım. Arabaya geri binerken dezentektanla duş almış kadar oldum, montumu bile poşete tıkıp, arabanın bagajına tıktım. Maskemi hiç çıkarmadım zaten. Corona buna rağmen bulaştıysa, kendisine üstün başarı ödülü veririm ancak.