- 18 Ekim 2018
- 7.901
- 32.721
- 548
Bende az görülen bir yetişkin numarası diye çok üretilmez sanıyordum. Buluyorsan iyiBen eskiden herkes 36 giyiyor o yüzden 36 numarayı çok üretiyorlar reyonlarda hep fazla fazla oluyor sanıyordum. Meğer kimse giymediğinden kalıyormuş
Sen canım tabi ki, benimle ne ilgisi varBen mi sen mi?
Yok oluyor genelde 36dan başlıyor modeller. Ama bazenleri 36 üretmiyorlar o üzüyor beniBende az görülen bir yetişkin numarası diye çok üretilmez sanıyordum. Buluyorsan iyi
Çocuk bölümünden değil ergen bölümünden giyiniyorum ben bikerem. O da günümüz erkenleri sulak büyüyor diyeSen canım tabi ki, benimle ne ilgisi var
36 ne ya, ayak parmaklarımı kesmem lazım herhaldeNö 3635 ne ya
Demeyin öyle demeyin36 ne ya, ayak parmaklarımı kesmem lazım herhalde
İyi en azından orantı var.Demeyin öyle demeyinhep dalga geçiyorlaf şu durumumla ama boyumla orantılı işte napayım
Ayakların yere daha sağlam basarİyi en azından orantı var.
Bende 40 numara ayak, sanırsın sülün.
Halbukisi 167 civarları işte
Napacaksam koca ayakları...
Ayaklar koca olacaktı da senin degil.İyi en azından orantı var.
Bende 40 numara ayak, sanırsın sülün.
Halbukisi 167 civarları işte
Napacaksam koca ayakları...
Cocuklari uyuttum
Çocukları
U
Yut
Tum
Merhaba Limonsuzzz, iyiyim ya. Yarın sabah gideceğim hastaneye. Dün akşam çok fenaydım ama bu akşam toparlıyor gibiyim. Sen nasılsın?
E sen geçirdin bitti zaten hastalıkMerhaba Limonsuzzz, iyiyim ya. Yarın sabah gideceğim hastaneye. Dün akşam çok fenaydım ama bu akşam toparlıyor gibiyim. Sen nasılsın?
Ay hadi inşAllah iyileşirsinMerhaba Limonsuzzz, iyiyim ya. Yarın sabah gideceğim hastaneye. Dün akşam çok fenaydım ama bu akşam toparlıyor gibiyim. Sen nasılsın?
Şimdiki çocuklar çok uyanık. Üniversiteyi bitirip doğuyorlar sankibebeye sesli notlara kaydettiğim masalı dinletiyorum, bir yandan okumaya çalışıyorum kk yı ‘anne sen okumuyorsun’ dedikten sonra bir de ağzımı oynatıyorum mal gibi.
Kürekle çakılacak haldeyim.
bebeye sesli notlara kaydettiğim masalı dinletiyorum, bir yandan okumaya çalışıyorum kk yı ‘anne sen okumuyorsun’ dedikten sonra bir de ağzımı oynatıyorum mal gibi.
Kürekle çakılacak haldeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?