• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ama pizza kutuya piştikten sonra temas ediyor. Kutuyu da pizzacılar o an şubede katlayıp kutu haline getiriyorlar. Eldivenle katlıyorlar desek, o eldivenler virüslü yerlere temas etmiş olabilir mi? Yani böyle irdeleyince, biz vazgeçtik. =)) (azıcık pişman oldun bence sen de:p)
Siz kutuya tüküren kuryeyi görmediniz galiba :110:

3nity 3nity goygoy yaptım ama haklısın. Buna bir çözüm bulalım. Yani birimiz bile KK'dan aforoz edilse çok üzülürüz kaybettiğimize. Ben üzülürüm yani. O yüzden acil durum planı geliştirelim. Bir grup kurmak ya da internet üzerinden oynanan beleş bir oyuna hemen birer kayıt yaptırır, bir klan altında toplanırız. Mesela Big Farm gibi filan...

Acil durum planı olsun yeter. Dediğim gibi, yeni uyeliklerle bir ksc saat kazanırız derseniz 🤣 o da olur. Geliriz bu başlığa eski nicKlerimizin hayaletleri gibi yazarız 🤣

3nity 3nity goygoy yaptım ama haklısın. Buna bir çözüm bulalım. Yani birimiz bile KK'dan aforoz edilse çok üzülürüz kaybettiğimize. Ben üzülürüm yani. O yüzden acil durum planı geliştirelim. Bir grup kurmak ya da internet üzerinden oynanan beleş bir oyuna hemen birer kayıt yaptırır, bir klan altında toplanırız. Mesela Big Farm gibi filan...

Sen de büyülü ecünnülü ejderyalı oyunlarına adam topluyon hemen çaqall.. Keserim ejderyanın dötünü, kızartırım kamp ateşinde.

Bence şey yapalım bir gün burası dağılırsa o günden 1 sene sonra belirlediğimiz yerde buluşalım snsjsj sanal bir yer de olabilir.

Burada ben hariç 6 üye olsa aylık 50 şer liradsn 300 tl burs lan hahhaa bari elim boş gitmeyeyim
Şaka tabikifr cnjdfkk şaka

Back