Yok onları kullanmadım ama telegram iyi iş görüyordu ama sonra sildimÇok şaşırdım odtulu. Imo da var mı?
Wechat de kullandıysan, tamamsın sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok onları kullanmadım ama telegram iyi iş görüyordu ama sonra sildimÇok şaşırdım odtulu. Imo da var mı?
Wechat de kullandıysan, tamamsın sen?
Siz kutuya tüküren kuryeyi görmediniz galibaAma pizza kutuya piştikten sonra temas ediyor. Kutuyu da pizzacılar o an şubede katlayıp kutu haline getiriyorlar. Eldivenle katlıyorlar desek, o eldivenler virüslü yerlere temas etmiş olabilir mi? Yani böyle irdeleyince, biz vazgeçtik. =)) (azıcık pişman oldun bence sen de)
3nity goygoy yaptım ama haklısın. Buna bir çözüm bulalım. Yani birimiz bile KK'dan aforoz edilse çok üzülürüz kaybettiğimize. Ben üzülürüm yani. O yüzden acil durum planı geliştirelim. Bir grup kurmak ya da internet üzerinden oynanan beleş bir oyuna hemen birer kayıt yaptırır, bir klan altında toplanırız. Mesela Big Farm gibi filan...
Napayım, öyle bir şey yaptıysa da çoktan sindirdim gitti. Napayım ha napayım napayımmmSiz kutuya tüküren kuryeyi görmediniz galiba
Şimdi benı merak da bıraktın hahahhahah
3nity goygoy yaptım ama haklısın. Buna bir çözüm bulalım. Yani birimiz bile KK'dan aforoz edilse çok üzülürüz kaybettiğimize. Ben üzülürüm yani. O yüzden acil durum planı geliştirelim. Bir grup kurmak ya da internet üzerinden oynanan beleş bir oyuna hemen birer kayıt yaptırır, bir klan altında toplanırız. Mesela Big Farm gibi filan...
Yazdım sana da.Şimdi benı merak da bıraktın hahahhahah
ben de isterseniz bir telegramı tekrar indireyim
Günahımın alındığı bir gün daha... Çiftlik oyunu kız o. Tarla sürüyorsun, süt sağıyorsun, pattis ekiyorsun. Öyle . =))Sen de büyülü ecünnülü ejderyalı oyunlarına adam topluyon hemen çaqall.. Keserim ejderyanın dötünü, kızartırım kamp ateşinde.
İnsanlar bu kadar da aleni dışlanır mı, ayıpta birşey arkadaşım
Havuç patlıcan var mıGünahımın alındığı bir gün daha... Çiftlik oyunu kız o. Tarla sürüyorsun, süt sağıyorsun, pattis ekiyorsun. Öyle . =))
Geçmiş mesajlarıyla ilgili bir şey söyledim, önemli bir şey değilİnsanlar bu kadar da aleni dışlanır mı, ayıpta birşey arkadaşım
Bence şey yapalım bir gün burası dağılırsa o günden 1 sene sonra belirlediğimiz yerde buluşalım snsjsj sanal bir yer de olabilir.3nity goygoy yaptım ama haklısın. Buna bir çözüm bulalım. Yani birimiz bile KK'dan aforoz edilse çok üzülürüz kaybettiğimize. Ben üzülürüm yani. O yüzden acil durum planı geliştirelim. Bir grup kurmak ya da internet üzerinden oynanan beleş bir oyuna hemen birer kayıt yaptırır, bir klan altında toplanırız. Mesela Big Farm gibi filan...
Mirc zamanında olsa #zurna da buluşalım derdik hafhahBence şey yapalım bir gün burası dağılırsa o günden 1 sene sonra belirlediğimiz yerde buluşalım snsjsj sanal bir yer de olabilir.
Ne haracı kestin bizdenBurada ben hariç 6 üye olsa aylık 50 şer liradsn 300 tl burs lan hahhaa bari elim boş gitmeyeyim
Şaka tabikifr cnjdfkk şaka
Ben bilemedim o yılları ağaçlarda maymunculuk oynuyordum dahaMirc zamanında olsa #zurna da buluşalım derdik hafhah
Burs aşk olsun ne haracı hahahaNe haracı kestin bizden
Ben bilemedim o yılları ağaçlarda maymunculuk oynuyordum daha
Bende öğrenciyim hacı benden kurruş çıkmazBurs aşk olsun ne haracı hahaha
Aah ah eski chat kanalları günleri negzeldi. Ne masumdukNe haracı kestin bizden
Ben bilemedim o yılları ağaçlarda maymunculuk oynuyordum daha
Aah ah eski chat kanalları günleri negzeldi. Ne masumduk