- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.233
- 598
Playback yapıp başka bir şey okumaya çalışmaktan mal oldum valla.Şimdiki çocuklar çok uyanık. Üniversiteyi bitirip doğuyorlar sanki
Beynim döndüSonra bu çocuklar nereden öğreniyor bunları.
Sabaha randevu aldım ama şuan iyiy hissediyorum, acaba gitmesem mi diye düşünmeye başladım. Gitmem, kötü olurum. Böyle salak saçma bir durum. Gideyim en iyisi. Telefonla bir doktor tanıdıkla konuştum. Mastit diyor büyük ihtimalle. Bağışıklığın düşük bir zaman geldiyse, yorgunluk filan, böyle olabilirmiş. Neyse, yarın göreceğim.E sen geçirdin bitti zaten hastalıkbeklemese miydin bu kadar?
AhahaPlayback yapıp başka bir şey okumaya çalışmaktan mal oldum valla.
Ama gene yaranamadım
Git kuzu ya, bi şey olmaz korkma. Maskeni tak git. Yanına da dezenfektan, kolonya vs bi şey al. Fıs fıs sıka sıka gitSabaha randevu aldım ama şuan iyiy hissediyorum, acaba gitmesem mi diye düşünmeye başladım. Gitmem, kötü olurum. Böyle salak saçma bir durum. Gideyim en iyisi. Telefonla bir doktor tanıdıkla konuştum. Mastit diyor büyük ihtimalle. Bağışıklığın düşük bir zaman geldiyse, yorgunluk filan, böyle olabilirmiş. Neyse, yarın göreceğim.
Sabaha randevu aldım ama şuan iyiy hissediyorum, acaba gitmesem mi diye düşünmeye başladım. Gitmem, kötü olurum. Böyle salak saçma bir durum. Gideyim en iyisi. Telefonla bir doktor tanıdıkla konuştum. Mastit diyor büyük ihtimalle. Bağışıklığın düşük bir zaman geldiyse, yorgunluk filan, böyle olabilirmiş. Neyse, yarın göreceğim.
O sebeple playback yapıyorum güya.Ahaha
Yeğenimle film izlerken gözüm 2 sn telefona kaysa bu sayılmaz diye bir film daha kitl erdi bana
ay sinirlendim3nity geçmiş olsun sana da. Gideceğim valla. Gözümü kararttım.
Ay bunu öğlen atacaktım, sonra küçük zibidinin mücver saklama girişimi araya girdi. Hehe
Eki Görüntüle 2623429
Sörvayvır'da olay var bu gece de ona dalmışımLaaaannnnn
Kocamla küsüm diyorum, hepiniz sebişmeye mi gittiniz
Kimse de Yardım etmedi zaten barışmama.
Az kaldı bdvye yazacağım.
boşanmak istiyorsan oraya yazLaaaannnnn
Kocamla küsüm diyorum, hepiniz sebişmeye mi gittiniz
Kimse de Yardım etmedi zaten barışmama.
Az kaldı bdvye yazacağım.
Hava nemli bu ara, yağışlı çoğu yer. Migren var mı?Çılgın bir baş ağrısı ile ölüyorum birkaç saattir. Beynim akıyor heralde dedim. Iki saat uyumuşum, kalktım oğlan yatağa işemiş. Çünkü kıymetli çükünü babası görsün istememiş. Söylememiş çişi geldiğini. Söylenerek yatak yorgan temizledim başım hala çatlıyor. Gittim soğuk suyun altına soktum kafamı, bir ilaç daha içtim. Sonra oğlan masal da masal diye tutturdu. Baban okusun diyorum hayır sen diyor. Gözümden yaş gelerek okudum. Şimdi tekrar soğuk suyun altına gireceğim. Biraz azaldı ama o oh geçmiyor deli olucam. Bir de midem bulanıyor fena halde. Korona desen mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı değil belirtisi sanırım. Ya da beynim akıyor gerçekten bilemedim. Ben böyle bir ağrı görmedim. Beşten beri iptalim.
boşanmak istiyorsan oraya yaz
Çılgın bir baş ağrısı ile ölüyorum birkaç saattir. Beynim akıyor heralde dedim. Iki saat uyumuşum, kalktım oğlan yatağa işemiş. Çünkü kıymetli çükünü babası görsün istememiş. Söylememiş çişi geldiğini. Söylenerek yatak yorgan temizledim başım hala çatlıyor. Gittim soğuk suyun altına soktum kafamı, bir ilaç daha içtim. Sonra oğlan masal da masal diye tutturdu. Baban okusun diyorum hayır sen diyor. Gözümden yaş gelerek okudum. Şimdi tekrar soğuk suyun altına gireceğim. Biraz azaldı ama o oh geçmiyor deli olucam. Bir de midem bulanıyor fena halde. Korona desen mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı değil belirtisi sanırım. Ya da beynim akıyor gerçekten bilemedim. Ben böyle bir ağrı görmedim. Beşten beri iptalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?