- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
3 çocuğum var, çocuklarım babasız büyüsün istemiyorum
O halde kirmizi geceligini giyiyorsun veee.. dansssssssss...............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arya da ısındı artıkO halde kirmizi geceligini giyiyorsun veee.. dansssssssss...............
Laaaannnnn
Kocamla küsüm diyorum, hepiniz sebişmeye mi gittiniz
Kimse de Yardım etmedi zaten barışmama.
Az kaldı bdvye yazacağım.
Çılgın bir baş ağrısı ile ölüyorum birkaç saattir. Beynim akıyor heralde dedim. Iki saat uyumuşum, kalktım oğlan yatağa işemiş. Çünkü kıymetli çükünü babası görsün istememiş. Söylememiş çişi geldiğini. Söylenerek yatak yorgan temizledim başım hala çatlıyor. Gittim soğuk suyun altına soktum kafamı, bir ilaç daha içtim. Sonra oğlan masal da masal diye tutturdu. Baban okusun diyorum hayır sen diyor. Gözümden yaş gelerek okudum. Şimdi tekrar soğuk suyun altına gireceğim. Biraz azaldı ama o oh geçmiyor deli olucam. Bir de midem bulanıyor fena halde. Korona desen mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı değil belirtisi sanırım. Ya da beynim akıyor gerçekten bilemedim. Ben böyle bir ağrı görmedim. Beşten beri iptalim.
4.yü yap cnm.
Konuşabilsek neler yapacağım.
Hava nemli bu ara, yağışlı çoğu yer. Migren var mı?
Migrendir o. Karanlik yerde, yatakta kendine gelmeye çalis. Agri kesiciyi alali 4 saat olduysa, agri kesici al. Migden içinde birsey al ve hemen yataga gir, gözlerini kapat.
Soğuk su azdırır yahu. Soğuk suya tutma kafanı. :/ Ilık suyla niye yıkamıyorsun a canım. Soğuk bıçak gibi saplanır daha beter.
Olabilir alınmış kaşlarının ekmeğini yemek istiyordur hala
Geçmiş olsun idrak. Tansiyonuna baktınız mı? ☹Çılgın bir baş ağrısı ile ölüyorum birkaç saattir. Beynim akıyor heralde dedim. Iki saat uyumuşum, kalktım oğlan yatağa işemiş. Çünkü kıymetli çükünü babası görsün istememiş. Söylememiş çişi geldiğini. Söylenerek yatak yorgan temizledim başım hala çatlıyor. Gittim soğuk suyun altına soktum kafamı, bir ilaç daha içtim. Sonra oğlan masal da masal diye tutturdu. Baban okusun diyorum hayır sen diyor. Gözümden yaş gelerek okudum. Şimdi tekrar soğuk suyun altına gireceğim. Biraz azaldı ama o oh geçmiyor deli olucam. Bir de midem bulanıyor fena halde. Korona desen mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı değil belirtisi sanırım. Ya da beynim akıyor gerçekten bilemedim. Ben böyle bir ağrı görmedim. Beşten beri iptalim.
Günaydın. Acaba ben dr mi bebe emzirdim de hortladım saat altıda.Geçmiş olsun idrak. Tansiyonuna baktınız mı? ☹
Kızımı emzirmeye kalktım, gözümden uyku akıyordu. Emzirme bitti, uyku da gitti. Bazen sabahın beşinde ayağa dikilmekten ben de memnun değilim, bilin istedim. Sanırım hala normal insan kalan bir yanım var. Şimdi mecbur bir film ve yanına da kahve patlatacağım.
Oturmamış evliliğe çocuk mu yaptın? Hem de daha kaç haftalık evliyken? Bile bile lades. Asıl sorun eşinde ama. Böyle ömür geçmez. Boşan bence.Günaydın. Acaba ben dr mi bebe emzirdim de hortladım saat altıda.
evet bu kapsül bebe bi tane yutuyorsun üç haftada bebe hazır. Çocuk için evlenmiyor muyduk zaten, brn yanlış mı gelmişim?Oturmamış evliliğe çocuk mu yaptın? Hem de daha kaç haftalık evliyken? Bile bile lades. Asıl sorun eşinde ama. Böyle ömür geçmez. Boşan bence.
Üç hafta çok, biz üç boyutlu yazıcıda yaptık. Ve tabi ki doğru yerdesin. Bu kadar deli başka nerede var? Oradan anlaman lazım. Şimdi erken kalktığına göre bu süreyi çalışma sürene mi yoksa aylaklığa mı ekleyeceksin?evet bu kapsül bebe bi tane yutuyorsun üç haftada bebe hazır. Çocuk için evlenmiyor muyduk zaten, brn yanlış mı gelmişim?
Kalktığımı kim söyledi ki birazdan yatakta çapraz yatmayı planlıyorum.Üç hafta çok, biz üç boyutlu yazıcıda yaptık. Ve tabi ki doğru yerdesin. Bu kadar deli başka nerede var? Oradan anlaman lazım. Şimdi erken kalktığına göre bu süreyi çalışma sürene mi yoksa aylaklığa mı ekleyeceksin?