- 18 Ekim 2018
- 7.901
- 32.721
- 548
Eminim masumdunAah ah eski chat kanalları günleri negzeldi. Ne masumduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim masumdunAah ah eski chat kanalları günleri negzeldi. Ne masumduk
Hemen nereye çekiyor ya off20cmantalyaaktifm
Olm ortaokulda falandım pisleşmeyin lanEminim masumdun
Yonjan var mıydı? Yonjaya sanki sadece erkekler üye oluyor kadınlar bot gibi hayal ediyordum benOlm ortaokulda falandım pisleşmeyin lan
Çocuktuk işte.
Vardı olmaz mı.Yonjan var mıydı? Yonjaya sanki sadece erkekler üye oluyor kadınlar bot gibi hayal ediyordum ben
Benim yoktu çok ayıp geliyordu banaVardı olmaz mı.
Lisedeydim yanlış hatırlamıyorsam.
Nesi ayıp geliyordu ayol, ayıp öyle olmaz ahfhahBenim yoktu çok ayıp geliyordu bana
Üniversite de açıldım ben diyorumNesi ayıp geliyordu ayol, ayıp öyle olmaz ahfhah
Absoluttan şok edici itiraflar!Üniversite de açıldım ben diyorum
Söylemiştim daha önceden de yaAbsoluttan şok edici itiraflar!
Normalde de çocuk reyonundan giyildiğin için sorun olacağını sanmıyorum canım.Ben bugün markette indirimden keçeli kalem aldım. 23 nisan reyonu yapmışlar. Bir çocuğun hakkına girmiş miyimdir
Ben mi sen mi?Normalde de çocuk reyonundan giyildiğin için sorun olacağını sanmıyorum canım.
Ben de 23 nisan indirimiyle ayakkabı aldım. Yaşasın 23 nisanBen bugün markette indirimden keçeli kalem aldım. 23 nisan reyonu yapmışlar. Bir çocuğun hakkına girmiş miyimdir
35 giyiyorsun dimi?Ben de 23 nisan indirimiyle ayakkabı aldım. Yaşasın 23 nisan
Nö 36 35 ne ya35 giyiyorsun dimi?
Çok minnaksın yaNö 36 35 ne ya
Ben eskiden herkes 36 giyiyor o yüzden 36 numarayı çok üretiyorlar reyonlarda hep fazla fazla oluyor sanıyordum. Meğer kimse giymediğinden kalıyormuşÇok minnaksın ya