- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Yiyecek olsam, pizzanın üstüne önce güzelce dezenfektan sıkarım. Gönül çamaşır suyu diyor ama o da tadını bir miktar şey edebilir. Yine de bir denemek lazım tabi.
Sirke sıksın, balsamik sirke hattaAa direkt kezzap at pizzaya çamaşır suyuynan olmaz. Mikrobu gırılsın. Tövbest. Az kokla kolonyayı az.
Birah . Ben anladım anliycami.3nity gelmiş heh. Gel. Üzgün koymuş unutuldu diye, hadi bi yorum yap.
Bi yorum yap da "Bacım neden anlamıyorsun bakınız bir zapık da bu; ben sadece sebişmek, libido kurtarmak diyorum üremek değil yah" diyeyim.
Yok ya banlanırız sadeceeee üyelik iptali falanO değil de dikkat çekmeye başlıyoruz ve topumuzu buradan gönderecekler.
B planı oluşturmamız lazım.
Üyeliklerin iptal edildiği gün, gece 12 de herkes aynı anda gelsin bdv de başlıkta dük gecen konu açsın falan.
Yazıktır kaybetmeyeyim sizi
İyi sevindim kocanla küs olman regle denk gelmiş gfnfjfdjBirah . Ben anladım anliycami.
Zaten regl olmuşum
Kocamla küsüm .
Sen de unuttun
Çocuklarım olmasa canıma kiyardifmnskjkgkdk
Kimin dikkatini çekiyoruz yav? Geyik kategorisi altında ülke meseleleri, varoluş hikayeleri, ne bileyim karanlık maddenin gizemini filan konuşmamızı bekleyen varsa, bir adım öne çıksın. Kendisine bir şey diyeceğim.O değil de dikkat çekmeye başlıyoruz ve topumuzu buradan gönderecekler.
Üyeliklerin iptal edildiği gün, gece 12 de herkes aynı anda gelsin bdv de başlıkta dük gecen konu açsın falan.
Birah . Ben anladım anliycami.
Zaten regl olmuşum
Kocamla küsüm .
Sen de unuttun
Çocuklarım olmasa canıma kiyardifmnskjkgkdk
Ya ben de onu düşündüm biliyor musun? Ciddi diyorum.O değil de dikkat çekmeye başlıyoruz ve topumuzu buradan gönderecekler.
Tabii ki:Kimin dikkatini çekiyoruz yav? Geyik kategorisi altında ülke meseleleri, varoluş hikayeleri, ne bileyim karanlık maddenin gizemini filan konuşmamızı bekleyen varsa, bir adım öne çıksın. Kendisine bir şey diyeceğim.
Kimin dikkatini çekiyoruz yav? Geyik kategorisi altında ülke meseleleri, varoluş hikayeleri, ne bileyim karanlık maddenin gizemini filan konuşmamızı bekleyen varsa, bir adım öne çıksın. Kendisine bir şey diyeceğim.
Yok canım pozitif mesaj gonderin evrene diğer mesajlar gorunmez belkim
Bunun tek çaresi burası dışında iletişime geçmek ama o ilişkimizi flörtten, evliliğe götürür. Buna hazır olmayanlar olabilir.Ya ben de onu düşündüm biliyor musun? Ciddi diyorum.
Başımıza iş gelse ben üzülürüm sizden koptuğuma
Yani ne bileyim, şimdi düşünsene meselaBunun tek çaresi burası dışında iletişime geçmek ama o ilişkimizi flörtten, evliliğe götürür. Buna hazır olmayanlar olabilir.
Bunun tek çaresi burası dışında iletişime geçmek ama o ilişkimizi flörtten, evliliğe götürür. Buna hazır olmayanlar olabilir.
Kimin dikkatini çekiyoruz yav? Geyik kategorisi altında ülke meseleleri, varoluş hikayeleri, ne bileyim karanlık maddenin gizemini filan konuşmamızı bekleyen varsa, bir adım öne çıksın. Kendisine bir şey diyeceğim.
Çükünata ye iyi gelir.
Ben serseriyim kızım, trip çekemem, ben buyum işine gelirseğ.
https://giphy.com/PgF3GWszKAl5m
Ya ben de onu düşündüm biliyor musun? Ciddi diyorum.
Başımıza iş gelse ben üzülürüm sizden koptuğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?