Coronasavar

Yiyecek olsam, pizzanın üstüne önce güzelce dezenfektan sıkarım. Gönül çamaşır suyu diyor ama o da tadını bir miktar şey edebilir. Yine de bir denemek lazım tabi.

Aa direkt kezzap at pizzaya çamaşır suyuynan olmaz. Mikrobu gırılsın. Tövbest. Az kokla kolonyayı az.

O değil de dikkat çekmeye başlıyoruz ve topumuzu buradan gönderecekler.
B planı oluşturmamız lazım.
Üyeliklerin iptal edildiği gün, gece 12 de herkes aynı anda gelsin bdv de başlıkta dük gecen konu açsın falan.
Yazıktır kaybetmeyeyim sizi

3nity gelmiş heh. Gel. Üzgün koymuş unutuldu diye, hadi bi yorum yap.
Bi yorum yap da "Bacım neden anlamıyorsun bakınız bir zapık da bu; ben sadece sebişmek, libido kurtarmak diyorum üremek değil yah" diyeyim.

Birah . Ben anladım anliycami.
Zaten regl olmuşum
Kocamla küsüm .
Sen de unuttun
Çocuklarım olmasa canıma kiyardifmnskjkgkdk

Yok ya banlanırız sadeceeee üyelik iptali falan

Kimin dikkatini çekiyoruz yav? Geyik kategorisi altında ülke meseleleri, varoluş hikayeleri, ne bileyim karanlık maddenin gizemini filan konuşmamızı bekleyen varsa, bir adım öne çıksın. Kendisine bir şey diyeceğim.

Ya ben de onu düşündüm biliyor musun? Ciddi diyorum.
Başımıza iş gelse ben üzülürüm sizden koptuğuma

Ben karanlık maddeyi biliyorum, benim kaynımın karanlık maddesi var.

Ben hala takip edenlerin neden takip ettiğini anlamıyorum.
bu konu hffjjd benım zihnimin pis kısmı ya bu topik

Bunun tek çaresi burası dışında iletişime geçmek ama o ilişkimizi flörtten, evliliğe götürür. Buna hazır olmayanlar olabilir.
Yani ne bileyim, şimdi düşünsene mesela

Turuncu beyiyle nasıl barıştı? Yaban üçüncüyü doğurdu mu? Vander tıp fakültesini bitirebildi mi? Çilek donunu sütyenini çıkarabildi mi? Arya yeni flörtlere başladı mı? Bunları hiçbir zaman öğrenememek var işin ucunda

Bunun tek çaresi burası dışında iletişime geçmek ama o ilişkimizi flörtten, evliliğe götürür. Buna hazır olmayanlar olabilir.

A Arya_Stark01 en başında whtspp grubu demişti. Kurarsanız ben katılırım zaten bi donumu atmadığım kaldı şurada ve şuradaki iki gramlık edebim de kalmayabilir yalnız arka sokaklara girersek, bilginize. Beni banlayan bir güç olmazsa ben çok pisleşiyorum.

Şimdi aramızdan en az iki kişi isimleri lazım değil (muhtemelen Yokuspokus ve Idrakyollariiltihabi )
Bdv de birilerine catacak.
Ardından buralar okunup tek tek rapor edilecek.
Sonra moderatorler yuh geyik yapın dedik de ar namus bırakmamışsınız diyip töre cinayetine kurban edecekler

Çükünata ye iyi gelir.
Ben serseriyim kızım, trip çekemem, ben buyum işine gelirseğ.
https://giphy.com/PgF3GWszKAl5m

Yesinler
Çok gördük o serserileri donus yolunda ellerinde pecete...
Yanlış anlaşılmasın, gözyaşı için

Ya ben de onu düşündüm biliyor musun? Ciddi diyorum.
Başımıza iş gelse ben üzülürüm sizden koptuğuma

Ben de ciddiyim ama arkadaşlar dumanla haberleşecek sanırım
Kabile mensubu olunca kendilerine güvenleri tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…