- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Bu tam biziz yaŞunu üçtür koyuyorsun her seferinde gülüyorum ya. Aniden koyma.
Şimdi aramızdan en az iki kişi isimleri lazım değil (muhtemelenYokuspokus ve Idrakyollariiltihabi )
Bdv de birilerine catacak.
Ardından buralar okunup tek tek rapor edilecek.
Sonra moderatorler yuh geyik yapın dedik de ar namus bırakmamışsınız diyip töre cinayetine kurban edecekler
Yesinler
Çok gördük o serserileri donus yolunda ellerinde pecete...
Yanlış anlaşılmasın, gözyaşı için
Ben de ciddiyim ama arkadaşlar dumanla haberleşecek sanırım
Kabile mensubu olunca kendilerine güvenleri tam
La turuncu 4. Çocugu yaptı mı da merak konusuYani ne bileyim, şimdi düşünsene mesela
Turuncu beyiyle nasıl barıştı? Yaban üçüncüyü doğurdu mu? Vander tıp fakültesini bitirebildi mi? Çilek donunu sütyenini çıkarabildi mi? Arya yeni flörtlere başladı mı? Bunları hiçbir zaman öğrenememek var işin ucunda
Ben niye bunun her seferinde yazilarini okuyorum ve her seferinde gülüyorum ya.
Ben de ciddiyim ama arkadaşlar dumanla haberleşecek sanırım
Kabile mensubu olunca kendilerine güvenleri tam
Şimdi aramızdan en az iki kişi isimleri lazım değil (muhtemelenYokuspokus ve Idrakyollariiltihabi )
Bdv de birilerine catacak.
Ardından buralar okunup tek tek rapor edilecek.
Sonra moderatorler yuh geyik yapın dedik de ar namus bırakmamışsınız diyip töre cinayetine kurban edecekler
Ellerimde çiçekler, kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşır.
La turuncu 4. Çocugu yaptı mı da merak konusu
Film üredi mi
Loreth in karı kasları yağa donustu mu
Lyannanun seks hayatına ne oldu
Absolut yenı beyle flörte başladı mı?
Evet hayatımızın sonuna kadar bu soru işaretleriyle yaşayamayızLa turuncu 4. Çocugu yaptı mı da merak konusu
Film üredi mi
Loreth in karı kasları yağa donustu mu
Lyannanun seks hayatına ne oldu
Absolut yenı beyle flörte başladı mı?
Ben de katılırım. Nolcak...@Arya_Stark01 en başında whtspp grubu demişti. Kurarsanız ben katılırım zaten bi donumu atmadığım kaldı şuradave şuradaki iki gramlık edebim de kalmayabilir yalnız arka sokaklara girersek, bilginize. Beni banlayan bir güç olmazsa ben çok pisleşiyorum.
Aşk olsun ama hemen begenmedımı basmıssınOdtulu kaşınma.
Ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBen de katılırım. Nolcak...
Ben kullandım hahhaahah evet tel nosuna gerek yokTelegramda sadece nick ile numara vermeden falan grup kuruluyormus.
Ama hiç kullanmadım.
Ablan kurban olsun.Aşk olsun ama hemen begenmedımı basmıssın
Ne dedim aaa
şey diyeyim turuncu ablamız zenginliğine zenginlik kattı mı
BiliyorumE şimdi eğer güveniyorsan adamı arayıp bu şekilde hesap sorman daha ters tepmeyecek mi? "Ben sana güveniyordum ama ayrıldıktan sonra emin olamadım" demek gibi oluyor bu çünkü.
Bir de hesap soracak bir durumun yok artık. Bu sefer tersleyebilir canı sıkılırsa, o zaman lafı yediğinle kalırsın, hiç çıkmaz o lafın acısı.
Yazmadı ne yazacak. Her şey gönlünce olsun kendine iyi baklı mesajlaşmamız var işte en son yüzyüze gelmeden sonraHiç yazmadı mı absolut sana ne bileyim
Çok şaşırdım odtulu. Imo da var mı?Ben kullandım hahhaahah evet tel nosuna gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?