- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
İlk okuyunca böyle:
Ve ardından hamburger siparişi verdiğimiz o günlerin çok gerilerde kaldığını hatırlayınca böyle:
Annem olmasa ben veririm de, kadın evde ekmek yaparken dışarıdan hamburger söyleyen hayırsız evlat olamıyorum.Aynen yaa ben de aynı şeyi düşündüm. Çok özledim sağlıksız ekmek arası kolestrol yemeyi
Aa birisi aynaya baktı galibaaaaaaaa ahfhahaYine arsız bir konuda adım geçmiş yeter daaaa
Seviyesizsiniz basitsiniz arsızsınız
Yanımda sizler de vardınızzzzz benim arsızlıgım goze batmadı hahahaAa birisi aynaya baktı galibaaaaaaaa ahfhaha
Yanımda sizler de vardınızzzzz benim arsızlıgım goze batmadı hahaha
Sallanan başka yerlerime baktım o olur mu hahahaSallanıp sümüğüne de baktın mı gülüm?
Cesaretinize hayran kaldım, biz söyleyemiyoruz. Pizzayı da evde yapıyoruz. Daha lezzetli olsa bile daha lezzetli gibi gelmiyor ama. Şuan dışarıdan sipariş verilen en kötü yemek, evdeki yemeklerden iyidir modundayım. İmkansız daha çekicidir dememişler boşuna.Annem olmasa ben veririm de, kadın evde ekmek yaparken dışarıdan hamburger söyleyen hayırsız evlat olamıyorum.
Gerçi geçen gün pizza söyledik o sayılır mı?
Sallanan başka yerlerime baktım o olur mu hahaha
Memelerim sallanıyor allah allahOdtülü ne pis bir çocuk oldun sen ya.
Valla kutuyu elledikten sonra elimizi yıkadık, bilmemkaç derece fırında pişmiş pizzada da artık virüs yoktur herhalde diyerek yidikCesaretinize hayran kaldım, biz söyleyemiyoruz. Pizzayı da evde yapıyoruz. Daha lezzetli olsa bile daha lezzetli gibi gelmiyor ama. Şuan dışarıdan sipariş verilen en kötü yemek, evdeki yemeklerden iyidir modundayım. İmkansız daha çekicidir dememişler boşuna.
Memelerim sallanıyor allah allah
Ama pizza kutuya piştikten sonra temas ediyor. Kutuyu da pizzacılar o an şubede katlayıp kutu haline getiriyorlar. Eldivenle katlıyorlar desek, o eldivenler virüslü yerlere temas etmiş olabilir mi? Yani böyle irdeleyince, biz vazgeçtik. =)) (azıcık pişman oldun bence sen deValla kutuyu elledikten sonra elimizi yıkadık, bilmemkaç derece fırında pişmiş pizzada da artık virüs yoktur herhalde diyerek yidik
Ama pizza kutuya piştikten sonra temas ediyor. Kutuyu da pizzacılar o an şubede katlayıp kutu haline getiriyorlar. Eldivenle katlıyorlar desek, o eldivenler virüslü yerlere temas etmiş olabilir mi? Yani böyle irdeleyince, biz vazgeçtik. =)) (azıcık pişman oldun bence sen de)
Yok ya, kutunun içindeki virüsün de fırından yeni çıkmış pizza karşısında çaresiz olacağını düşünüyorum.Ama pizza kutuya piştikten sonra temas ediyor. Kutuyu da pizzacılar o an şubede katlayıp kutu haline getiriyorlar. Eldivenle katlıyorlar desek, o eldivenler virüslü yerlere temas etmiş olabilir mi? Yani böyle irdeleyince, biz vazgeçtik. =)) (azıcık pişman oldun bence sen de)
Virüs 92 derece ve üstünde yok oluyormuş yalnız. Bir de zaten lav gibi pizzayı da getirip zınk diye virüsün üstüne bırakıyorlar sanki. Hani belki iki milim yanına denk geldi. Al sana corona. Neyse, seni bilim insanlarına emanet ediyorum.Yok ya, kutunun içindeki virüsün de fırından yeni çıkmış pizza karşısında çaresiz olacağını düşünüyorum.
Pişman olmadım hatta evde yemek olmasa canım çekti, akşama pizza mı söylesem diye düşündüm
Şüphelenmiyorum hala güveniyorum diyorum ya. O anın etkisiyle zaten konuşmak için bahane ararken hesap sorup eğer ki varsa böyle bir şey kendimi enayi yerine koydurmak istemiyorum.Geçmişte sana yalan söylediği, kandırdığı vs yönünde arayıp sormak isteyecek kadar şüpheleniyorsan tekrar dönmesini isteme be kuzum
Ayrılık acısı vs ayrı, seni uzun süre kandırdığı şüphesinin içine yerleşmesi ayrı. Eğer bu şüpheyi tamamen atacaksan dönmesini iste, yoksa çok daha sarpa sarar işler.
Şeytanlarım diyor ki, kızım otur, toparla bir yazı bdvnin ortasına dert olarak aç sonra +18e taşınana kadar anlat dur.
Arkadaşlar, merhaba.
Koşişimlen cinsel hayatımız sekteye uğradı, eski heyecanını kaybettik. Buradan adını vermeyeceğim, @Alicja arkadaşımızın tavsiyesi üzerine salıncak kurduk. Yine adı bende kalsın @Estraven adlı yeni gelin arkadaşımız yağlardan faydalan dedi, kırkpınara gidecek şekilde yağlandık ve fekat salıncakta beni tutamayan kocişimin elinden kayıp düştüm. Adını vermeyeyim çok arrlı bir arkadaşımızdır @Yabanelma arkadaşımızın tavsiyesi üzerine incinen yerlerime zeytin ezmesi sürüp göbeğimden çeri domates ve peynir çatallattım. Ancak asla istediğim verimi alamadım. En sonunda yine adını söylemeyeyim afişe olmasın,Lyanna Mormont adlı bacımız dedi ki "Bilmiyorsun, kırmızı geceliğin altına don giyiyorsun, olmaz, donsuz olacak" hemen çıkardım donumu ve @NeverOne arkadaşımızın tavsiyesi üzerine sadece çoraplarımla beklemeye başladım. Ama adını vermeyeyim @Idrakyollariiltihabi arkadaşımızdan aldığım tavsiyeyle preyi 3 kat takan kocişimin dükü kan dolaşımı kesildiği için düştü. Acilde aldık soluğu arkadaşlar o sıra adını vermeyeyim @filmdelisi adlı mazbut arkadaşımız ağız topu mopu bir şey diyordu, dedim yeter Allah aşkına. Yine adını vermeyeyim Loreth arkadaşımız karın kası bu işte olmazsa olmaz dedi ve bana açma germe hareketleri önerdi. AbsolutPromise adlı bir arkadaşımız da bahçevan alın araya dedi. Kendisini tanımıyorum ama @Vander diye bir üye (Dikkat edin sapık olabilir) bana mesaj atmış buradan "Bahçevan lazım mı apla" diye.
Ne yaptıksak olmadı arkadaşlar, şimdi siz söyleyin libidomuza zeval mi geldi?
Ha bir de adını vermeyeyim @cilek.yagmuru arkadaşımız "Tuttun mu sıkı tutacan, tutmadan olmaz" diye sürekli tutmakla ilgili bir şeyler söylüyordu, delidir diye bildirdim. Elinde iz miz olmuş ne iziyse artık.
Yiyecek olsam, pizzanın üstüne önce güzelce dezenfektan sıkarım. Gönül çamaşır suyu diyor ama o da tadını bir miktar şey edebilir. Yine de bir denemek lazım tabi.Ya ye de rahatla be bacım, yazıktır obsesif olmuş gadın burada. Ye aplam ye.
Yediklerimden pişman değilim, aklım hala yemediklerimdeVirüs 92 derece ve üstünde yok oluyormuş yalnız. Bir de zaten lav gibi pizzayı da getirip zınk diye virüsün üstüne bırakıyorlar sanki. Hani belki iki milim yanına denk geldi. Al sana corona. Neyse, seni bilim insanlarına emanet ediyorum.
E şimdi eğer güveniyorsan adamı arayıp bu şekilde hesap sorman daha ters tepmeyecek mi? "Ben sana güveniyordum ama ayrıldıktan sonra emin olamadım" demek gibi oluyor bu çünkü.Şüphelenmiyorum hala güveniyorum diyorum ya. O anın etkisiyle zaten konuşmak için bahane ararken hesap sorup eğer ki varsa böyle bir şey kendimi enayi yerine koydurmak istemiyorum.
Önceden de derdim beni aldatmayacağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?