Coronasavar

İlk okuyunca böyle:
Ve ardından hamburger siparişi verdiğimiz o günlerin çok gerilerde kaldığını hatırlayınca böyle:
Aynen yaa ben de aynı şeyi düşündüm. Çok özledim sağlıksız ekmek arası kolestrol yemeyi
Annem olmasa ben veririm de, kadın evde ekmek yaparken dışarıdan hamburger söyleyen hayırsız evlat olamıyorum.

Gerçi geçen gün pizza söyledik o sayılır mı?

Annem olmasa ben veririm de, kadın evde ekmek yaparken dışarıdan hamburger söyleyen hayırsız evlat olamıyorum.

Gerçi geçen gün pizza söyledik o sayılır mı?
Cesaretinize hayran kaldım, biz söyleyemiyoruz. Pizzayı da evde yapıyoruz. Daha lezzetli olsa bile daha lezzetli gibi gelmiyor ama. Şuan dışarıdan sipariş verilen en kötü yemek, evdeki yemeklerden iyidir modundayım. İmkansız daha çekicidir dememişler boşuna.

Valla kutuyu elledikten sonra elimizi yıkadık, bilmemkaç derece fırında pişmiş pizzada da artık virüs yoktur herhalde diyerek yidik

Valla kutuyu elledikten sonra elimizi yıkadık, bilmemkaç derece fırında pişmiş pizzada da artık virüs yoktur herhalde diyerek yidik
Ama pizza kutuya piştikten sonra temas ediyor. Kutuyu da pizzacılar o an şubede katlayıp kutu haline getiriyorlar. Eldivenle katlıyorlar desek, o eldivenler virüslü yerlere temas etmiş olabilir mi? Yani böyle irdeleyince, biz vazgeçtik. =)) (azıcık pişman oldun bence sen de)

Ya ye de rahatla be bacım, yazıktır obsesif olmuş gadın burada. Ye aplam ye.

Yok ya, kutunun içindeki virüsün de fırından yeni çıkmış pizza karşısında çaresiz olacağını düşünüyorum.

Pişman olmadım hatta evde yemek olmasa canım çekti, akşama pizza mı söylesem diye düşündüm

Virüs 92 derece ve üstünde yok oluyormuş yalnız. Bir de zaten lav gibi pizzayı da getirip zınk diye virüsün üstüne bırakıyorlar sanki. Hani belki iki milim yanına denk geldi. Al sana corona. Neyse, seni bilim insanlarına emanet ediyorum.

Şüphelenmiyorum hala güveniyorum diyorum ya. O anın etkisiyle zaten konuşmak için bahane ararken hesap sorup eğer ki varsa böyle bir şey kendimi enayi yerine koydurmak istemiyorum.
Önceden de derdim beni aldatmayacağına

Sizi seviyorum İhtiyacım vardı buna teşekkürler.
Bir de buradan yönetimi etiketlemeden sessizce arrr ettim butonu istiyorum. Kahkaha mı koysam şaşırma mı koysam yetmiyor bazen

Yediklerimden pişman değilim, aklım hala yemediklerimde

E şimdi eğer güveniyorsan adamı arayıp bu şekilde hesap sorman daha ters tepmeyecek mi? "Ben sana güveniyordum ama ayrıldıktan sonra emin olamadım" demek gibi oluyor bu çünkü.
Bir de hesap soracak bir durumun yok artık. Bu sefer tersleyebilir canı sıkılırsa, o zaman lafı yediğinle kalırsın, hiç çıkmaz o lafın acısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…