- 13 Temmuz 2019
- 88
- 155
-
- Konu Sahibi Askhikayemm99
Temizlersin eldivenle alırsın poşete koyar banyoda açarsın kutunun dışını hemen yakarsın. Malzemeleri alıp kaynar suya atarsın. Olur biter. Daha da büyütme yaniKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?
Bir haber sitesinde Çin'den şipariş bile getirmeyin yazıyordu yetkililer uyarmışKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Kargoyu siz alin. madem inanmiyorsunuz konu sahibine faydaniz olsunHer sene bi virüs çıkarıyırlar başımıza. Ben artık inanmıyorum böyle şeylere. Kesinlikle ensesi kalın ilaç firmalarının, ya da başka maddi çıkarı olan kişilerin işine yarıyor bu salgın haberleri. !! İnsanlık varolduğundan beri herhangi bi virüs ya da başka bi şey yüzünden soyu tükenmedi görüldüğü üzere. Hunharca üremeye de devam ediyor bütün dünya ..!!
Konu sahibi Almak istemiyorsa neden olmasınKargoyu siz alin. madem inanmiyorsunuz konu sahibine faydaniz olsun
Her sene bi virüs çıkarıyırlar başımıza. Ben artık inanmıyorum böyle şeylere. Kesinlikle ensesi kalın ilaç firmalarının, ya da başka maddi çıkarı olan kişilerin işine yarıyor bu salgın haberleri. !! İnsanlık varolduğundan beri herhangi bi virüs ya da başka bi şey yüzünden soyu tükenmedi görüldüğü üzere. Hunharca üremeye de devam ediyor bütün dünya ..!!
Elinize bir eldiven giyin en basta kapının önünde içindekileri eldivenle alıp kartonu hemen atın.ardından diger malzemeleride kolonya ile silip sonra elinize alın.fırçalarıda sirkeli suda bekletip kullanabilirsiniz şayet illada cok para verdm kullanmam lazım diyorsanızKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
bende bır keresınde aynısını dedim de ağzını yaya konuşan bir uye cahilliğimi resmi kayda aldı.Her sene bi virüs çıkarıyırlar başımıza. Ben artık inanmıyorum böyle şeylere. Kesinlikle ensesi kalın ilaç firmalarının, ya da başka maddi çıkarı olan kişilerin işine yarıyor bu salgın haberleri. !! İnsanlık varolduğundan beri herhangi bi virüs ya da başka bi şey yüzünden soyu tükenmedi görüldüğü üzere. Hunharca üremeye de devam ediyor bütün dünya ..!!