Corona virüsü ve Çin'den sipariş

Böyle bi video duzenlenmisti instagramda kesinlikle alinmamasi gerektigi siparislerin iptal edilmesi gerektigini anlatmislardi. Virus hakkinda bilgi sahibi degiliz sadece kulaktan kulaga gecen teyit isteyen bilgiler var kesin olarak sadece nefes yoluyla bulasiyo diyemeyiz önlem almak ve hassas düşünmek gerekiyor.

birşey olacagını sanmıyorum spnuçta o kargo size gelene kadar kaç insanın elinden geçiyor.öyle bir risk olsa kargo alım satımlarını durdururlar.bence kendinizi boşuna üzmeyin.bu benım görüşüm tabi.

lütfen okuyup bilinçlenelim.

google yazınca ilk çıkan linklerden biri.

Temizlersin eldivenle alırsın poşete koyar banyoda açarsın kutunun dışını hemen yakarsın. Malzemeleri alıp kaynar suya atarsın. Olur biter. Daha da büyütme yani

Bulasmaz diye dusunuyorum. Ama ben huylanirim, kafam rahat etmez. Oyuzden Turkiye'den trendyoldan alacak olmama ragmen xiaomi cilt temizleme cihazini almaktan vazgectim.

Bir haber sitesinde Çin'den şipariş bile getirmeyin yazıyordu yetkililer uyarmış

Kargoyu bir aydan önce düzenlemişlerdir ve muhtemelen yoktur. SARSı inceleyen bilim kadını alkolün virüse ciddi zarar verdiğini açıkladı. Yani şöyle yapın; kargoyu alın. Kardeşin eldiven ve ağızlıkla balkonda açsın. Ürünleri çıkartıp minik bir leğene koysun, üstlerine kolonya veya el dezenfektanlarından boşaltın bolca. Onlar biraz beklesin öyle. Kendi eldivenli elini de alkolledikten sonra çıkarsın paketten başka bir yere koysun. Sıkıntı olmaz bence. Ben olsam öyle yaparım.

Kargoyu siz alin. madem inanmiyorsunuz konu sahibine faydaniz olsun

Son düzenleme:
Komplo teorisyenlerine guluyorum ancak. cinliler yarasa fare akliniza gelecek her seyi yiyorlar hastalik bulasmasin da ne olsun?
Ben olsam kargoyu almazdim, iade yapabilirsiniz

almayın kargoyu. virüsler uzun süre yaşayabilir.

bence ülkeye çinden kargo girişi yasaklanmalı sanırım amerika falan öyle yapmış. öyle duydum ama emin değilim

arkadasım araştırırsan çinlilerin, uzak doğu ülkelerinin her ama her şeyi yedikleri ve hijyenden uzak oldukları için bu virüsü kaptığı haberlerini okursun. yani bu virüs olayı gerçek. ki gerçekten de doğal bişey. sırf karın doyurmak ve çeşitlilik olsun diye her canlıyı yersen böyle de virüsü yersin. Allah akıl fikir vermiş kullanmasını bilene.

konu sahibi arkadas bence kardeşin yanlış yapmış. makyaj fırçalarını yüzüne sürücek her ne kadar virüs kuru ortamda etkinliğini kaybetse de riske atmasın derim ben sağlığını. keske vermeseymiş.. koşulsuz iade hakkı varsa paketi açmadan iade etsin bence.

ben de bir aralar çok alışveriş yapıyordum. ama hiçbir faydasını göremedim. ülkede bulunamayacak şeyler haricinde çok da gereği yok bence.

Elinize bir eldiven giyin en basta kapının önünde içindekileri eldivenle alıp kartonu hemen atın.ardından diger malzemeleride kolonya ile silip sonra elinize alın.fırçalarıda sirkeli suda bekletip kullanabilirsiniz şayet illada cok para verdm kullanmam lazım diyorsanız

Geçer tabi ki.
Daha geçen gün dinledim, enfekte olmuş herhangi bir eşyaya dokunmakla geçeceğini.
Bir tek bu değil, basit grip bile sehpanın masanın üzerine hapşırıp oksurmekle, sonra da o masayı ellemekle geçer.

Ben olsam hiç riske atmam.
Sonuçta bulassa bir tek sizinle de kalmaz, Allah korusun.

bende bır keresınde aynısını dedim de ağzını yaya konuşan bir uye cahilliğimi resmi kayda aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…