Corona ve verilen ilaç

Bir de mutlaka bol bol c vitamini alın çinkolu olanından bizim doktorumuz sık sık tekrar ediyordu c vitamini ihmal etmeyin diye
Günde yarım saat kollarınız iç kısmını güneşe çevirip d vitamini alın
Rabbim şifa versin

Hafif atlatmama rağmen içtim ilaçları bende keşke içmeseymişim dedim sonradan. Tabi ben geçireli nerdeyse 1 yıl olacak o zamanki virüsle şimdiki aynı mı oda var

Öyle deme vardır hayrı inş sana canım . Küçük bir evladım var herseyi 19 kere düşünüyorum malesef ne olur dua edin

inşallah kazasız belasız atlatırsınız
ben içmedim emziriyordum çünkü
8 aylık bebeğim de korona oldu hep berbaer tüm aile korona olduk
bir tek eşim içti, annem sürekli testlerde negatif çıktığı için içmedi ama ağrısı oldu çok 2 gün
1 ay sonra antikor testi yaptırdı meğer geçirmiş o da.
ama ilaçsız atlatmış olduk.
içmeyin diyemem ben de öksürük başlasaydı içerdim muhtemelen ama pek olmadı gıcık gibi öksürük ve genel olarak grip gibiydi. inşallah siz de öyle atlatırsınız.

burdan kimsenin lafıyla içmemezlik etmeyin. o ilaçlar boşuna verilmiyor ve tıp eğitimimiz yoksa kar zarar karşılaştırması yapabilecek durumda olmadığımızı düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum ilaçlar ağır geçirmesini engelliyor yoksa neden versin doktorlar
Keşke doktorlardan fazla bilmesek

Ben içmedim cok hafif atlattim yada oyle sandım
Asıl sorunlar bende coronadan sonea basladi degerlerim bagisikligim yerle bir oldu dişleeim cok gucsuzlesti yorgunlugum tavan.
Icseydim ne olurdu bilmiyorum ama acaba icsemiydim sorusu hep aklimda kaldı

Kesinlikle katılıyorum ilaçlar ağır geçirmesini engelliyor yoksa neden versin doktorlar
Keşke doktorlardan fazla bilmesek
Internet elimizin altnda olunca her konuda uzman olduk masallah. Herkes kendinin doktoru okumak, ogrenmek guzeldir ama bazi seyler uzmanlik gerektirir. Kafamiza gore hareket etmemeliyiz.

inan ilaç içenlerde de oluyor olduktan sonra . Kalp ve ciğerlerinize kan değerlerinize baktırdınız mı?

Ben de sizden bir tık daha ağır atlattım. İlaçları kullanmadım. Çok ağrım olursa parol içtim

Annem yengem ve 2 yigenim koronalar suan annem asi olmustu hafif atlatiyor ama kronik rahatsiz ve yasli diye sagolsunlar tedbir amacli hastaneye aldilar. Ama yigenimin biriyle yengem ilac kullaniyor ilk doz cok agir oldu mide bulantisi vs ama normale donduler yigenim 19 yasinda o baya baya toparladi sesi falan cok iyi yengem tansiyon hastasi onun hala agrilari var yengem ve yigenlerimin 6. Annemin 5. Gunu. Bence ilactan ziyade yas bagisiklik asi cok cok etkiliyo. Arkadaslar etrafinizda asi olmayan varsa mutlaka ikna edin. Annem 69 yasinda yengem 45 annem grip olmus gibi geciriyor. Yengem anneme gore daha agir.

Şuan nasılsınız ? Baktırdınız mı değerlerinize sonradan
Kan kalp ciğer ?
Hiç doktora gitmedim ki evden test aldılar . şuan iyim atlatalı 1 aydan fazla oluyor. Sizr tavsiyem olumlu düşünün. Psikoloji çok etkiliyo. Tahlil yaptırmadım Koronadan sonra

Ben içtim bi sorun yaşamadım. Eşim içti ağırlaştı. Bilemiyorum Daha çok vitamin takviyesi alın. D c ve çinko. Bide ateş için parol plus kullandık eczacı önerdi. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…