Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kızlar , tek endişem ileri ki dönem kalbi fln etkiler mi bu korona.
Ağır geçirmiyorsanız etkilemez diye düşünüyorum, yine de iyileştikten sonra kalp ve akciğer kontrolü yaptırın derim.
Öyle deme vardır hayrı inş sana canım . Küçük bir evladım var herseyi 19 kere düşünüyorum malesef ne olur dua edin
Kesinlikle katılıyorum ilaçlar ağır geçirmesini engelliyor yoksa neden versin doktorlarburdan kimsenin lafıyla içmemezlik etmeyin. o ilaçlar boşuna verilmiyor ve tıp eğitimimiz yoksa kar zarar karşılaştırması yapabilecek durumda olmadığımızı düşünüyorum.
Internet elimizin altnda olunca her konuda uzman olduk masallah. Herkes kendinin doktoru okumak, ogrenmek guzeldir ama bazi seyler uzmanlik gerektirir. Kafamiza gore hareket etmemeliyiz.Kesinlikle katılıyorum ilaçlar ağır geçirmesini engelliyor yoksa neden versin doktorlar
Keşke doktorlardan fazla bilmesek
Ben içmedim cok hafif atlattim yada oyle sandım
Asıl sorunlar bende coronadan sonea basladi degerlerim bagisikligim yerle bir oldu dişleeim cok gucsuzlesti yorgunlugum tavan.
Icseydim ne olurdu bilmiyorum ama acaba icsemiydim sorusu hep aklimda kaldı
Doktorlarda şuan 2 ye ayrılmış durumda hepsi de kullanın demiyor ki amaKesinlikle katılıyorum ilaçlar ağır geçirmesini engelliyor yoksa neden versin doktorlar
Keşke doktorlardan fazla bilmesek
Doğrudur çok ayrıntılı bilemiyorumDoktorlarda şuan 2 ye ayrılmış durumda hepsi de kullanın demiyor ki ama
Ben de sizden bir tık daha ağır atlattım. İlaçları kullanmadım. Çok ağrım olursa parol içtimMerhaba arkadaşlar 3. Günündeyim bu hastalığın bende sadece baş ağrısı ve hafif ateş var şuanlık. Parol ve coraspin kullanıyorum kanı sulandırsın diye . Bakanlığın verdiği ilaca henüz başlamadım zaten isteğe bırakıyorlar bir zorlama yok bu süreci yaşayan var mı ?
ilaçlı / ilaçsız atlatan kullanmak mı laızm aşırı kafam karıştı bu arada coronadan kurutulunca detaylı kalp ve ciğer araştırması muayenesi olmayı düşünüyorum.
Şuan nasılsınız ? Baktırdınız mı değerlerinize sonradanBen de sizden bir tık daha ağır atlattım. İlaçları kullanmadım. Çok ağrım olursa parol içtim
Merhaba arkadaşlar 3. Günündeyim bu hastalığın bende sadece baş ağrısı ve hafif ateş var şuanlık. Parol ve coraspin kullanıyorum kanı sulandırsın diye . Bakanlığın verdiği ilaca henüz başlamadım zaten isteğe bırakıyorlar bir zorlama yok bu süreci yaşayan var mı ?
ilaçlı / ilaçsız atlatan kullanmak mı laızm aşırı kafam karıştı bu arada coronadan kurutulunca detaylı kalp ve ciğer araştırması muayenesi olmayı düşünüyorum.
Hiç doktora gitmedim ki evden test aldılar . şuan iyim atlatalı 1 aydan fazla oluyor. Sizr tavsiyem olumlu düşünün. Psikoloji çok etkiliyo. Tahlil yaptırmadım Koronadan sonraŞuan nasılsınız ? Baktırdınız mı değerlerinize sonradan
Kan kalp ciğer ?
Ben içtim bi sorun yaşamadım. Eşim içti ağırlaştı. Bilemiyorum Daha çok vitamin takviyesi alın. D c ve çinko. Bide ateş için parol plus kullandık eczacı önerdi. Geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar 3. Günündeyim bu hastalığın bende sadece baş ağrısı ve hafif ateş var şuanlık. Parol ve coraspin kullanıyorum kanı sulandırsın diye . Bakanlığın verdiği ilaca henüz başlamadım zaten isteğe bırakıyorlar bir zorlama yok bu süreci yaşayan var mı ?
VarBen kullanmadım ilaç.
6 ay oldu, hâla çok yorulunca ciğerlerimde batma oluyor, bilmiyorum ilgisi var mı.