Benim kuzenime de verdiler ilac. 1 kere içti mahfoldu beni daha kötü yaptı dedi bidaha içmedi ilaçsız atlattiMerhaba arkadaşlar 3. Günündeyim bu hastalığın bende sadece baş ağrısı ve hafif ateş var şuanlık. Parol ve coraspin kullanıyorum kanı sulandırsın diye . Bakanlığın verdiği ilaca henüz başlamadım zaten isteğe bırakıyorlar bir zorlama yok bu süreci yaşayan var mı ?
ilaçlı / ilaçsız atlatan kullanmak mı laızm aşırı kafam karıştı bu arada coronadan kurutulunca detaylı kalp ve ciğer araştırması muayenesi olmayı düşünüyorum.
verdıklerı korona ılacı da degıl sıtma ılacıydı ve zature heralde esım kullandı. agır gecırenlere bı faydası olmustur ıllakı. ama hafıften hıc agrı kesıcı bıle almadan gecırenler de var esım kullanmasa nolurdu bılmıyorum da bobreklere zararlıydı dıye kullanmayan akrabalarım var malum avuc dolusu hap ıcırıyolar. kalp için de zararmıs hastalıgın kendısı. kımı kullansa da agır gecırıyo kımı ılacsız grıpten daha ıyı durumda oluyo. bence genellenmemelı. kendı durumunuzu dr degerlendırmelı ona gore ılaclı ılacsız 10 gunu doldurursunuz. sımdı ıcmezsın ıyıce kotu atlatırsın kım bılebılırkı. vırusu tam tanıyamadık kı zaten.Merhaba arkadaşlar 3. Günündeyim bu hastalığın bende sadece baş ağrısı ve hafif ateş var şuanlık. Parol ve coraspin kullanıyorum kanı sulandırsın diye . Bakanlığın verdiği ilaca henüz başlamadım zaten isteğe bırakıyorlar bir zorlama yok bu süreci yaşayan var mı ?
ilaçlı / ilaçsız atlatan kullanmak mı laızm aşırı kafam karıştı bu arada coronadan kurutulunca detaylı kalp ve ciğer araştırması muayenesi olmayı düşünüyorum.
Öyle deme vardır hayrı inş sana canım . Küçük bir evladım var herseyi 19 kere düşünüyorum malesef ne olur dua edinValla bende sizin gibi hafif atlatıyordum salak gibi içtim çok pişmanım neden içtim diyorum hala. Beni daha kötü yaptı ve zararları da ortada. Şimdiki aklım olsa içmezdim. Kimseye ama içme demem herkesin kendi fikri düşüncesi
İnşallah canım. İnşallah hasarsız atlatırsınızÖyle deme vardır hayrı inş sana canım . Küçük bir evladım var herseyi 19 kere düşünüyorum malesef ne olur dua edin
Merhaba ben atlattım sukur ayakta atlaktim ilacta kullanmadimMerhaba arkadaşlar 3. Günündeyim bu hastalığın bende sadece baş ağrısı ve hafif ateş var şuanlık. Parol ve coraspin kullanıyorum kanı sulandırsın diye . Bakanlığın verdiği ilaca henüz başlamadım zaten isteğe bırakıyorlar bir zorlama yok bu süreci yaşayan var mı ?
Çok haklısın ama insan işte Farklı deneyimler varmıdır siyeEnistem icmedi. 1.5 Ay hastahanede tedavi gordu. Daha sonra ailesi hastalandi, kizini 2 gun acilde yatirmak icin bekletti. Ailesindeki 3 kisiye daha ilaclari icirdi. Su an hepsi gayet iyiler.
Ilaclari icmek yada icmemek sizin ve doktorunuzun karari. Diyabet, akciger hastaliklari tum tibbi gecmisiniz onemli. Virusun kendisi ztn kan yapisini degistiriyor.
Lutfen bir forumda konu acarak buna karar vermeyin bu en son karariniz olmali.
Ben emzirdigim için kullanamadim orta derecede atlattım. Şiddetli sırt ve bel ağrılarım oldu son günde ise baş ağrısı oldu. Atlatali iki ay oldu ama sırt ve bel agirisi ara ara hala oluyor. Korona iken nefes darlığı yaşamadım ama gece yatarken bazen sünger yutmuş gibi bir ağırlık oluyor göğsümde nefesim daralıyor gibi hissediyorum. Ama ilacı eşim annem babam kv kp kullandilarMerhaba arkadaşlar 3. Günündeyim bu hastalığın bende sadece baş ağrısı ve hafif ateş var şuanlık. Parol ve coraspin kullanıyorum kanı sulandırsın diye . Bakanlığın verdiği ilaca henüz başlamadım zaten isteğe bırakıyorlar bir zorlama yok bu süreci yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?