corona ve dişçiye gitmek? aciliyeti var mıdır?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
arka dişimde küçük bir kırılma oldu dün durup dururken. dişin çok küçük bir kısmı. ben dün üstten gitti sanmıştım ama dibe kadar gitmiş. bunun bir aciliyeti var mıdır dişçiye gitmesem birşey olur mu ki. bir rahatsızlık hissetmiyorum şuanda.

Ahh arkadaşım ahhh.sen beni görsen ağzımda dış yok aylardır. Köprüm düşmüştü altı çürümüş tam başladım tedaviye korna çıktı. Şimdi tekrar başlasam diye düşünüyorum ama çok fazla eksik dışım var ve özelde yaptırma durumum yok şuan. Bende düşünüyorum gitsem gitmesemmi diye

Ağrı yapmıyorsa rahatsanız gitmeyin. Ama virüsün ne zaman biteceğide meçhul.

Önlem alıp gidin, salgının en en yoğun olduğu zamanda bile diş kırılmalarında, yüzde şişlik gibi durumlarda gelin diye bir paylaşım yapmıştı benim diş hekimim. Önemli bir şey kırık.

Aynı sebepten erteledim diş ağrım kulağıma vurmaya başladı, meğer derin kırılmış ve çürümüş bitmiş diş. Mecbur dişçi aradım gitme dediler ama kulak ağrısını dayanacak gibi değildi. İki dişime de kanal tedavisi oluyorum şimdi. Merak etmeyin diş hekimleri çok titi çalışıyor, sakın ihmal etmeyin diş ihmale gelmiyor.

Benim de kanal+dolgu yapilacakti kaldi.
Kanal yapan doktorum calişiyor gorunuyor ama dolgu yapan doktorum yok. Olursa gidecegim ben acikcasi diş erteledikce kotu oluyor.

Mayıstan beri 4. randevuma gittim.
Güveniyorum gittiğim yere, siz de güvenilir bir yer araştırın ve mutlaka gidin.
Bence en mantıklı dönem bu dönem.

dişlerimde inanılmaz hassasiyet var neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum diyebilirim. kaç aydır sabırla bekledim ama bugün randevu aldım gideceğim.

Belli ki virüsün gidişatında herhangi bir düzelme yok , ne zaman biteceği de meçhul.
Risk alıp gideceğim bugün.

sizin de gitmenizi tavsiye ederim. Kırılmış çünkü . Tedbirlerinizi alıp gitmelisiniz. Diş tedavisi ihmal etmeye gelmiyor.

Dişçiler ekstra özenliler inanın. Adı bilinen sadece diş hastanesi olan yerleri hatta özel klinikleri tercih edin. Benim dişçim baya iyi sistem kurmuş mesela her hastadan sonra hava temizleme makinesi almış yarım saat dezenfekte ediyor ve tabi heryeri siliyorlar. İstanbul anadolu yakasında olanlara tavsiye edebilirim isteyen olursa

Ramazanda kızım ve kendim gittik o zaman devletteki doktorlar calismiyordu özele gitmistik ,şuan muayeneler başladıysa gidin derim bekledikçe dis daha kötü oluyor.

Annem onkoloji kontrollü bi hasta.Diş implantı yapılması gerekiyor, bugün doktoruna sordum götüreyim mi die.İmplant acil bişi değil,boş kalsın.Çürüğü ,ağrısı vs yoksa götürme dedi..

Kırık diş acil bir durum mu bilmiyorum.Dibe kadar inmese boşverin diyebilirdim ama köke kadar kırık hava alırsa sıkıntı olmasın? Normalde gittiğiniz bir diş hekimi varsa arayıp sorun bence.Gidilmesi gerekiyorsa şu an gitmeniz mantıklı olabilir,pandemi görece sakin ve dişçiler de anladığım az sayısı hastayla calısıolar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…