Corona testim pozitif

İşte onlar hep zaten düşük, nanemolla denilen, havadan toz geçse hasta olan türdenim ben.
Yılın yarısı hep hastayımdır, normal rutin olarak böyle yaşıyorum, çevrem de alışkın buna.

Halim harap yani, kurtulacağımı bilsem ve çocuklara bakacak insan olsa, atacağım kendimi sokaklara da, işte hep geride kalacakta akıl...

Acısı yetiyor insana öyle diyeyim başka bi şeyede benzemiyor.. kendinizde Kimseyide riske atmayın arkadaşlar.. fıldır fıldır gezenlerden olmayalım.. çünkü hasta yaşlı hamile kronik hastalar bunlar bizlere göre iki kat risk altına.. Aşlah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah

Bende şuan inanılmaz bir iştahsızlık ve mide bulantısı var sizde de oldumu bu durum yemeğe zorlıcam kendimi inşallah toparlıcam kendimi bakalım
Oldu canım ama ye ısrarla ye aç kalma lütfen.. Seni her türlü anlıyorum.. Yemezsen direncin olmazsa toparlanman çok zaman alır

Şu virüs bitince ayarsın inşAllah merak etme.. Bünyen hassas işte hemen kapabiliyorsun aman dikkat canım

Sosyal medya yorumları okuyorum, hastaneden yazan birçok insan var ve test kitlerinde sıkıntı yaşanıyormuş.
Artık temaslılara test yapılmadan 14 gün çıkma denip, başka müdahale olmuyormuş hatta şüphelilere bile yapılmadığı da iddialar arasında.

Siz çok çok büyük bir dikkatle en başında yakalamışsınız, Allah tez zamanda şifanızı versin, kolaylıkla kurtulun inşallah.
Bir daha da hastane yüzü görmeden koca bir ömür yaşayın.

Son düzenleme:
Evet illa ki olacaksa olacak ama elimizden geleni yapıyoruz işte yine de dediğin gibi şansa olmadık bu zamana kadar.. Hepatit b için de çok geçmiş olsun bu arada. Dayım doktor, kendisine ve ailesine bulaştı. Biraz ağır geçirdiler ama atlattılar çok şükür. Hastanede akciğerle birlikte karaciğer ve pıhtılaşma takipleri yapıldı, kan sulandırıcı iğne kullandı vs. Ben de oradan biliyorum karaciğeri de tuttuğunu. Ace2 reseptörleri boğaz, burun, akciğer, kalp, karaciğerde filan varmış, buraları tutabiliyor

İlk covide yakalandığımda çok şiddetli bacak ve bilek ağrısı çektim. Şiddetli baş ağrısı yaşadım. Aşırı halsizlik vardı üstümde. İlk başta covid değildir dedik, ama etrafımdaki çoğu kisi ile aynı anda hastalandık ve şüphelerim arttı. Nefes darlığım başladı. Belirtiler gösterdikten 2 gün sonra eşimde benim gibi olmaya başladı, onun belirtileri daha farklı idi. Sürekli terliyodu ve midesi bulanıyordu.
1 hafta sonra hastaneye gittik, eşimin ciğerinde leke olarak gözüktü, sürüntü testimiz de pozitif çıktı.
Evde tedavi olabilirsiniz dediler. Bizde kabul ettik. Zaten bir hafta geçtiği için biraz düzelmiş tik sadece nefes darlığı kalmıştı, sonra ilaçları almaya başladık ben tekrar vücut ağrısı yaşamaya başladım, ikinci alısımda deli gibi kusmaya başladım, yatalak gibi oldum, sonra sağlık Bakanlığını arayıp kötü olduğumu ve bırakmak istediğimi söyledim, çünkü çok çok kötü olmuştum. Eşimde yavas yavas böyle olunca bırakayım mı diye tereddüt etti. Ama bırakmadı sonra çok üzücü bir şey yaşadı ve nefesi daralmaya başladı hastaneye kaldırıldı gece vakti. 1 hafta evimde yalnız kaldım. Eşim çok kötü zamanlar geçirdi ben evde yalnız kaldım.
Bunları anlatmadan ilaç kullanmayın demem yanlıs oldu evet fazla tepki ve ön yargı ile yaklaşılınca aşırı üzüldüm ve açıklama gereği duydum. Evet benim haddim değil, ama konuşma tarzım, ifade etme biçimim yanlıs algılanmıs olabilir. Yardımcı olmak istedim, kötü bir amacım yoktu. Zaten yan etki göstermediği sürece doktor kullanmanızı söylüyor. Yan etki olunca kendileri vermiyor.
Ve o hastalıktan sonra eşimin sperm sorunları ortaya çıktı. Evlat sahibi olma hayallerim suya düştü. Artık bu sorunu herşeye bağlıyorum o yüzden burda birine yardım etme düşüncesi ile başlarda öyle yazdım ama açıklama yapmam gerekirdi. Yine de bu kadar üst üste tepki beni çok üzdü. Hepimiz bueada birbirimize yardımcı olmak için, birbirimize moral olmak için varız. Daha nazik bir şekilde uyarmış olsaydınız, belki bende daha güzel anlatırdım olayı. Çok tepki çektim farkındayım, amacım kötü değildi zaten mesajlarımdan da anlasılır bence hayırlı geceler

Öncelikle geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız. Ben de bu bayram ziyaretleri sebebiyle hastalanmazsam daha da hastalanmam diyordum. 2-3 saattir hafif boğaz ağrısı başladı. Ve burnum tıkalı gibi hapşırmaya başladım. Birazda başım ağrıyor. Hastaysam eğer müjdeli haberi eşimin sülalesine memnuniyetle bildiricem. Bi rahat bırakmadılar bayramı evimde geçireyim. 30 kişi bir eve doluşmadan rahat edemiyorlar.

Bi süre bekleyin geçmezse, daha da artarsa hasyaneye gidin İnşallah. Bu süreçte beslenmenize dikkat edin. İnşallah covid değildir

Bugün annemlere 5 senedir görmedikleri babamın kuzeni bayramlaşmak için geldi.
Ailem tabi ki eve almadılar onları, site bahçesinde çardakta uzaktan uzağa maskeyle oturdular

Hastalığın bahanesi olmaz, lütfen kimseye uymayın.
Ne evinize alın ne gidin, küsen küssün bırakın yahu!
Siz hasta olunca onlar çekmeyecek aksine bla bla bilmiş şekilde konuşcaklar.

Bi süre bekleyin geçmezse, daha da artarsa hasyaneye gidin İnşallah. Bu süreçte beslenmenize dikkat edin. İnşallah covid değildir
Teşekkür ederim inşallah değildir çünkü benim bünyem çok zayıf basit bir gribi bile zatüre gibi geçiriyorum.. Evde iki küçük çocuğum varken hastanelik olmak istemiyorum.

Teşekkür ederim inşallah değildir çünkü benim bünyem çok zayıf basit bir gribi bile zatüre gibi geçiriyorum.. Evde iki küçük çocuğum varken hastanelik olmak istemiyorum.
Rica ederim.
Rabbim şifa versin. İnşallah değildir

Of Yaaa of cok gecmıs olsun dılerım tez zamanda atlatırsınız.. dısarı ya cıkıyormuydunuz alısverıs vs.

Aaa spermleri de mi etkiliyormuş canım.çok geçmiş olsun.nasıl bi etki yani.

Doktorum bi sorun olmayacağını söyledi

Hicbir doktor ilaclarini birak o zaman demez. Ya siz istediginiz gibi anliyorsunuz ya da doktorun kim oldugunu soyleyin ki insanlar yolu duserse gitmesin. Hatta ben bizzat iletisime gecip bu konuyu tartismak isterim doktorunuzla, Turkiye'de yasamiyorum ve tedavide kullanilan ilaclari tam bilmemekle beraber standart dunyada kullanilan ilaclar oldugunu dusunuyorum.

Yazdiklarinizi neresinden tutsam elimde kaliyor. Herhangi bir uzmanliginiz ve kanitlariniz yoksa yazdiklariniz insanlari yanlis yonlendirerek toplum sagligini riske atmak konusunda suc sayilabilir umarim farkindasinizdir.

P.S. Kisisellestirilmis ilac gelistirme uzerine calisan bir bilim insaniyim.

Kendi ailemin bayramını telefonla kutladım ama yok eşim ve ailesi kafaları bi başka. "Ee dikkat ediyoruz ya daha ne yapalım?" diyor görümcem. Bunu söylerken evde 30 kişiyiz 6 aile ve misafirleri. Eşime köye gitmeyelim desem hemen tersine çekecekti. Virüsü bahane ediyorsun gelmek istemiyorsun falandı filandı derken 1 sene laf edecek diye gittim. Sırf sussun diye. Ben hastaysam herkes hasta orası kesin. inşallah hissettiklerim psikolojiktir.

Bu muhtemelen dogru... Bugun bir arkadasım ile gorustum işyerınde bi bayanda pozitifmiş hastaneye yatırmıslar ee dedım size bısey yapılmadımı sonucta temas olabılır ve karantina uygun görülebilir hayır dedi. Onceden yapılıyordu mesela artık yapılmıyor ılgınc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…