- 18 Kasım 2014
- 4.489
- 5.699
- 358
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Kendince moral verme şeklidir belki, çok üstünde durmayın.Merhaba, dün covid olduğumuzu öğrendik. Eşimle ben evde karantinadayız. Şuan için durumumuz iyi, eşim benden daha ağır geçiriyor ancak öyle çok kötü değil. İyiki aşımızı olmuşuz
Bu süreçte beslenme ile ilgili birçok şey duydum ve uyguluyorum. Limon, sarımsak, kekik çayı gibi
Annem yine beni üzücek birşey buluyor. Testim pozitif dedim. Sonra aradı nasılsın dedi baş ağrım var, yatıyorum dedim Kendini çok kötüymüş gibi yapma, fazla büyütme demek istedi
Bugünde konuştuk İyiyiz dedim. Benim öksürüğüm var işte dedim. Sen zaten normalde de öksürüyordun dedi. Koku aldığımı söyledim ,senin burnun normalde de keskindi zaten dedi.
Bilmiyorum ya kaç kişi aradı. Arkadaşlarım dahil kimse bana bu şekilde birşey söylemedi. Hiç aramak gelmiyor içimden
Anne değil şiddet gören kızıydı ama üyeleri karıştırdım sanırım, pardon.Annem şiddet görmüyor karıştırdınız sanırım
Ya anneniz kendince moralinizi yüksek tutmaya çalışmış.. Üzülmeyin ve annenizi kimseyle kıyaslamayın.Merhaba, dün covid olduğumuzu öğrendik. Eşimle ben evde karantinadayız. Şuan için durumumuz iyi, eşim benden daha ağır geçiriyor ancak öyle çok kötü değil. İyiki aşımızı olmuşuz
Bu süreçte beslenme ile ilgili birçok şey duydum ve uyguluyorum. Limon, sarımsak, kekik çayı gibi
Annem yine beni üzücek birşey buluyor. Testim pozitif dedim. Sonra aradı nasılsın dedi baş ağrım var, yatıyorum dedim Kendini çok kötüymüş gibi yapma, fazla büyütme demek istedi
Bugünde konuştuk İyiyiz dedim. Benim öksürüğüm var işte dedim. Sen zaten normalde de öksürüyordun dedi. Koku aldığımı söyledim ,senin burnun normalde de keskindi zaten dedi.
Bilmiyorum ya kaç kişi aradı. Arkadaşlarım dahil kimse bana bu şekilde birşey söylemedi. Hiç aramak gelmiyor içimden
Evet, genelde böyleHer zamanki annenizmiş işte o zaman
Boşverin
Moralinizi yüksek tutun
Çok saolunCorona olduğunuz için biraz endişe ediyor ve hassassınız oyuzden size öyle geliyor boşverin bence şuan eşinizle beraber evde olmanın tadını çıkarın kendinizi hasta gibi hissetmeyin beraber bişeyler yapın inşallah en hafif şekilde atlatırsınız dualarım sizinle
İnşallah, Evet şuanlık koku alabiliyorum ancak birkaç gün sonra ne olucağını bilmiyorum. İyiki aşı olmuşuzİnşallah hafif atlatırsınız ama insan bu dönem bi tık ilgi bekliyor. Şu an koku alabiliyor olabilirsiniz belki hep de öyle devam eder ama benim 5.gün koku gitmişti. kovid atlatalı bir aydan fazla oldu hala gelmedi. Beslenmenize dikkat edin iştahınız gidebilir siz yine de yemeğe çalışın sebze meyve vs. çok geçmiş olsun
Annen zaten hep böyle bir kadın değil miydi ? Sürekli negatif,memnuniyetsiz bir kadındı yanlış hatırlamıyorsam ..diğer hatırladığım ise annenin algısının tamamen kendisine dönük olduğuydu..yani sadece kendi yaşadığı olumsuzluk,kendi hissettiği kırgınlıkları görüyor /farkediyor ..sizlerin ne hissettiğinizle ise zerre ilgilenmiyordu.O yüzden ben annenizden ne duysam şaşırmam..siz de şaşırmayın.
Size de eşinize de acil şifalar dilerim, belki çok duygusal konuşmadığı için kırıldınız ama anneniz hastalıktan korkup bağışıklığınız düşmesin diye öyle konuşmuş olabilir, korona dahil tüm hastalıklarda endişe, korku da bağışıklığı etkiliyor çünkü.Çok teşekkür ederim. Belkide ben abarttım. Telefon eden hiç kimse bu şekilde konuşmadığı için annemin bu konuşması üzdü açıkçası hassas davrandım sanırım
Tam bunu yazacaktım.Korkup daha da hasta olmayın diye yapıyor gibi geldi bana.
İlaç kullanmıyorum saç dökülmesi yapıyormuş korktuğum içinBen de yeni covid atlattım. Alıngansınız biraz şuan ama çok iyi anlıyorum. Ben de ağladım, yani bir şeyler oluyor anlam veremiyorsun. Bence anneniz kendinizi o psikolojiye sokmayın diye demiştir. Koku gidince anlamıştım ben covid olduğumu. Ertesi gün tat gitti. Burada baya konum var baya panik bir insanım ben :) Koku için sarımsak,kolonya,kahve egzersizi var onu yaptım. 3 gün sonra geldi. Tat ise karantinam bittikten 5-6 gün sonra normale döndü. Aşılıydım ve ilaç kullandım. Yine de ilaç kullanacaksanız danışıp kullanın. Hafif atlattım sadece psikolojisi yıpratıyor insanı.
Teşekkür ederimDiğer konularınızı hatırladım, anenniz çocuk gibi asla aklı başında yetişkin gibi değil. Siz ona velilik yapıyordunuz.
Üzülmenizi istemem ama sizin anneniz gibi kadınlar akıllanmıyor. Normal, düzgün bir anne olmasını beklemeyin. Söylemesi kolay ama beklentinizi düşürürseniz, bu kadını da bçylece kabul ederseniz daha az üzülürsünüzAcil şifalar diliyorum, annenize de Allahtan akıl fikir diliyorum.
Aşı oldum diye biraz rahattım ancak ölüm korkusuda oluyor insandaCorona bu. Kaç insan gördüm, duydum vefat eden. Grip değil ki bu! Nasıl önemsemez, anlamadım.
Ben kocaman bir kızdım, hastalandım, rahmetli annem başımda sabahlamisti. Coronanin varlığını bilse evhamdan canından can giderdi kesin.
Bazı anneler de vurdum duymaz oluyor işte.
Daha önceki konularinizi gormedim,acaba sizi korkutmamak için mi öyle davrandı?Merhaba, dün covid olduğumuzu öğrendik. Eşimle ben evde karantinadayız. Şuan için durumumuz iyi, eşim benden daha ağır geçiriyor ancak öyle çok kötü değil. İyiki aşımızı olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?