• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona oldum, annem yine üzdü

Bence annenizin tarzı bu kötü bişi dememiş. Ben de insanları teselli etmeyi bilmem böyle saçmalar dururum.

Muhtemelen panik yapıp kendinizi daha kötüleştirmeyin diye böyle konuşmuştur. Bende aynısını anneme yapıyorum mesela, annemi sevmediğimden değil.. sadece hemen kendini salabilecek potansiyelde biri olduğundan. Kötüsün dediğim an daha beter olur bilirim, o yüzden iyisin iyisin der dururum.

Benim annem de böyle :)
Kadına bayılacak gibi oluyorum eeg çektirdim bozuk çıktı diyorum tansiyonun düşmüştür tuzlu biseyler ye çıksın diyor vs. Bunun gibi şeyler
Ona göre ben hastalık hastasıyım :)

Anneniz ve diğer arayan kişilerin aradıklarında söylediklerini kıyaslamanız sizce de saçma değil mi? Anneniz neticede, ve kadın kendince kendini belirtilere bakıp bırakma demek istemiş, ben yanlış bi şey görmedim. Geçmiş olsun bu arada.

Belki de abartıp kendini daha da hasta moduna sokma demek istemiştir. Hani bırakma kendini belirtilere kulak asma güçlü ol gibisine. Annenizin huyunu bilmiyorum gerçi benmerkezci midir vs
Bende oyle yazacaktim

Benim kizda hastalaninca cok abartir. Daha cocuk tabiki ama yasitlarina gore veya hastaliga gore biraz pek canlidir kizim

Birşey sormak istiyorum
Covid olduğum için çok öksürüğüm var, normalde sigara içen bir insan değilim normal mi acaba bu kadar öksürük
Ne yapıcağımı bilmiyorum

sızın konuyu okuyunca aklıma geldı
hamıleyken agrımdan 14 kılo verdım adım atamıyorum cok agrım var
bana bakıp bızım de hıc canımız yokmus altı ustu hamılesın abartma demıstı
meger 38 cm kistim varmıs dogumumda sag yumurtalıgım komple alındı agrılarım ondanmıs

yururken zorlanıyorum dıye annem oyle demıstı

amelıyat oldugumda da yanımda yoktu yardıma da gelmedı sıtem ettıgımde de dunyanın bır ucunda tek basına yasayanlar var onlar nasıl yapıyor nazlanma demıstı

yanı sızı anlıyorum ben ... bu yuzden beklentınızı bıtırın once ınsan uzuluyor annem nıye boyle dıye benı sevmıyor mu dıye dusunuyor annemde etrafında sevılır ama kadın aslında kendısını sevmıyor...
bırde bırıne anlatsam ınanmazlar bana senın annen hayatda boyle bırsey yapmaz derler :KK70: oğluşuna bana yaptıgı kadarını yapmıyor ona daha düşkün benım babam sagolsun hem annelık hem babalık yaptı bana oradan sanslıyım belkıde o yuzden daha kolay kabul ettım. ben cok uzuluyorum dıye babam bırgun tesellı ederken sunu dedı bana . annen mutsuz bırınden kaynaklı degıl kendısı ruhu mutsuz ve ancak boyle ıcındekı mutsuzlugu hafıfletebılıyor ,saglıklı dusunmesını ınce davranmasını bekleme ,beklemezsen uzulmeyı bırakırsın onunkı elınde olmayan bır mutsuzluk ruhu hasta, sen kendını kendı elınle uzuyorsun senınkı daha fena . onu boyle kabul et umursama demıstı

babamın sozunu dınledıgım gunden berı kafam rahat annem artık hasta oldugum zaman hasta oldugumu bıle bılmez. ona laf vermem :KK66: bu sekılde rahat edeceksınız

Çok teşekkür ederim. Belkide ben abarttım. Telefon eden hiç kimse bu şekilde konuşmadığı için annemin bu konuşması üzdü açıkçası hassas davrandım sanırım
E telefon eden kimse anneniz kadar sizi tanıyamaz çünkü. Kendince moral vermeye çalışmış. Vah vah tüh tüh gibi tepkiler verse moraliniz daha mı iyi olacaktı?

Merhaba, dün covid olduğumuzu öğrendik. Eşimle ben evde karantinadayız. Şuan için durumumuz iyi, eşim benden daha ağır geçiriyor ancak öyle çok kötü değil. İyiki aşımızı olmuşuz
Bu süreçte beslenme ile ilgili birçok şey duydum ve uyguluyorum. Limon, sarımsak, kekik çayı gibi

Annem yine beni üzücek birşey buluyor. Testim pozitif dedim. Sonra aradı nasılsın dedi baş ağrım var, yatıyorum dedim Kendini çok kötüymüş gibi yapma, fazla büyütme demek istedi
Bugünde konuştuk İyiyiz dedim. Benim öksürüğüm var işte dedim. Sen zaten normalde de öksürüyordun dedi. Koku aldığımı söyledim ,senin burnun normalde de keskindi zaten dedi.
Bilmiyorum ya kaç kişi aradı. Arkadaşlarım dahil kimse bana bu şekilde birşey söylemedi. Hiç aramak gelmiyor içimden
Abartma ki kötü olmayasın diye demiştir ben öyle anladım moral vermeye çalışmış kendince üzülecegini düşünmemiştir

İlaç kullanmıyorum saç dökülmesi yapıyormuş korktuğum için
Bende aşılıyım. Tek korkum ciğerlerime inerse
Ben de ciğerlerime inmesinden korktum açıkçası. Ben de dökülme hiç yapmadı farklı etki ediyor sanırım. Kan sulandırıcı, mide koruyucu kullanın dediler ben onları da kullanmadım ama bir doktora görünmem gerek tabi. Böbreklerde ağrı yaptı fazlaca.

Geçmiş olsun. Dilerim en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
Insanlar bazen kendilerini doğru ifade edemeyebiliyorlar. Bu nedenle aslında iyi tanıdığınız, anneniz vs gibi kişilerin niyetine odaklanmaniz daha doğru.
Annenizin sizin kotulugunuzu istemeyecegine yada böyle bir durumda sizi yermek gibi bir amacı olmayacağına eminseniz o zaman dediklerine takilmayin.
Belli ki kendinizi dinleyip moralinizi bozmanizi istemiyor.

sızın konuyu okuyunca aklıma geldı
hamıleyken agrımdan 14 kılo verdım adım atamıyorum cok agrım var
bana bakıp bızım de hıc canımız yokmus altı ustu hamılesın abartma demıstı
meger 38 cm kistim varmıs dogumumda sag yumurtalıgım komple alındı agrılarım ondanmıs

yururken zorlanıyorum dıye annem oyle demıstı

amelıyat oldugumda da yanımda yoktu yardıma da gelmedı sıtem ettıgımde de dunyanın bır ucunda tek basına yasayanlar var onlar nasıl yapıyor nazlanma demıstı

yanı sızı anlıyorum ben ... bu yuzden beklentınızı bıtırın once ınsan uzuluyor annem nıye boyle dıye benı sevmıyor mu dıye dusunuyor annemde etrafında sevılır ama kadın aslında kendısını sevmıyor...
bırde bırıne anlatsam ınanmazlar bana senın annen hayatda boyle bırsey yapmaz derler :KK70: oğluşuna bana yaptıgı kadarını yapmıyor ona daha düşkün benım babam sagolsun hem annelık hem babalık yaptı bana oradan sanslıyım belkıde o yuzden daha kolay kabul ettım. ben cok uzuluyorum dıye babam bırgun tesellı ederken sunu dedı bana . annen mutsuz bırınden kaynaklı degıl kendısı ruhu mutsuz ve ancak boyle ıcındekı mutsuzlugu hafıfletebılıyor ,saglıklı dusunmesını ınce davranmasını bekleme ,beklemezsen uzulmeyı bırakırsın onunkı elınde olmayan bır mutsuzluk ruhu hasta, sen kendını kendı elınle uzuyorsun senınkı daha fena . onu boyle kabul et umursama demıstı

babamın sozunu dınledıgım gunden berı kafam rahat annem artık hasta oldugum zaman hasta oldugumu bıle bılmez. ona laf vermem :KK66: bu sekılde rahat edeceksınız
Offf @nncckts su masumlar apartmanı,camdaki kız saçmalıkları çıkalı,ne yazılsa insanlar onlardan etkilenildi sanıyor.
Oysa biz onlardan eskiyiz,o kadar travmatik olmasa da..
Doğum yaptım,bir aylık oldu,ben bakıyorum bebegime, fakat uzun süreli tutamıyorum,soluğum kesiliyor,sağlık ocağına gittim,400mt yerden gelemiyorum,annemin dedigi,el kadar çocuğu getirirken mi yoruldun,ağzını gözlerini büzerek..
Meğer ağır kansızlığım varmış,alt sınırın da altindaymis tehlikeli sekilde..
Her Cocugumun doğumunda,onun nasıl da aynı gün kalkıp yemek yaptığını,bilmem kimin kızının hiç naz yapmadigini anlattı durdu.
Şimdi mi,onun nazi çekilsin istiyor,görevimi yapıyorum tabii,fakat o kadar .Naz cekemiyorum,cunki öyle birşey ogrenmedim,onun yerine dizimde yatan kocaman kızımın saçlarını okşuyorum,oğlumun omzunu sivazliyorum,eksik birşeyler tamamlaniyor sanki içimde:/

Bence de seni düşündüğü için öyle yapıyordur. Ben korona olduğumda kaptığım arkadaşımın babası vefat etti. Onun üzüntüsüyle daha da ağır geçirdim, ciğerlerime indi 2 hafta yattım. Evde filan da maske kullandım ilk andan itibaren ama bizimkiler de bir şeyin yok gripsin dediler. Sonra da neden öyle dediniz diye sorduğumda korkma panik yapma diye dediler.

Bugün 6. Günüm. Çok halsizim kolumu kaldırıcak yanım yok. Başımın ağrısından uyuyamıyorum. Ne yapıcağımı şaşırdım
Denemediğim şey kalmadı. Parol başımın ağrısını geçirmiyor
Covid geçiren varsa ne yapıcam ben

Back